По-голямо щастие за мене няма, ЮЛЧЕ вика: "Мама, мама"!

• 12 717
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
  • somewhere over the rainbow
Ех, страхотна е картичката Heart Eyes Пляс-пляс на Кредор Wink Така ме е яд, че не мога да снимам Дая с мартеничка #Cussing out Не може ли едно изключение да се направи за нас и да ни чучнете без мартеничка? Ако може, да качвам някоя снимка newsm78
Айде, здраве Hug

# 211
  • София
Здравейте,

не се сещам какво изчетох и какво обсъждате, за да се включа подобаващо, ама  да кажа за каквото запомних.

Рени, беше писала, че си отворила три каши и ги редуваш. Не се ли притесняваш, че ще им изтече срока? Аз съм отворила две и бързам да ги приключа, че минаха повечко от 3-4 седмици, а пише да се ползват за толкова след отваряне.

За изправянето ми се струва (ама да не се засегне някой, само така си мисля), че първи започнаха да се изправят бебчовците, които ги захраниха рано. Ние сме много далече и от изправяне, и от пълзене. Яна, докато не я захраних на 6 месеца, беше като перушинка и една мекичка такава. От миналия месец стана по-яка, ако мога да я нарека "плътна" една.

И ние сме от стадото на скорпионите - аз, мъжа ми, сестра ми, мъжа й, баща ми  Laughing. Тук-там по някое друго животно се среща. При нас два скорпиона и раче, мисля си и една риба да си направим лятото  Laughing.

Яна яде само в столче и бибата я е използвала няколко пъти да я дъвче.

За Мейдън, Меноар май няма да се включим, ама ще видим, де. Мен ме е яд за Кълт и Депеш, че пропуснах.

Честито на празнуващите бебчета, както и на Синеочка за новия апартамент!

Айде за сега  wavey

# 212
  • София
Ааа, забравих да кажа, че и Яна се научи да маха за Чао  wavey.

# 213
# 214
Абе възможно ли е  да пробива зибче от "кучешките".Там има бяла точица на венеца.Аман.Тъкмо реша , че имаме почивка от зъбите и то пак нов се появява.Има ли някое бебе с 5 зъба вече  newsm78 И най -лошото е , че вече втори път когато и никнат зъби(те изникнаха на 2 пъти по 2 зъба) се разболява.Явно тпгава и отслабва имунната система и все хващаме нещо.Педито днес ми изписа едно сиропче за увеличаване на имунитета по време на болести.От кръвен здравец или някаква такава билка бил.Мисля да и давам по 1 лъжичка когато и никне зъбче, да е по-силна.Някой има ли о този проблем?

# 215
hahaha  smile3501

Tired Twisted Evil -в преод-Дзверчето ми миналата нощ не спа и съм като застреляна.
Айде утре ще се включа по обсъжданте въпроси.

# 216
Влади започна да прави опити да пълзи още на 5 месеца,но съвсем не приличаше на пълзене а по-скоро,като плуване на сухо Laughing след това го оставях на спалнята да си играе,но много бързо започна да стига края на леглото и на няколко пъти за малко да падне.Започнах да го оставям на земята на одеалце на 6 месеца,като го затрупвах с играчки,но той въобще не им обръщаше внимание,а целта му беше да се научи да пълзи,след това и да се изправя и сега вече обикаля навсякъде,като се държи за диваните,за масата и ако стигне до някъде където няма за какво да се хване пуска се и започва да пълзи.И аз мисля,че не трябва да се сравняват бебетата,дъщеря ми така и не се научи да пълзи,направо проходи на 1 година.
Аз захраних Влади на 5 месеца и половина и не мисля,че има връзка с това кога е захранено бебето за пълзенето,даже мисля,че по-късно захранените бебенца са по жилави.
pigi  много хубаво изглежда това гърне.

# 217
здравейте, нямам никакво време в последно време.
Много четох и почти нищо не запомних Mr. Green
попова тази снимка на сладуркина Ема където се прави на сърдита е уникална .Можеш да я пратиш в някое списание.честно казано винаги когато разглеждам снимките се спирам на нея и винаги се усмихвам.Имам една снимка на Валери където е много смешен и когато ми е тъжно си я гледам.
maira винаги чета с интерес всичко писано от теб.аз лично не бях сигурна дали ти четеш , защото никога не си коментиралатова което съм писала ,но когато ми направи забележка за запетаите(честно казано и сега не се замислям къде трябва да ги слагам,защото вечно някой ме бута или нещо друго) разбрах,че понякога и ти четеш това което пиша.Честно казано аз със сигурност знам ,че не ми се четат постингите защото няколко пъти съм задавала въпрос към конкретни хора ,но отговор не съм получила и аз си трая.
Дори един пример в началото на темата бях дала идея за един конкурс ,но отзив получих единствено от mim_pl
morskasirena честно казано не ми се ходи никъде да празнувам ,защото ще има да ми се звъни през пет минути и да ме питат "ама сега какво трябваше да правим".Надявам се април когато отида на Карлово малко да си почина.а ти сподели какви ти бяха притесненията за Тотко ,че чак цялото тяло сте преглеждали.
Ели 83 Hugя им тегли една звучна Пловдивска.Моя син много иска куче ,но не мога и след него да тичам.Гледала съм кучета едно коли,китайски пикинез,една улична превъзходна когато бях студентка,две котки ,хамстери ,рибки и костенурка.Така,че аз желание имам ,но възможност нямам.
С тази уличната превъзходна имаше един куриоз тогава реших да се боядисам червена с къна и някакво лекарство за пъпки ,но преди това моята съквартирантка се беше боядисала ,но не ми каза ,че когато стане топло и се потиш или когато те навали дъжд  започва да тече пустата му боя ,та въпросното кученце беше станало червено от бяло.И веднъж решихме да си направим експеримент да видим дали има обоняние(понеже милито ядеше това което ние ядяхме постничко) та вързахме едно парче луканка на еднин конец и му го дадохме пред нослето ,то в началото не му обърна внимание ,но после с един скок го захапа и понеже моята съквартирантка се изплаши и му го извади от устата.е после му го дадохме  то глупачето докато разбере какво става Joy
стига съм писал утре ще си допиша Mr. Green
п.с.сенео4кабраво на малката сладурана
добре дошла на новата мама  bouquet

# 218
Абе възможно ли е  да пробива зибче от "кучешките".Там има бяла точица на венеца.Аман.Тъкмо реша , че имаме почивка от зъбите и то пак нов се появява.Има ли някое бебе с 5 зъба вече  newsm78 И най -лошото е , че вече втори път когато и никнат зъби(те изникнаха на 2 пъти по 2 зъба) се разболява.Явно тпгава и отслабва имунната система и все хващаме нещо.Педито днес ми изписа едно сиропче за увеличаване на имунитета по време на болести.От кръвен здравец или някаква такава билка бил.Мисля да и давам по 1 лъжичка когато и никне зъбче, да е по-силна.Някой има ли о този проблем?
пак съм аз  Embarassed Embarassed Embarassed
може да пробива кучешко зъбче на моя племенник първо избиха кучешките и беше като малко вампирче,а сиропа да не е Герисан ,но той не е ли за по-големи деца newsm78 трябва да проверя

# 219
  • някъде
Честито на месечинките Цвети Flowers Bouquet, Белослава Flowers Bouquet, Вики Flowers Bouquet и специални за Галко Flowers Bouquet Two Hearts
Ей Ренка, как ти се бях заканила ако знаеш, като ме изпревари  preggo, ама нищо Wink  lovekiss
Амери Hug
Да знаете, че след няколко години ще си правя изчисления термина ми да се падне около 25 март, та да ме кръцнат на 25, да не ме боли Laughing
Пърли, кажи душко за къв подарък си мечтаеш толкова много? Hug
tуdy, мъника е страхотен! Hug Кога ли и нашия така ще пълзи и ще се изправя Tired, като го обърна по коремче и забива глава и почва да мрънка ooooh!
Пиги, много готина мацка си, хем и с повече деца! newsm81
Ели Hug, много са ти  Sick комшиите и близките- визирам свекито ти! ooooh!
Петра, храня Алекс в столче nazemiata, а напоследък в количката, защото ни хваща следобедното хрнене навън 1stroller !
Мим-пл,  Hug, нищо бе мила, питах дали в сухара има глутен, но вече няма значение- захранила съм го и с това Mr. Green

# 220
фиона на Ели преди 3/4 дни и изби кучешко зъбче горе в ляво.Това и е едва третото зъбче Tired

# 221
сиропа да не е Герисан ,но той не е ли за по-големи деца newsm78 трябва да проверя
ДА той е .На опаковката пише за по-големи деца, но педи го изписа.В петък ще говоря пак с нея и ще питам да ми обясни защо?

# 222
Абе възможно ли е  да пробива зъбче от "кучешките".Там има бяла точица на венеца.Аман.
Възможно е. На мъника първите две зъбчета избиха долу-резците, а 3 и 4 бяха кучешки отгоре. И двата пъти беше със температура от 38-39.5. Защото избиваха по два наведнъж. Дано с другите да не сме толкова зле. Praynig Защо не опиташ с фомеопатичните лекарства, май беше "хамомила" но кой номер беше. Нека някоя от майките, които са давали да помогнат с лекарството и кой номер беше. Предварително благодаря!   bouquet

# 223
Didka  newsm62
Betta ами срокът от 1 месец по-скоро важи за млечните.За безмлечните е все тая.Аз за по-сигурно говорих с Ася.Не мисля че е фатално 2-3 седмици при положение че не съдържат мляко  Wink Тя пък твърди че издържали много повече.

Мерси за честитките .Черпим
Диетично  Joy
Честито на Цвети,Белослава и Вики!

# 224

Честити 8 месеца на Белослава, Виктория, Цветелина и специално на Галко!!! 

Аз като гледам май 8-ми никъде няма да ходя..и без това татито го няма, а майка ми ще е на банкет, та с Пламена ще сме си вкъщи.

Днес малката не е акала..чак ме учуди, ама сега чакам да видя следващата ни "порция" каква ще е #Crazy От 3 дни почнахме на 4-кратно хранене, защото тя на 3 часа изобщо не огладняваше и да видите сутрин как е настървена на шишето...ще го изяде с пластмасата Mr. Green
Вчера й взех проходилка и като я гледам как се радва, че може да се движи милата, направо ми се пълни сърцето Heart Eyes Само се сурка от единия край на стаята до другия и подскача насам-натам. И тя вече се чувства като човек.

Последна редакция: вт, 06 мар 2007, 23:38 от Narina

Общи условия

Активация на акаунт