Звездни Компромати - Октомври'24

• 310 280
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 2 760
И червисаните ли вече са "посланици"?

# 2 761
Tова имах предвид
Скрит текст:
, а думата “посланик” я използват самите брандове, може би за да акцентират, че съответната звезда се асоциира с цялостната им концепция, а не само с конкретен продукт.

Но вероятно и “рекламно лице” е ок.

# 2 762
Аз Анджелина я харесвам руса, смятам даже че трябва да е още по-руса.. Тъмната коса допълнително изостря чертите, а и тя не е естествена брюнетка..Смятам, че стилистите които я правят ще я поддържат блондинка..

Скрит текст:

# 2 763
  • София
На младини е красива брюнетка, но сега и аз съм за русото.

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 13:45 от paranoir

# 2 764
Това е горе-долу като с различната сексуалност - ако избереш да говориш открито е супер, но ако предпочетеш да замълчиш, хората не е редно да те ръчкат да обясняваш.

# 2 765
Излезе ми във фийда как Патрашкова коментира в Биг Брадър (явно има нов), за някаква: "Кристи е представител на поколението Джей Зи".

# 2 766
Чула жената, че говорят за джен зи, ама като не й звучи... LaughingLaughing

# 2 767
Ами, преценила е жената, че не е работа на хората да знаят. Какво да му е нечестното на това?
Ти можеш да си позволиш ако ще и пред цял свят да се изцепиш как защо и кога си осиновила. За един известен човек с пари би било..., как да го кажа по-меко - но да речем, автогол да ходи да си развява личните дела на всеослушание, най-малкото защото има различни кукувици, които могат да решат да го изнудват и тормозят. Ти ще се чувстваш ли спокойна, ако всички са виждали детето ти, което е осиновено, коментират му чертите и утре ти се обади някоя, която се е набедила за биологичната му майка? Достатъчно е изтърпяла Камелия в борбата си за дете, че сега да трябва и с такива простотии да се занимава.

Пък сравняването на нос на бебе с това на възрастен човек беше върха просто. Плюс това Камелия никога не е имала чак носище, че да се очаква детето ѝ да е с орлов нос.

# 2 768
Камелия в момента е на 53г., та не се знае дали детето е биологично нейно т.е. с донорска яйцеклетка и сурогатна майка. Та никой не е длъжен да се обяснява за детето си....

# 2 769
  • София
Съжалявам, че връщам темата от преди няколко страници за Камелия,  но защо начина, по който се е сдобила с дете да е нещо, за което хората да нямат право да питат? Като публична личност, която не крие детето си и го споделя често, намирам за странно да се смутолевя начина, по който се е появило това дете.
Аз самата съм осиновител, след години опити инвитро, които и до днес продължавам. Но като се появих с детето, не съм и помисляла да шикалкавя от къде е дошло. За тези неща трябва да се говори честно и открито. Радвам се от сърце за нея, защото знам какво е да се бориш за това щастие, но ми е странен двойния стандарт. Значи ако има насилие, обществото скача, да говорим за насилието. Всякакви обществени теми биват дискутирани, обаче как някой се сдобива с дете при условие, че в България сурогатството е забранено...ама чакай, дай да не ровим, тя много е искала. Намирам го за леко нечестно.

Искаш да кажеш, че на всички обясняваш, че детето ти е осиновено ли? Странно ми е. Това е все едно да обясняваш кога точно и как си заченала.

При сурогатното майчинство може да се ползва материал от двамата родители.

# 2 770
Излезе ми във фийда как Патрашкова коментира в Биг Брадър (явно има нов), за някаква: "Кристи е представител на поколението Джей Зи".
Да, било е в същия лайв, в който Мария използва "гарсон", но патрашковият бисер остана в сянка покрай този на Дамата Joy

# 2 771
Да, помня я тази изцепка. Реших, че е грешка на езика, защото иначе при цялата претенция на Патрашка, изцепката е много в "Златка" стил.

# 2 772
За детето на Камелия - важно е, че има дете. Откъде е, защо избрала този начин да има дете, не е важно. Важното е, че по някакъв начин е успяла да се сдобие с толкова желаното дете.
Анджелина я харесвам и като брюнетка, и блондинка. Остаряла е доста. Не харесвам начина, по който се облича. Тоалетите й ми изглеждат раздърпани и вехти. Аз не бих се облякла никога така.
Дженефър Лопез изобщо не ми харесва как е облечена на официални събития. Иначе в ежедневието е перфектна.
За Стоичков - за мен той е голям. Направил е много за България и не го е срам да се нарече българин. Дори успя да научи ангийски и испански език. Не е толкова глупав.

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 15:07 от Анонимен_7

# 2 773
Не обяснявам на всички, че детето ми е осиновено, но не се правя на луда като някой, който ме познава изведнъж ме види с дете. Камелия не е длъжна да обяснява, разбира се. Но когато правиш намеци, че детето е придобито по незаконен за страната, в която живееш начин, намирам за странно да не се уточниш, а да оставяш поле за спекулации.

# 2 774
  • София
И какво да уточни - че нещата са се случили незаконно ли? Нещо не схващам защо точно се очаква да го направи?

Общи условия

Активация на акаунт