Звездни Компромати - Октомври'24

• 310 319
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 2 355
  • Враца
За добро петъчно утро - австралийски пожарникари
https://www.facebook.com/share/r/NUiSHrUh3FNgnWL5/

Тая седмица всеки ден ми е петък Wink

# 2 356
Какво значи постановка - накарали са Каменов по сценарий да удари Спас? Или разчитат на това, че е абсолютен простак и примат и сам ще стигне до това?

# 2 357
  • Cофия
Аз пък смятам, че стрина добре си е възпитала детето! Браво за реакцията! Гледах клипа, другите мълчат и се чудят къде да гледат.

# 2 358
Малко ще върна на Любо Киров - гледах го лятото, хубав концерт направи.
Успя да вметне, че от радиото не искат да пускат неговите песни, но идея нямам каква е историята там.

Много харесвам Кейт Уинслет, но откъде е избарала тази пижама?

В този случай няма място за стряскане.
Леонардо, Бекстрийт бойс, Тейк дет , винаги са си изглеждали прилично.
Кажи го на майка ми, която не разбрала, че съм си залепила новия огромен плакат на Тейк дет на стената и която едва не получила удар, когато влязла в стаята рано сутринта, а в полумрака - някакви мъже там.
Плакатът беше наистина огромен, едни глави в почти реален размер.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 09:54 от Дидичка

# 2 359
  • София
Зачетох се в коментарите в тиктокчето с шамара. И загубих надежда да се оправим някога, човечеството. Евалата, брото си го търси, хахаха, как ревна само, заслужава си го, лигльо. Това е много притеснително, а не дали е постановка и колко ни дразни Ирини. Защото посланието е точно такова - дразните ме, ще ви се отворя и набия.

# 2 360
Обожавам Джейн Фонда, но на тази снимка се смях с глас, заприлича ми на Айнщайн
Зендая е спираща дъха в кожената рокля, като статуетка е Heart Eyes

# 2 361
Иван на Ирина лично е отговорен, че направи Каменов известен. При Тото се беше похвалил, че е негова находка, докато Ники Николов е искал още след първия каст за Къртицата 2 Каменов да отпадне.
В случая сега за мен пряка вина имат продуцентите, че вкараха това същество в предаването си и изцедиха целия произтичащ сеир.
Момчето на стрина е добро и слънчево дете, нищо общо с излъчването на майка си. Но който и да беше ударен, щеше да е пак недопустимо и гадно. Същото е със заплахите на съществото към едно от момичетата.
Честно казано, все ми е едно кой ще допринесе Каменов да бъде канселиран, стига да е успешно и да няма повече публични изяви. Щото Иван е ясно, че му е било все тая какво ла.но ще направи звезда в очите на децата, но на мен не ми е все едно, вкл.като става дума да се удря дете на стринизираната му жена.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 10:20 от Mama xxl

# 2 362
  • България
Евтина постановка е за мен това, за да блесне Спас в обектива.
Не гледам реалитито, да Емил е простак, но да не забравяме, че Емо е продукт на И & А.

+1
абсолютно постановка за рейтинг и реклама на спасЧо мамин
Абсолютно "вижте аз какъв съм добър на фона на този див балкански субект". Отделно що за реакция на възрастен е да тръгнеш да звъниш на вашите в риалити, че да им се оплакваш. Ирина ще дойде да го бие този Емо ли?

Определено, особено че Спасчо е толкова безличен, че се забравя, че е вътре в къщата. При положение, че Емо се знае, че е пълен простак, много добре знае продукцията и маминка и татинка какво ще се случи щом го манипулират. За това и после разговорът по телефона звучи толкова театрален - той ни е приятел, и Спасчо веднага ама вече не е... Rolling Eyes

Явно да очакваме Спасчо да стане риалити звезда, няма желание за нещо с труд, нали..

# 2 363
Стига само суперлативи за Любо Киров, сякаш някой нещо се е активизирал все да пише тук за него, след като се напише причината някои хора вече да не го харесваме.
Нормално да не искат да му пускат песните, все пак написа подкрепа за Белослава, която се качи пияна да кара автомобил и всичко ѝ се размина, като на всеки известен…

# 2 364
Петъчно един актьор Giacomo Gianniotti , който открих в сериала Deceitful love по Netflix.
Скрит текст:

Скрит текст:

# 2 365
За мен Шарлопова има силно излъчване на селска пръчка. Напомня ми много на една инфлуенцърка Галя Симеонова, която за мен е еталон за селска пръчка (долната е Галя).
Скрит текст:

И на мен Шарлопова винаги ми е оставяла впечатлението за не особено умна, да не кажа глупавичка мома, която обаче си е траяла и не си е подритнала късмета. Сега обаче лъсва мисленето й.

# 2 366
Колко сме различни хората. Намирам мъжа на Ивет за абсолютно нормален и средностатистически..

На Ивет мъжът й не е нужно да е популярен, за да бъде до нея, както не е и съпругът на Джесика Алба, нито много от половинките на звездите. Бил й е треньор ли беше или физиотерапевт..., обичат се и си имат бебче, какво по-хубаво от това, а и изглеждат щастливи?! Нали до скоро обсъждахме чаровни грозници, ето, въпрос на вкус ( не, че Ивет не се пипна доста):

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 09:58 от FreakOnALeash

# 2 367
Стига само суперлативи за Любо Киров, сякаш някой нещо се е активизирал все да пише тук за него, след като се напише причината някои хора вече да не го харесваме.
Нормално да не искат да му пускат песните, все пак написа подкрепа за Белослава, която се качи пияна да кара автомобил и всичко ѝ се размина, като на всеки известен…
Кои са тия дето не му пускат песните заради подкрепата за Белослава? Тя редовно вие по Бг радио.
И защо да няма суперлативи за Любо? Има си фенове, подкрепят го. Аз също го харесвам и много съжалявам, че беше зает за едно събитие на което искахме да го поканим.

# 2 368
Хах, едва ли по тази причина не му пускат песните. То по тази логика няма да остане чии песни да въртят. Самата Белослава пускат, та тези, които я подкрепили ли?

# 2 369
Че кой ви пречи да не харесвате Любо Киров?
"Хубав концерт" е далеч от суперлативи, не е квалификация на самия Любо и хайде да не ми се дава тон какво да ми харесва и какво да пиша. Ако на някого са му досадни моите постове - има скрол, може да се ползва.
Заради Бубето никой от подрепилите я не получи кенсъл, а вече самата тя изпълзя по телевизии да чисти имидж.

Общи условия

Активация на акаунт