Звездни Компромати - Октомври'24

• 310 258
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 2 745
Аз не следвам Илиана Раева, но напоследък тя сякаш е малко по-спокойна, обрана и умерена. Преди години се изказваше остро по всички теми и малко беше кварталната клюкарка, по всеки въпрос драматичен пост в мрежите. Сега ми се струва по-спокойна и улегнала (май).

# 2 746
На 50 и 60 е по-нормално да имат корекции от на 20 и 30. Да, добре е и тогава да бъдат правени с мисъл и мярка,но пък и другия пункт " Мадлен Алгафари" не е особена опция.

# 2 747
Кейти Холмс е много хубава като се понагласи.

Има ли снимка в цял ръст, интересно ми е да видя с какви обувки е. Често при нея именно те прецакват цялата картинка.

# 2 748
Ето я с обувките. На мен лично клъчът повече ме дразни.
Панделката отзад ми харесва, но аз по принцип много обичам панделки.
Скрит текст:

# 2 749
  • София
Кейти Холмс е много хубава като се понагласи.

Има ли снимка в цял ръст, интересно ми е да видя с какви обувки е. Често при нея именно те прецакват цялата картинка.

Не се виждат много.
Скрит текст:

# 2 750
Тази панделка отзад е покъртителна.

# 2 751
Обувките можеше и по- зле да са. Направо се е справила, като за нея. Blush
Благодаря ви. Hug

За Жизел забравих да пиша- евала! Знае ли се кой е таткото?

# 2 752
Изобщо нещо цялостно в кройката на роклята не е ок - "талията" е прекалено високо и създава илюзията, че има коремче, като розовото същевременно сплесква бюста. Гърбът на роклята ми изглежда по-добре, но пък панделката е много тънка на тази рокля с две обемни части. Черният клъч ме дразни като аксесоар.

# 2 753
На Жизел- евала! Знае ли се кой е таткото?

# 2 754
Хоакин Валенте - джиу-джицу треньорът й Simple Smile

# 2 755
Има някаква закачка в тоалета на Кейти Холмс, но пропорция, скрояване, материя - като цяло оставя усещането, че е дело на ученик в средно училище по изкуства. Ако съм стилист, това, евентуално бих го облякла на някоя прохождаща 20 годишна старлетка с много по-ексцентрично излъчване, за Кейти грам не ми е ок.

# 2 756
За моя вкус и двата цвята сами по себе си са несъчетаеми, но коя съм аз да разбирам от откутюр първо, а второ и този креп на заден план съвсем  наскърбява естетичните ми норми.
Както се произнасят коментарите в сайтовете за ремонт под нечий нелеп интериор в усилието да бъдеш учтив и с отношение при липса на други достойнства - Браво, много чистичко и новичко!
Та и аз мога да възкликна облекчено - Спретнатка, свежичка Кейти!
/умалителни ползвам винаги като учтива алтернатива на снизхождение/.

# 2 757
Анджелина на вампир ми прилича и това червило допринася заедно с при(о)зрачната кожа. Косата без коментар, така и не си улучи цвета.

# 2 758
Тя сега е посланик на Tom Ford (новите червила специално) и вероятно по договор е толкова натрапчиво “червисана”.

# 2 759
За мен най-голяма услуга ѝ прави топло кафяво, само то ѝ смекчава чертите малко.  
Иначе И в обличането няма напредък. Последното тоалетче е просто нелепо. Обувките също са много зле. Само обеците ми харесват и ѝ отиват.
Анджелина
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 12:29 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт