По-голямо щастие за мене няма, ЮЛЧЕ вика: "Мама, мама"!

• 12 702
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
Преварен само за мазане ползвах.Сега сме на лосиони че не ми се занимава с лепкави работи  Tired
Nanny страшен пост  Party

Честито на Александър,Даяна,Иван,Филип,Aлександра,Дария,Тервел!

# 106
Честито на Даяна, Александра, Дария, Филип, Тервел, Иван и Александир!!! Да растат много умни и послушни деца.

mgizdova, Честита Годишнина!!! Пожелавам ти много любов, късмет и щастлив семеен живот. Дано празнувате още много години заедно.

Едно питане: как стъпват бебоците ви - на пръсти или на цяло стъпало?
Моя бебо стъпва както му дойде. В повечето случаи на пръсти, но понякога се случва и на цяло стъпало. Но ми прави впечатление, че крачетата му са започнали доста да заякват. Вчера като си играехме реших да го вдигна за ръчички. Изправи се детето и като реших да му отпусна ръчичките за да седне, той си остана изправен. Направо се учудих  Grinning.

# 107
Здравейте момичета  Hug

Върнахме се ,взехме си кучето и сега татито ме предупреди че ако и Юлия я хване алергия аз ще съм виновна!Свеки и тя скочи срещу кучето!Всички са срещу мен!То горкото седи вързано до вратата и не знае още къде е!Юлия му се радва, а той я лае!Идилия!

Ще се справим що да е лесно като може да е трудно! Rolling Eyes

Кредор мерси че си сменил снимката на Юлия!

Честити ни месечинки днес!  bouquet  bouquet  bouquet newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32

Отивам да се образовам за хомеопатията и да търся хомеопат !

Бай!

# 108
mgizdovaFlowers Rose   http://sugarqube.com/Ecards/CardView.cfm?CardID=1334&L1=92&a … 0&Page=     Flowers Rose
Честита месечинка на празнуващите днес бебоци!
Ренито :
Цитат
Nanny страшен пост
Благодаря ти! Доста се потрудих, докато го сътворя. Joy
Радостина33: Данката стъпва с цяло стъпало. newsm78
pepi111 :
Цитат
Според нашата лична лекарка, когато бебето е все още на кърма, не е нужнода се добавя мазнина в пюрето, тъй като в нея има достатъчно. Аз лично още не съм слагала, но съм давала няколко пъти готови пюрета, в които има рапично масло
И аз така, но мисля вече да прибавям и по малко краве масло.
В понеделник ще разбера и нашите резултати от изследванията и ще видя дали ще бъда смъмрена от педито.
Дано всичко да бъде ОК. Praynig
Масажи рядко правя / не броя разтриването по гръбчето през деня/, а упражнения всяка вечер преди баня, ако не сме много кисели.
Тези дни се счупихме от гостуване, шляйкане и за форума време все не оставаше.  Crossing Arms
А сега и картичката е на преден план, та татито се вихри по нея. Wink
Eli83: Позната история, моята сестра също си има бебе и живее с нашите + 10 годишното ни куче и сега за горкото настана АД.
Бебето вече стана на годинка, проходи, пипа навсякъде, лази, а бабата и дядото постоянно викат по кучето.
Чуди се милото, къде да се свре. А и нали си е старо вече - краката не го държат, има и едно автоимунно заболяване
/не е заразно, но иди им обясни/, от което му пада козината на гърба и....сестра ми се е видяла в приключение. #Crazy
                                                                              Hug

Последна редакция: нд, 04 мар 2007, 21:36 от Nanny

# 109
radostina33-Венци от мъничко бебе си стъпва на ходилата стабилно, като голям човек, но като гледам албумчето на бати на същата възраст е стъпвал само на пръсти.
Eli83- не се притесняваш за кучето. Ако го изкарвате на разходка и го къпеш редовно, ако е ваксинироно не би имало проблеми според мен. С бати, гледахме и едно коте ангорче с 10 см. козина бяла. Всеки ден прахосмукачки, смяна на тоалетни и обезпаразитяване. Слава богу нищо му няма на баткото. Сега това коте е котище и е у свеки. Венци много и се радва. Те я носят постоянно в зоо-клиника и си има дори личен лекар Joy И за това не се притеснявам. Но все пак си имам едно наум.
isi_kam - страхотни са адресчетата, които си копирала. Сега ще има да се ровичкам с часове. Благодаря ти  smile3525
Nanny-много оригинален пост  newsm10
Моят ден премина така :   sleepuu kaffeetrmker_2 atwork prostor lalalala  Nature Partly Sunny 1stroller atwork
Докато се напиша Венци обикаля из цялата маса-тя е от тези ниските . Изправил се е сам и с ръчички придържайки се прави обиколки-без паяк разбира се- опулих се Shocked

# 110
  • През девет земи в десета
Масажи рядко правя / не броя разтриването по гръбчето през деня/, а упражнения всяка вечер преди баня, ако не сме много кисели.
Тези дни се счупихме от гостуване, шляйкане и за форума време все не остава.  Crossing Arms
И ние сме така Peace
А за форума едва сега намерих време!Вчера си направихме една 5-часова разходка и мислех,че днеска ще имам мускулна треска LaughingЗа днес бяхме планирали същото,но времето ни провали плановете Crossing Arms

Бета,ще ти пиша на ICQ-to,че много бавно ми се зарежда форума!Трябваше през седмицата,когато сте се возили с Яна да ми звъннеш,да ви поразходя в района!

Цвети понякога стъпва на цяли ходила,понякога е на пръсти.Засега не може да се изправя сама,дори и до седнало положение,въпреки че седи сама стабилно.Особено на гърнето Mr. Green

Аз съм алергична към кучета,котки,домашен прах,някои антибиотици и упойки и дори не искам да си помислям за животно  вътре в къщи!Имаме си едно приходящо куче,което сме зачислили на храна и това е!Даже колибка му купихме,но то така и не се научи да влиза вътре,само покрива и нагриза и си я прибрахме!

Слагам по малко краве масло в манджите на Цвети,за вкус,но е собствено производство,от каймака на 10-те литра мляко,което взимам всяка седмица!

Да не забравя на края:

Честити месечинки на порастващите бебчета!   Да са ви живи и здравички!!!

# 111
Честито на месечинките-Александър на мама Tizija , Даяна на мама N_A_N ,  Иван на мама trifonova_a , Aлександра на мама sirena , Дария на мама taliq, Тервел на мама Rosy , Филип на мама yanac!Весел месец им желая! newsm51

mgizdova, живи и здрави бъдете и само с радост си пълнете очите! kiss dancing

Мерси за отговорите за масажите.Реших...продължавам да се мъча да ги правя, но вече през ден Twisted Evil
radostina33, Мими стъпва както й падне, общо взето :lolВ последно време по-често стъпва на цялото си ходило.
fionaспоред мен за да е стабилна тази преграда е необходимо да се захване за стената и да речем да се прибира като параваните на хармоника.
pepi111, и аз искам в с.Димовции в Гурково искам, и в Казанлък, и в Шипка и в Габрово, а в Търново най-много искам. smile3518

# 112
Здравейте и от мен Grinning
Честито на месечинковците   bigdance2
mgizdova, Честита Годишнина!Желая ви много любов и щастие! newsm51
Бети картичката е страшна искам и моето бебче при другите бебоци . newsm53Качих няколко снимки но мисля че ми трябва някаква парола.

# 113
здравейте и от мен! чак сега и на мене ми остана време да честитя на Александър, Даяна, Иван, Aлександра, Дария, Тервел и Филип
да са живи и здрави и много да радват мама и тати!!!

mgizdova, честита годишнина! още дълги години щастлив семеен живот ти пожелавам!

Гери все още не съм я пускала, за да видя как стъпва, но и това ще стане  newsm30 newsm32

лека вечер и спокойна нощ  lovekiss

# 114
mgizdova, Честита Годишнина! Нека любовта бъде постоянен спътник във вашия съвместен живот. Сбъдване на мечтите и неусетно да минат 50 години и като се обърнеш назад да кажеш, сякаш беше вчера.......

# 115
Момичета, много сте мили! Благодаря за пожеланията. Ние утре ще празнуваме, че нашия тати е на работа Sad Ева също стъпва и по двата начина. Масаж правя всяка вечер след къпане, ама много набързо, докато мажа с мляко.

# 116
mgizdova Честита годишнина и от мен.
Желая ви сибирско здраве,
циганско безгрижие,
испанска любов
американско богатство и
кавказко дълголетие

Желая ви още 12 месеца без болести,
52 седмици без грижи,
365 дни щастие,
8760 часа любов,
525600 минути кеф
и 31536000 секунди секс!

http://w1.ohoboho.com/viewcard.php?id=607

# 117
Ейии, мами, най-после и аз да се разпиша рано сутринта!
Моята Норка се опули в 6.20 и сега бута проходилката /с която вчера се обзаведе/, а мама пие  Coffee на спокойствие. Аз мислих да не вземаме проходилка, ама вече не мога да я удържа. Откакто се научи да се изправя сама иска все да е в тази поза. Иначе в пълзенето така се е спецнала, че докъто се обърна е на другия край на стаята.

Стъпва на цяло ходило-поне засега, масажчета правя всяка вечер след баня, ама и тя трудно стои на едно място, та по-набързичко.

Честито на порасналите бебчета   baloni Анна на мама maxin, Мадлена на мама plamebg, Александра на мама Veli M, Мартина на мама bebon4e, Даниел на мама dunda! Да са здравички и много игриви!

Отивам да сложа в албумчето актуална снимка и да се поровя малко из форума.

PIGI мерси, че ми помогна! newsm51

Лек ден на всички!

Последна редакция: пн, 05 мар 2007, 07:24 от pastel

# 118
И ние сме от ранобудните..  Shocked

Как го правите това с изправянето?!?! Това мойто не иска да пълзи, пък за изправяне - абсурд. Все още не сме свалили нивото на креватчето, понеже от седмица някъде заспива много трудно вечерно време.  Confused В проходилка и в бънджи няма да го слагам, така сме решили засега, но пък ако те му помогнат да загрее за какво служат крачетата, не нам....  ooooh!

Аз понеже съм леко злопамента, Фионче, беше ми обещала да помагаш със захранването. Е, разбира се, ще се радвам и другите мами да споделят, понеже ние сме назад. В момента Каби яде 2 пъти - зеленчуково пюре и каша от ориз и рожкови на Нестле. Не съм му заместила кърмене, така че количествата немлечна храна не са големи. Трябва ли вече да почваме с плодовите пюрета? Как ги приготвяте и от какви плодове?? И в трето хранене ли трябва да ги давам или да смесвам с кашата, или и двете?! За желтък и месни пюрета още не мисля засега.

юйъ юйъиеф фиаяпхе и иийф4ф4фя 3эжж3ж53 0 - това е специален поздрав от Каби, а това е от маа му:  newsm51

# 119
Добро утро и от нас
pearly За плодовите пюрета и двата варианта стават, ти трябва да си прецениш аз смесвам кашата с плодовото пюре защото като междинно похапване Цвети само би се раздразнила, така става около 200мл.каша +плод.пюре с което съм заместила хранене и по такъв начин като свърши бебка пак се сърди но се успокоява. При нас е така заместила съм 2 хранения в 11 Цвети хапва зел.пюре и в 6 каша+пл.пюре, кърмя я в 7,30; 3,00;9,30 и не смятам да замествам още 1 месец друго хранене. Плодове давам ябълка сурова, банан суров, пюре от круша, синя слива и вече от кайсия, слагам и тиква в плодовите пюрета.

Общи условия

Активация на акаунт