Звездни Компромати - Октомври'24

• 310 180
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 3 000

Силвия Кацарова още ли е женена за някакъв баровец, май Любен беше или бъркам?
Любимир е. Още са заедно, събираха се и се  разделяха няколко пъти през това време. Нямат официален брак, макар да имаше шумно рекламирано пищно тържество и големи приказки за голямата им лов стори, започнала две години преди развода й с Милчо. Нъц.

# 3 001
Скрит текст:

Относно това, че е "туркиня", дълги години е крила не турския си, а циганския си произход. Бях малка и си спомням, че Кеворк във Всяка. Неделя неочаквано подхвана темата за произхода ѝ и тя беше като в небрано лозе. Трябва да потърся в архивите този момент. Но сбърка тогава с провокацията си Кеворкян и я определи с турски произход, та оттогава Кацарова започна да се "турчее". Турци от Хасково са ми казвали, че тази жена и рода ѝ са роми и не знаят дори турски, в което няма лошо. Лошото е, когато човек крие истинския си произход.  Очите, Чико, никога не лъжат Wink

Малко информация за началото на кариерата и и как се докопа до Милчо Кацаров. С 2 думи - с пълзене.
Скрит текст:
Кандидатствала Силвер Нуриева и я приели да следва задочно. Работеше на 4 ч. в информационен център към М-во на земеделието, голямо име - но си беше библиотека и снабдяваха ТКЗСтата с книги и списания за растениевъдство и животновъдство. Срещу пазара на Римската стена се намираше.  Работи си кротко цигането, не е крила произхода си. Живееше под наем на таван в блока на сем. Кацарови, на пресечка на бул. Джеймс Баучер. Обаче момата решила да се сдобие със соф. жителство и примамила в леглото мамин  Милчо след казармата. То, горкото жена не видяло 2 г, слабо, дребно - радва се, че му обърнала внимание някоя. Обаче мама и тати не я харесват, не я щат за снаха. Имаше големи циркове - писаха молби до 4то РПУ, идваха да се оплакват в службата и. Искаха съдействие от партия, профкомитет, ОФ организации. Последните се видели в чудо и накарали майка ми като нейна шефка да поговори, да я посъветва да си търси някой с нейния произход. Майка ми отказа, млади хора, да се разберат сами. Родителите на Милчо я пъдиха от квартирата, там циркове някакви. Накрая я пуснаха да спи в портиерско помещение в службата. Но Милчо мамин си я искал, сключили брак и чакали бебе. Така от профкомитета и баба ОФ смириха родителите да я приемат.После се роди Теодора, Силвер и Милчо тръгнаха по скандинавски турове и баба и дядо я гледаха. Детето не познаваше родителите, бягаше от майка си.
Това е кратката версия за началото.
А ако питате защо властите не са я респектирали - такова беше времето, имаше протекция за учещи и работещи цигани.
Леле горкия Мунчо (Милчо) и многострадалната му фамилия, дето не могла да му избере достойна жена Simple Smile

Жестока певица е Силвия Кацарова, гласът и никой не може нито да го вземе, нито да и го даде.

# 3 002
Дженифър Гарнър по случай Хелоуин и 20-тата годишнина на 13 going on 30.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 10:21 от Анонимен

# 3 003
Времето е показало, че родителите явно са имали правилна преценка. Умее я мимикрията Силвия Кацарова и новото й амплоа на много възвишена и духовна нюейдж бабка го доказва.
Лесно е отстрани иначе, защото не ви е в къщата подобна драма. Когато някой си знае, че детето му няма опит с жени и напористи ц...ки и е лесен за манипулация, сигурно не е приятно да го остави да го ползва за целите си някоя си Силвер. Пак казвам, времето е доказало всичко.

# 3 004
Времето е показало, че родителите явно са имали правилна преценка. Умее я мимикрията Силвия Кацарова и новото й амплоа на много възвишена и духовна нюейдж бабка го доказва.
Лесно е отстрани иначе, защото не ви е в къщата подобна драма. Когато някой си знае, че детето му няма опит с жени и напористи ц...ки и е лесен за манипулация, сигурно не е приятно да го остави да го ползва за целите си някоя си Силвер. Пак казвам, времето е доказало всичко.

Според мен е бил силно влюбен. Хайде, да речем, че тя 3 десетилетия е изкарала с него заради софийското жителство, но той се е изправил не само срещу родителите си, за да се ожени за нея. Почти като Ромео и Жулиета. Много е подценяващо за него да се приказва, че едва ли не две не вижда, загорял за секс след казармата, никоя не го поглежда и нямал опит, та затова с нея. Че той не е изглеждал зле, със сигурност е имал избор, пък и софийско жителство предлага. Да не би да му е била единствената опция. Гледала съм го в интервюта след развода, много му беше мъчно, още страдаше за нея.

# 3 005
Разбира се, че е бил влюбен. Смехотворно да се обяснява как лошата Силвия откраднала скромното момче, все едно той няма никакво участие в тяхната връзка. Унизително е и за самия него да се говори така в опита да се очерни Силвия. Това са си техни отношения, продължили доста във времето, били са семейство години наред, живели са заедно, дете имат, работили са заедно. Много грозни приказки.

# 3 006
Непопулярно мнение на Олег Ковачев за филма "Гунди" и по-скоро за персонажа на Гунди там:

Скрит текст:

Когато прочетох няколко добри ревюта за филма, бях решила да отида и да го гледам. Но когато вече втора седмица чета само захаросани суперлативи от елфи, загрях, че Иван и Андрей в пълна сила са пуснали маркетинга в сила.  Преекспонирането винаги ме е отблъсквало.

# 3 007
  • Glasgow
Каква държавна сигурност, не се ли блъскат пияни в някакъв камион?

# 3 008
  • София
Преди да обвинявате Силвия Кацарова, проверете кой първи е имал извънбрачна връзка и кой всъщност е поискал развод - Милчо. Не че ако беше Силвия Кацарова, щеше това по някакъв начин да ми повлияе на мнението за нея.

# 3 009
  • софия
Непопулярно мнение на Олег Ковачев за филма "Гунди" и по-скоро за персонажа на Гунди там:

Скрит текст:

Когато прочетох няколко добри ревюта за филма, бях решила да отида и да го гледам. Но когато вече втора седмица чета само захаросани суперлативи от елфи, загрях, че Иван и Андрей в пълна сила са пуснали маркетинга в сила.  Преекспонирането винаги ме е отблъсквало.
Съгласна съм с Олег Ковачев като цяло. Александра Свиленова е прекрасна. Надявам се това да е началото на успешна за нея кариера. Изключително харизматична и естествена. Павел Иванов винаги е дърво, колкото и да се счупват в последно време да го хвалят.
Филмът е приятен, защото е сниман добре, но не е уау.

# 3 010
Уфф,хайде стига псевдоконспирации! Ако Гунди е пречел на Държавна сигурност,тя е щяла просто да го прати в "девета глуха",а не да го убива...

# 3 011
Е, по-готино е да са били убити от държавна сигурност. Ама защо, с каква цел? Не е ясно, но е много по-яко и касово.
Абе, пълни глупости!
Още не съм гледала филма, братовчедка ми ми каза, че е класическа холивудска история и е увлекателен.
Апропо, не знам колко е бил притеснителен Гунди, но знам, че е имал доста странични афери - нормално за звезда и футболист. Светец не е бил, най-нормален човек.

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 13:12 от Tess d`Urberville

# 3 012
Да ви споделя, започва да ми идва в повече това дъвчене на комунизма вече 35 години след като го няма. Ок, част от историята е, няма как да не рефлектира в изкуството, но не може всяка втора българска книга днес, всеки втори филм да са все в тази ниша. Няма ли изстискване този лимон?
Без да съм гледала филма, ще си позволя еснафщината да коментирам. Това вкарване на "лошите ДС" без факти е доста евтино и фейк, нищо че се касае за филм и художествена измислица. Ако пожелаят фантазията може да полети и до КГБ, но просто е евтино. Иван и Андрей и те имат право иначе да експлоатират темата за комунизма и да са на печалба. Хитро са структурирали филма - ще привлекат любители на конспирации, хора със сантимент към сладките от едно време, футболни фенове, домакини, зажадняли за соц. драми и любови. Хитряги са опосумите, спор няма.

# 3 013
Както го описвате тоз ми ти жертвен агнец, Милчо ( ще речеш, че е билО малолетно и невменяемо детето - точно така е описано), ако не е била Силвер, все някоя друга ококорена селянка щеше да го хване под мишница.
Аз и онЪз приустия Йоко Оно се чудя как подлъга малкият невинен Ленън едно време, седях на пейката, гледах ги как минават, цъках с език, скубАх си косите, ама ей-на, даже Бийтълсите разби тЪз никаквица. Вие за наша Силвер ще ми говорите. Сигурно сега и някои от нейния катун ще пишат и потвърдят как излъгала на Теди татю ѝ. Ма то, оставете, после и някакъв млад милионер забърса. Как да не го е яд човек, кажете.

ДС във филма за Гунди не е измислица. Жена му потвърди, че са ги разкатали - особено след смъртта му.

# 3 014
Разбира се, че е бил влюбен. Смехотворно да се обяснява как лошата Силвия откраднала скромното момче, все едно той няма никакво участие в тяхната връзка. Унизително е и за самия него да се говори така в опита да се очерни Силвия. Това са си техни отношения, продължили доста във времето, били са семейство години наред, живели са заедно, дете имат, работили са заедно. Много грозни приказки.

Колко да е бил скромен не знам, това явно е по-скоро версията на родителите и познатите им, но беше и той вокал, бас китарист, основател на група LZ... Аз знам, че са взели Силвия за вокал на групата,  която е създадена една година, преди тя да се присъедини и на практика известността и хубавите песни идват с нея.

Освен това и той има извънбрачни връзки и нова жена, та в крайна сметка май не е бил толкова смотан, за колкото са го имали техните.

Общи условия

Активация на акаунт