Звездни Компромати - Октомври'24

• 311 636
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 2 685
Много филтри има на снимката на Дитер Болен. Той също се е докарал на 30 годишен. Като се сетя навремето колко го харесвах, струваше ми се много красив, сега рус мъж да не видя.🤭

# 2 686
  • Варна
Оставете Шарлопова да си живее живота...
Пък дестинациите, пък салатата, пък дънките, пък задника, пък подобренията й.
Явно има нужда да живее, да наваксва и си е решила да е по този начин.

Предобри с корекциите. Трябваше да спре на един етап, но да беше само тя, която предобрява.

# 2 687
Да де, показва се, рекламира се и ние коментираме как се позиционира.

# 2 688
Никой не е казал лошо за детето на Камелия, със сигурност всички й мислят добро тук. Не е тайна, че детето е износено от сурогатна майка. В чужбина си е регламентиран бизнес.
Не мисля, че Камелия ще си позволи публично да потвърди, защото във България сурогатството е забранено и е подсъдно. Въпреки, че е направено навън , да не забравяме, че те трябва да са подготвили куп документи, в които да се впише детето на родителите.. което отново става чрез заобикаляне на закона...
Разбирам я, че не се хвали с това, но се радвам че им се е сбъднала мечтата Heart Прекрасно детенце:sparkling_heart:

# 2 689
За какво заобикаляне на закона говорим?
В Украйна си е съвсем законно.

# 2 690
Дейвид и Виктория Бекъм във фитнеса..

Скрит текст:

# 2 691
  • Наблизо
За да може тя да му е майка.Тъй като в България  незаконно,начинът,за да може тя да е майка в акта за раждане,е мъжът и да признае детето,сурогатната се отказва и Камелия го осиновява възоснова на това,че детето по документи е полу-сирак.
Викиту с какво се е рисувала,все едно е синът й с нейното тяло.

# 2 692

Точно така. И включва издаването на акт за раждане на името на бг родителите.

BeautifulM, нищо подобно не се прави в Украйна.

# 2 693
Чрез Украйна (и много други държави) ги заобикалят. Там си е законно. Сега прочетох, че реално е легално българин да пътува извън ЕС с цел сурогатство, трябва специален закон, за да е забранен сурогатния туризъм и такъв има в Италия.

# 2 694
  • Наблизо
Чрез Украйна (и много други държави) ги заобикалят. Там си е законно. Сега прочетох, че реално е легално българин да пътува извън ЕС с цел сурогатство, трябва специален закон, за да е забранен сурогатния туризъм и такъв има в Италия.
Там е законно,няма проблем разбира се ако детето е украинче,канадче,американче,но незаконното е,че БГ посолството ратифицира неверен според българското законодателство акт за раждане за българско дете с български родители и българско гражданство(СК посочва , че произходът от майката се определя от раждането).
Ето тук разискват темата и е интересно.
https://lex.bg/forum/viewtopic.php?f=6&t=53970&start=0

# 2 695
Интересен казус, според мен посолството просто легализира самия документ, не проверява съдържанието му. От посолството няма как да знаят кой е износвал, кой е давал материал. Те получават лист хартия и проверяват дали е издаден правилно (от компетентен орган, с всички подписи и реквизити) и това е. Така мисля.

# 2 696
Нищенето на тези казуси е много далече от тази тема.

# 2 697
  • София
Абе явно си е сива зона и жената е права да не говори твърде директно по темата. Бих призовала и ние да не го правим, честно казано.

# 2 698
Точно така,...Обаче после трябва да влезете във България с бебе, родено от сурогатна майка и то да бъде вписано като ваше дете във България. Не е толкова лесно и обикновено е чрез заобикаляне на закони.
И аз съм съм съгласна, че не е ок да нищим това.. (който има нужда ще порови и прочете). Определено не е нещо, за което във България се говори свободно.

# 2 699
  • Варна
Жената е чакала дълго да стане майка и не е наша работа това.

Общи условия

Активация на акаунт