Звездни Компромати - Октомври'24

• 311 547
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 2 550
  • Sofia
Някъде пишеше, че Емилия е платила сериозна сума за тази "колаборация". Парите винаги са били водещото при Слави. Иначе да, обществена тайна е, че е болен и вероятно затова не изглежда добре, което е обяснимо.

# 2 551
  • При семейството си
Емилия не е ли достатъчно известна, за да плаща за “колаборация”?! (не слушам и не следя изобщо този тип музика).

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 20:53 от Elpis

# 2 552
  • In The Middle Of Nowhere
Не знам кой на кого плаща, но песента я чух веднъж и ми се стори доста посредствена. Имаше нещо в припева, което не ми звучеше добре.

# 2 553
Емилия ли като беше при Слави ѝ дадоха един чорап да кърпи докато си говорят? 😃 Мнооого стар ми е спомена, от много ранни години на шоуто.
Също така от някъде ми е останал спомена, ме от чалгаджийките Слави харесвал най-много Емилия и Анелия (запомнила съм, защото има същия вкус като Коко Динев). Не знам клюка ли е било, той ли го е казвал, ама така ми останал спомен.
Много тъжно за Слави ако е с МС. Не е добре със здравето, то се вижда, аз последно съм го гледала като беше при Тото. МС е много коварна и непредвидима болест, едва ли, че е милионер му помага особено.

# 2 554
Гледах наскоро един подкаст и водещия пита Слави-"Ти защо не се ожени?" И той-"За кой, бе??!!"   
С последните мнения за стрина съм съгласна. Някои хора за слава и известност на всичко са готови. Подотвят и новото поколение за инфлуенсърство т.е. нищоправене.

# 2 555
Сега се сещам, че той пя повече от един път със Софи. Аз не съм го виждала на екран повече от 4-5 години,може би затова ми се стори много остарял. Предвид възрастта му и болестта е разбираемо, но зъбите ми направиха впечатление. Както и да е, просто след влизането в политиката си мислех, че няма да го видим пак с такива изяви.

# 2 556
  • София
Мария Бакалова-председател на журито на кино-фестивала "Синелибри"
Джейми Лий Къртис
Скрит текст:
Любо Киров
Скрит текст:

# 2 557
Филяка май ще става пак татко
Скрит текст:

Не ми изглежда да е бременна на видеото Ивен.
Иначе са на партито за разкриването на пола на бебето на Артьом и Кристина.

# 2 558
Да,точно.Започна да обяснява на баща си ,че Емил,Еди кой си …. И баща му казва -да Емил е приятелче

# 2 559
Силвена Роу обидена на коментар на София Бобчева в едно съботно предаване.

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 21:48 от PoshSpice

# 2 560
Джейми Лий Къртис винаги ми е била с мъжко излъчване.
На това горното не разбрах каква е идеята.

# 2 561
Кинофестивалът в Рим
Ралф Файнс
Скрит текст:

Джони и Рикардо Скамарчо
Скрит текст:

Виго Мортенсен
Скрит текст:

# 2 562
Мъжът, на който се обади Спас, мисля, че беше Иван.

# 2 563
Относно постовете назад свързани с поставяне на филъри и ботокс... да застопориш мимиката на лицето си и за какво? Ако е за да наподобиш 20-годишно девойче е безумие, най - малкото защото младостта не е в линиите на лицето, а в погледа и енергията която носиш. Има фейсбилдинг за мускулите на лицето които да тренираш, за да изглеждаш добре за възрастта която си. Подкожните мазнини в лицето се топят така или иначе. Доколкото знам чувствата се изписват на лицето. Ако си щастлив, как щастието ще се изпише на лицето ти, ако си се натъпкал с ботокс?

# 2 564
Ами действайте с фейсбилдинга и оставете хората да правят, каквото намерят за добре с лицата си. Може да обсъждаме несполучливи корекции, но кой какво прави си е лично негова работа. Най-малкото не вреди на околните.

Общи условия

Активация на акаунт