Звездни Компромати - Октомври'24

• 310 313
  • 3 099
  •   2
Отговори
# 2 370
Австралийските пожарникари сякаш ги избират по красота и после други качества. Сякаш си има бройка за реклама само. Един красавец е  попадение ,двама - съвпадение,  ама тези  всяка година   имат  нови, не остаряват.
 Че бутат Спасчо напред, но и в такава среда расте,  няма да го учат как се гледат пчели.
 Тоя сякаш  е на кеч ли да избера, там се млатят съм виждала или друго подходящо, друг бие ли така, такава ли е  концепцията ,телевизия не гледам,  и тук и фб ми стига за инфо какво става.

За нагласено - щом цъкне камерата, всее  нагласено ,не е скрита камера. А хлапето не се сдържа да се прослави, не е пресметливо лукаво още и се изказва  директно каквото мисли. И реагира после - мамо ,бият ме.

# 2 371
Кристен Стюарт
Скрит текст:

Кристен Стюарт пак с вид на некъпана. Е, не мога да я харесам тази жена.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 10:04 от Tropic

# 2 372
Значи преди дни всички мъжове изредихте само "моите" петъчните забравихте. И по-добре! Моето не си го давам. Stuck Out Tongue Winking Eye Всичките са около1,90 и нагоре.
Скрит текст:
Джош , Джо , Къванч , Алекса и сексавото грозниче Ибра 😁

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 11:00 от *Амбър*

# 2 373
Тейк Дет и Лео на плакати са слаба бира. Не е като майка ти да си изкара акъла от гримирания и рошав Робърт Смит от The Cure. 😱😱😱

# 2 374
Скоро бях на концерт на Лили Иванова. По нищо не ѝ отстъпва Любо. Да не кажа, че в пъти по-добро настроение има на неговите концерти. Съответно защо да не продава и билети по-скъпи от нейните на фона на концертите ѝ, които в нашия град нямаха и 2 часа като времетраене.
Сори бът нот сори, че ще го кажа, но Лили Иванова, въпреки безспорния си професионализъм и талант, е едно огромно клише и пример за самотна жена, обсебена от себе си, която яде по една солета на ден, не дава да я снимат от по-малко от 10 метра, плюс, че е надменна и доста възрастна за тоалетчетата си "ала млада гриндж кобилка".
Съжалявам, но не мога да се прехласвам нито по Лили, нито по В. Найденов, нито по Хранова, Кацарова и т.н. ретро естрадни звезди, освен старите рок легенди.И да ида на концерт/участие на някой от тях би било лицемерие за мен. Е, на Найденов му бях преди 5 години на участие по покана, за което закъсня с 2 часа и пя на плейбек около 40 минути. Любо и компания също не са ми любимци, но за него знам, че прави хитове повече за други изпълнители, не толкова за себе си. Толкова от мен по темата. Хайде, петък е, ето ви един симпатяга от близкото минало - Раул Бова:

# 2 375
Лили Иванова е безспорен талант. Нито характера й, нито самотата й, нито хранителния й режим ме засягат по какъвто и да било начин - дали стечение на обстоятелствата, дали неин избор, не ме бърка. Аз отивам да я слушам как пее. И го прави перфектно. Не закъснява за концерт, не ме занимава с размера на пенсията си, не реве колко скапана е държавата. Излиза и си върши работата професионално и качествено, за разлика от много други. Оттам насетне си е нейна работа какво и колко яде, самотна ли е, обсебена ли е от себе си, стига с това да на накърнява моите интереси или права. Музикалните предпочитания вече са съвсем отделна тема.

# 2 376
Лили може да си се облича както иска и да поставя условия на концертите си каквито и хрумне. Защото е най-голямата музикална звезда в България. И жалко, че това ще се оцени, когато вече я няма.
Не го знам тоя примат Каменов и това тъпо инфлуенсърско риалити, ама тази плесница си беше откровено агресивна и Мнооого жалко, че такива шамар се толерират и раздават под път и над път из нашите ширини.

# 2 377
  • София
Често, брутално често се слагат хора в някакви странни рамки. А слагащите ги дори не осъзнават, че така слагат себе си в тях.

# 2 378
Малко ще върна на Любо Киров - гледах го лятото, хубав концерт направи.
Успя да вметне, че от радиото не искат да пускат неговите песни, но идея нямам каква е историята там.

Оплаква ли се? Защото тук едва ли не твърди, че сам си го е избрал:
https://forbesbulgaria.com/2024/01/26/lubo-kirov-the-truth-in-show-business/
„Аз не завися вече от телевизиите и от радио­станциите. Това ми дава изключителна свобода. Мога да правя важни стъпки напред, като слушам само какво иска моята публика“, казва Киров и добавя, че дигиталната сфера ще бъде основният канал за маркетинг на всеки продукт, а много от неговите колеги „започват да се спъват в старите изградени схеми на платени ротации и бартери“.

Смятай колко е искрен този човек.

Е, вчера някой пусна новата му песен. Ок, клипът добре, разказва някаква история, обаче мелодията толкова никаква я няма, толкова неразличима, монотонна, че за мен е мистерия как подобни песни се харесват. Сравнете с песни на Щурците, Сигнал, ФСБ, Дони и Момчил, Миро от "Каризма"...  За музиката говоря, не дали харесва някой конкретните изпълнители. Песните им от първите 3 тона ги разпознаваш

# 2 379
Марийон Котияр
Скрит текст:

# 2 380
  • Glasgow
Аз за това предаване пак не схванах, изглежда като да не е на живо, което прави случката доста странна, и никой не реагира, участниците мани, ами оператори, екип
Дано има последствия за този примат, макар че да го канселират от какво, той не е ли някаква охрана? помня в Къртицата като се напъна да злослови за Бориса, а тя каза че ще го съди как се извинява и обяснява, палячо

# 2 381
  • София
Николчето се снимала с нея, но със Салма Хайек не пожела. 😀

# 2 382
  • Пловдив
А този примат дали щеше да зашлеви по същият начин човек, физически близък до него?
Пълен комплексар, простак и интелектуално изостанал човек.

# 2 383
Ама защо да сравняваме? Всеки си има вкус и предпочитания. Няма нужда са се убеждаваме един друг колко хубави са нечии песни и колко лоши други. Който харесва Любо Киров, да го слуша. Който смята, че песните му са смотани и звучи като хремав, да не го слуша. Не разбирам какви са тези категорични мнения и лепене на етикети - просто хората харесваме различни неща.

Каменов не съм го гледала скоро, нямам и желание, но го помня като не особено интелигентен батка, така да се изразя.

# 2 384
Аз за това предаване пак не схванах, изглежда като да не е на живо, което прави случката доста странна, и никой не реагира, участниците мани, ами оператори, екип
Дано има последствия за този примат, макар че да го канселират от какво, той не е ли някаква охрана? помня в Къртицата като се напъна да злослови за Бориса, а тя каза че ще го съди как се извинява и обяснява, палячо

Режисирано е. Емчо нали е приятел с Иван, направили са малко представление с добрия и лошия

Общи условия

Активация на акаунт