Звездни Компромати - Октомври'24

• 311 706
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 2 595
Безотговорност? Не са обръщали внимание на детето си, не е ходило системно на училище, останало е неграмотно, не посещава профилактичниппрегледи, изпуска ваксини, пуши, пие, друса се, оставяли са го да ходи в лоши компании, забърквало се е в неприятности, а родителите му са липсвали? Спас е пратен, доколкото може да те изпрати един тийн на сила (т.е. той си е искал), в контролирана среда все пак. С камери, известни хора, ала-бала. Не в гетото при наркодилъри. Все едно да изпратиш някой на спортен лагер, там да го тормозят и да ти кажат, че си го неглижирал.

Ами всъщност тя се оплакваше, че цяла година не разбрала, като са били с малките класове Спаси и дъщеря ѝ, че са неграмотни и имат проблеми с обучението. Смятай колко им е обръщала внимание и се е занимавала с тях, нищо че не е била заета 40-50 часа седмично да ходи на работа. За дъщерята съм чела коментари, че е доста проблемна.

Средата е контролирана дотам, че никой от участниците няма да получи или да раздаде някакви тежки физически удари. То и Къци Вапцаров не беше заплашен от реален тежък физически сблъсък, но психическият тормоз не е забранен и част от играта. Тия двамата, Стрина и Иван, много добре знаят каква е играта, от какви съставки (участници) какъв сценарий следва.. Каменов са го вкарали са и за едно и той си изпълни ролята, както и каката, която си показваше вагината на 30 см от Спаси.

Да кажат, че не са отишли да го изведат от къщата, понеже били в чужбина, при положение, че Стрина веднага идваше, не ѝ пречеше, че е в Гърция, ако я поканят в някое предаване, за да я покажат за десетина минути по телевизията, а и Иван редовно отскача по работа, е доста нелепо. Доколкото разбирам, Спаси си е продължил, Каменов и той си е продължил участието си в риалитито, предаването си е продължило... Разбирам ги де, като бизнес ориентирани. То е ясно, че са го взели и Спас заради Иван, пък Иван няма как да го пробута в свое предаване, нито пък да го пусне при конкуренцията от конкурентните телевизии.

# 2 596
За мен акцентът в тази история е как Каменов трябва да бъде канселиран, а може би и предаването. А не кой как си гледа децата.
И в тоя ред, блокираха ли му на Каменов профилите, има ли възмутени зрители? Или като не е по националната ТВ може. Същност за Тото и в ютуб не можеше. Не знам, не схващам селективното толериране на агресията. И как па може Емил да си е продължил участието в Къщата…

# 2 597
Къде може да се прочете или види за Цитиридис и Г.Х.?

Ето. Има доста информация в интернет. Странно, че не е изтрита или свалена.
Скрит текст:

А Цитиридис защо е звънял на Георги Христов десетина минути преди това? Има изходящо обаждане.

# 2 598
Ох. току-що гледах и аз видеото със Спас. Абсолютна простотия е всичко това там. Иван и Ирина е трябвало да убедят Спас, че тази Къща едва ли ще му донесе някакви позитиви. Точно обратното. А онзи простак естествено, че трябва да се яви в съдебна зала. Абсолютен простак! И какво прави такъв човек там? На нещо ги научи ли, нещо градивно ли сътвориха заедно? Пълно дъно!

# 2 599
Аз пък за пореден път да питам (по принцип в темата тук, не в конкретната ситуация с Каменов)- къде е бащата на СпАсИ и сестра му??? И как за предприемани от Стрина действия спрямо децата ѝ от Сарачинов някак все убягва фактът, че докато са непълнолетни, при определени действия и ситуации е необходимо съгласие от родителите.
А Сарачинов сякаш  напълно изчезна от живота на децата сред раздялата с Иринито. Не вярвам да не поддържат връзка с него, както и да е абдикирал тотално от ролята си на техен родител, но в същото време оставам с такова в впечатление.

# 2 600
  • Countryside
Изумявам се от някои коментари в темата и логика. За Спаско иде реч. Дете бил, ама на почти 18г е, как няма да гледа голи мадами, сега му е времето Joy като стане на 60г ли да гледа, тога ССФ ще каже, ееее не се ли нагледа тоя дърт...
Но за шамара съм потрес, четох тук, че Спаско можело да му отвърне, затова не било насилие?! Може да не иска да отвръща, това да не е джунгла да се млатим до откат. То по тая логика и домашното насилие не е насилие, нали от любов ги бият/насилват/шамарят, а и може да отвърнеш, кой те спира?

Не съм гледала риалитито, даже не знам за какъв точно формат става дума, но най-нормалното нещо е да защитиш по-слабия и ако те унижат и си детко на почти 18г да се разплачеш и обадиш на мама/тати. И не го казвам с ирония. Нормална реакция е това и недоумявам как има хора да защитават този насилник (не му запомних името даже), и да плюят Спаско, че се разплакал. Радвам се, че е подал иск да си търси правата, дано го осъдят тоя примат. За съжаление, такава ни е реалността, като няма толерантност и разбиране за нищо, и култура в общуването няма даже,  защото всеки си мисли, че другите са му длъжни. Дразниш ме, прас един шамар. Ами евалата.

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 14:59 от Г-жа Букет

# 2 601
  • София
Да, разбирам, че идеята да си пратиш децата в опасна среда те напряга. Всеки нормален родител би. Стринка - не.
Няма значение къде са пратени децата ми. Но, ако се окаже, че някой ги тормози физически или психически, ще търся начин да си понесе последствията. А няма да лежа на кълката...мииии, грешка, пратила съм ги АЗ там, ще търпят.

# 2 602
То това не е кълка, ами неприятната част, че се носи родителска отговорност. А доколкото разбрах, има заведено дело срещу насилника, кой го отрича или пък вината му?

Да, разбирам те, като опре до собствените му деца, човек настръхва и гледа да се ограничи до езиковите лагери. Освен Стрина.

# 2 603
А защо Каменов не е изгонен от Къщата след като е проявил агресия и е ударил участник от предаването?
По този начин Продукцията одобрява простъпката на този насилник....

# 2 604
Повече от ясно е, че човек не може да закриля и защити децата си навсякъде. Спортен лагер, езиков курс (?!), ок, дори и на второто.
Я ми кажете, обаче, като сте гледали Биг Брадър, колко хора станаха за резил? Колко хора ги унижаваха, колко скандала имаше? Много! Здравко и Катя от Ритон, Къци Вапцаров, Кичка Бодурова, Ваня Костова, Христо Живков, самата Ирина Тенчева...

На прима виста се сещам за тези и това са възрастни хора със самочувствие и изграден характер. Не останаха пощадени от скандали, от простотии, макар и да е нямало физическо насилие. Триста пъти са съжалили за участието си, не им донесе никакви позитиви, напротив, омаскариха се. То тези предавания са за това! Да правят участниците за сеир на публиката!

Ти го знаеш това нещо и въпреки това разрешаваш сина ти да участва в тази гадост. Ами не го разбирам, което не значи, че смятам Спас за виновен или оправдавам насилникът Каменов!
И ако шамарът на спортен лагер ще ти остави неприятно чувство и спомен, и е станал пред 10 човека, тоя шамар го е гледала половин България и смятам, че травмата и омерзението са в пъти по-големи!

Родителската отговорност не се свежда само до редовни ваксини, прегледани домашни и топла вечеря.
Риалити предаванията не са за деца и младежи с неукрепнала психика! Те и за възрастни не са, но това е друга тема. Убедена съм, че Къци още си влачи последствията от психо тормоза.

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 12:30 от Tess d`Urberville

# 2 605
Абе аз за Ирина Тенчев нищо не знам освен, че е жена на Иван, че има кулинарни книги и че е сред “любимките” в темата. Я кажете с какво си е спечелила всеобщата антипатия?

# 2 606
Съвсем стана разказ по картинка положението тук. Емил Каменов бе изгонен след агресията срещу Спас, не е оставен да продължи да проявява неадекватната си персона.

Степенувам проблемите според мен:
1. Агресията на човекоподобното;
2. Решението на продуцентите да вкарат подобно същество само за вдигане на рейтинга;
3. Мотивацията на семейството да подкрепи влизането на Спас в онлайн риалити.

Ще обоснова защо наблягането на номер 3 вместо на номер 1 е проблематично: ако осъждахме и вземахме достатъчно мерки срещу агресията под всякаква форма, много по-малко родители щяха да треперят къде ходят децата им (да не се чете като оправдание на Ирина и Иван, не е). И не само родители, живеем във времена на зачестяващи случаи на домашно насилие и от мъже, и от жени. За да ходим спокойно по улицата и да не ни е страх дали мъжът, с когото си пишем и виждаме, няма в изблик на ревност да реши да посегне, трябват мерки и гражданска позиция.

Разбирам, че Стрина ви боди очите, но не е главният злодей в историята.

От друга страна се надявам на Иван това му да му е обеца на ухото как никой не е застрахован от последствията на популяризирането на комплексиран, прост и агресивен човек.

# 2 607
Антипатията към стрина не може да се обхване така набързо. За изясняване на картината, по-добре намери изказването на Миглена Ангелова за Ирина във вип брадър.
Дует Ритон за мен не са жертви, а от другата страна. С едни ехидни усмивки нападаха Кичка като обезумели, стараеха се да я принизят и унижат.

# 2 608
В конкретния случай Ирина се обсъжда повече, защото е по-популярна от Каменов, а не защото някой го оправдава.

Въобще аз не знам как се стига до абсурдния извод, че който не одобрява родителското поведение на Ирина, одобрява насилието от този примат. Това е толкова абсурден извод, че все едно да кажа, че ябълка и домат са едно и също, защото са кръгли. Физическото и всяко друго насилие са недопустими и виновникът трябва да бъде съден и канселиран. В същото време има погрешно родителско решение, довело до опасност заради неутолимо желание за слава и популярност.

# 2 609
Къде може да се прочете или види за Цитиридис и Г.Х.?

Ето. Има доста информация в интернет. Странно, че не е изтрита или свалена.
Скрит текст:

А Цитиридис защо е звънял на Георги Христов десетина минути преди това? Има изходящо обаждане.
Е, как Цитиридис е звънял? Това е вайбъра на Христов.  Изходящо означава, че ти си звънял.

Общи условия

Активация на акаунт