Звездни Компромати - Октомври'24

• 311 496
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 2 535
И като напишеш в гугъл на двамата имената излизат статии.

# 2 536
  • У Диспансера ...♥♥♥
Той като прекали явно с чашката и редовно пише в профила си в Фейсбук. Едни несвързани бъртвежи и обиди. Като изтрезнее и трие, скоро не се е изявявал. За Георги Христов, това.

# 2 537
  • на село
Някой от известните разправяше, че Георги Христов е много избухлив и голям скандалджия.

# 2 538
А Цитиридис защо просто не го е блокирал, а е трябвало да отговаря и изпростява и той? И една година да го търпи, не го разбирам това.....

# 2 539
А аз не мога да се начудя на наглостта, когато хомосексуалист започне да досажда на хетеро...  Напоследък все повече хора си го позволяват, сякаш от това повтаряне, че са нормални, поведението им е в реда на нещата...

# 2 540
Може водещ проблем да му е алкохолът. В брадъра с Кичка и Ритон бяха разказали за обиди и псувни по телефона към Катя, които не били предизвикани и в самия разговор почнали от нищото, неочаквано.

# 2 541
Малко бременни снимки от Мари Константин :

Скрит текст:
Тази поза не е най-точната за снимка, но след като се е харесала...

# 2 542
И на двамата диалога е бил отврат.
А Цитиридис защо просто не го е блокирал, а е трябвало да отговаря и изпростява и той? И една година да го търпи, не го разбирам това.....
И аз това щях на напиша. Най вероятно на Цитиридис му е харесало.

# 2 543
Аз за това предаване пак не схванах, изглежда като да не е на живо, което прави случката доста странна, и никой не реагира, участниците мани, ами оператори, екип
Дано има последствия за този примат, макар че да го канселират от какво, той не е ли някаква охрана? помня в Къртицата като се напъна да злослови за Бориса, а тя каза че ще го съди как се извинява и обяснява, палячо

Режисирано е. Емчо нали е приятел с Иван, направили са малко представление с добрия и лошия

Абсолютно. И стратегически ги сложили да седят един до друг.
Дай да покажем малко сеир на простия зрител, и изведнъж да блесне детенцето. Да стани звиздъ.
А когато Спас се обажда на баща си ,баща му казва ,че Емил е приятелче

# 2 544
Да бе, да.

# 2 545
Хайде Георги явно е простак с хомо щения, но този пък да кълне като някой ром. Много зряло, няма що.
Току-що ми попадна песен на Слави и.. Емилия. Ма тоз господин политика уж се отказа от тв изяви и водене(не му гледам канала, но четох някъде) и сега.. Чалгата си го влече и пеенето най вече. Обаче един сбръчкан, остарял, с лоши зъби.. Милионер си, погрижи се малко за себе си. Не знам много сбабичосан ми се стори. И текст "не сме от гадните, не сме от лошите.."🙄

# 2 546
Точно Стрина сама си бута децата от край време. Тя лично снима първия клип на Спас за тик ток, кара го да влиза по гащи в един бидон със студена вода Weary За дъщеря си разправяше, че била втората Кейт Мос и обезателно трябва да е модел. Видяхме го момичето как беше облечено на премиерата на филма преди дни Sad Така че, всички появи на децата в пространството са абсолютно с нейната благословия. Категорично съм против агресията и нека Каменов си понесе последствията, ама Стринка да не се прави на ударена, че не знае в каква отрова сама си бута децата. И да кажа само, че аз даже не я следвам никъде, смятайте колко са се натрапвали тези неща тук и там, че да стигнат и до мен Laughing

# 2 547
  • При семейството си
Току-що ми попадна песен на Слави и.. Емилия. Ма тоз господин политика уж се отказа от тв изяви и водене(не му гледам канала, но четох някъде) и сега.. Чалгата си го влече и пеенето най вече. Обаче един сбръчкан, остарял, с лоши зъби.. Милионер си, погрижи се малко за себе си. Не знам много сбабичосан ми се стори. И текст "не сме от гадните, не сме от лошите.."🙄
Слави Трифонов не е ли сериозно болен?!
И текстът не е ли това:
https://genius.com/And-emilia-slavi-trifonov-and-ku-ku-band-zakasnya-lyrics

# 2 548
Слави е с множествена склероза (дано не бъркам)
Не съм сигурна дали няма и още нещо. Преди години нали ходеше и с тъмни очила.
Той май семейство не създаде?

# 2 549
Е кой е казал, че не е болен.
Друга беше поантата на поста ми.

Общи условия

Активация на акаунт