Пляс-пляс на Кредор
Така ме е яд, че не мога да снимам Дая с мартеничка
Не може ли едно изключение да се направи за нас и да ни чучнете без мартеничка? Ако може, да качвам някоя снимка 
Айде, здраве
И най -лошото е , че вече втори път когато и никнат зъби(те изникнаха на 2 пъти по 2 зъба) се разболява.Явно тпгава и отслабва имунната система и все хващаме нещо.Педито днес ми изписа едно сиропче за увеличаване на имунитета по време на болести.От кръвен здравец или някаква такава билка бил.Мисля да и давам по 1 лъжичка когато и никне зъбче, да е по-силна.Някой има ли о този проблем?

я им тегли една звучна Пловдивска.Моя син много иска куче ,но не мога и след него да тичам.Гледала съм кучета едно коли,китайски пикинез,една улична превъзходна когато бях студентка,две котки ,хамстери ,рибки и костенурка.Така,че аз желание имам ,но възможност нямам.

И най -лошото е , че вече втори път когато и никнат зъби(те изникнаха на 2 пъти по 2 зъба) се разболява.Явно тпгава и отслабва имунната система и все хващаме нещо.Педито днес ми изписа едно сиропче за увеличаване на имунитета по време на болести.От кръвен здравец или някаква такава билка бил.Мисля да и давам по 1 лъжичка когато и никне зъбче, да е по-силна.Някой има ли о този проблем?
трябва да проверя
, Белослава
, Вики
и специални за Галко

, ама нищо

Кога ли и нашия така ще пълзи и ще се изправя
, като го обърна по коремче и забива глава и почва да мрънка 

, много са ти
комшиите и близките- визирам свекито ти! 
, а напоследък в количката, защото ни хваща следобедното хрнене навън
!
, нищо бе мила, питах дали в сухара има глутен, но вече няма значение- захранила съм го и с това
трябва да проверя
Защо не опиташ с фомеопатичните лекарства, май беше "хамомила" но кой номер беше. Нека някоя от майките, които са давали да помогнат с лекарството и кой номер беше. Предварително благодаря!

Тя пък твърди че издържали много повече.
От 3 дни почнахме на 4-кратно хранене, защото тя на 3 часа изобщо не огладняваше и да видите сутрин как е настървена на шишето...ще го изяде с пластмасата
Само се сурка от единия край на стаята до другия и подскача насам-натам. И тя вече се чувства като човек.