Звездни Компромати - Октомври'24

• 310 257
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 2 715
Чудесни са и двамата на тази снимка.

# 2 716
Важното е че хората се обичат и са естествени . Предпочитам тях пред патоса на Стрина и влюбеният поглед на Ваньо.🙂

# 2 717
  • Пловдив
Рачков е пуснал във фейса си снимка "Първокласници на първи учебен ден":

Скрит текст:

# 2 718
Те вярно приличат на първокласници! 😂🤣🤣

# 2 719
Иска им се
Скоро дядовци ще стават

# 2 720
Нещо много вариететни и ГДР тв ми идват първокласниците. 😏

# 2 721
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Нещо много вариететни и ГДР тв ми идват първокласниците. 😏
Е то със стари... труженици, нов бардак не се прави.
Изчерпани и изтъркани са вече.

# 2 722
В момента гледам церемонията за Златната топка.
Христо Стоичков е на сцената, заедно със сина на Йохан Кройф, за да връчат наградата на името на последния.
Може да си позволи да рекламира Кауфланд (знам, че тук доста го хейтят по въпроса), защото всъщност той е постигнал толкова много, цял свят го познава и то с нещо положително.

# 2 723
  • Варна
Абсолютно.

# 2 724
Нищо му няма на Кауфланд, всички пазаруваме там малко или много. Не виждам проблем Стоичков да му е рекламно лице. Според мен драмата настана заради участието му в реклами на хазарт.

# 2 725
Откакто разбрах за скъпо платеното му хоби да убива животни и да се снима с тях срещу солидна сума пари, ако ще не Златна топка, ами не знам какво да е спечелил. Не мога да го гледам.

# 2 726
И бившия губернатор на Калифорния, холивудски актьор и мистър Вселена, рекламира винтоверти. Няма лошо, парите нямат мирис на лютеница. Wink

# 2 727
   Имаше, преди години, голяма баскетболна звезда, рекламираше някакво много евтина марка. Дали някой ще се сети? Аз не мога.

Човекът беше казал, че е живял в бедно семейство и майка му от такива магазини му купувала дрехи. Дрехите били хубави и той ги рекламирал. Нормалните хора такива дрехи носели.

# 2 728
  Имаше, преди години, голяма баскетболна звезда, рекламираше някакво много евтина марка. Дали някой ще се сети? Аз не мога.

Човекът беше казал, че е живял в бедно семейство и майка му от такива магазини му купувала дрехи. Дрехите били хубави и той ги рекламирал. Нормалните хора такива дрехи носели.
Дали не е Шакийл Онийл и пицарията Papa Joe's?
Наскоро пък Бен Афлек рекламираше Dunkin Donuts. Не е проблемът Кауфланд, а другото. С Кауфланд го приемам като повод за безобидна шега, но не и като излагация.

# 2 729
Ан Хатауей на корицата на френския Vogue
Скрит текст:

Летисия Каста
Скрит текст:

Джесика Алба
Скрит текст:

Деми Мур
Скрит текст:

Маргарет Куали
Скрит текст:

Анджелина Джоли
Скрит текст:

Дакота Джонсън и Дженифър Лорънс
Скрит текст:

Лили Рейнхарт
Скрит текст:

Дженифър Лопез
Скрит текст:

Кендъл
Скрит текст:

Ева Лонгория
Скрит текст:

Аманда Сейфрид
Скрит текст:

Мила Кунис
Скрит текст:

Зоуи Дойч
Скрит текст:

Селена Гомез
Скрит текст:

Натали Портман
Скрит текст:

Жизел Бюндхен е бременна. Новината е потвърдена от People.

Общи условия

Активация на акаунт