По-голямо щастие за мене няма, ЮЛЧЕ вика: "Мама, мама"!

• 12 727
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте.
Честити месечинки на Галко, Цветелина, Белослава и Виктория!!!
tydy, страшен ти е юнака!!! То не е хубаво да се сравнява, но до вас Тито е все едно с поне половин година по-малък  newsm78. Още не можем на дупето си да стоим стабилно, та да не говорим за изправяне. Голям мързеланчо ми е той  Twisted Evil.
Биберона и ние не го харесваме. Като бебе направо не можех да му го сложа в устата - плюеше веднага. След това баща му го научи за малко, но сега освен да си играе с него друго не прави. Вечер му го слагам в устата, а той веднага си го взема и започва да го разглежда и да му "говори"... и така се разсънва  #Cussing out. Затова предпочитам да не му го дам изобщо. Иначе и от шише не искаше да пие, но ми прави впечатление, че тези дни и водичка е пропил  newsm44.
petra, и ние сме абсолютно същите при хранене. То само бръмкане да беше  #Crazy!!! И такъв е тарикат - чака да му дам пюренцето, тогава бръмчи. Ако му е празна устата - не  #2gunfire.
А аз също де ви се оплача. Нали вчера ви писах, че имам намерение да премахна кашата на обяд и да правя пюренцето на картофена или оризова основа. Да, ама не  Cry. Днес му сложих картофче и масълце и толкова вкусно стана яденето, но след втората лъжичка като взе да му се гади, само където не повърна  newsm78. Та трябваше отново да си му сложа каша. Та кажете ми вие какво да го правя???
Амери, дано скоро се оправят нещата при вас.
Майра, и аз много полезни неща научавам от теб Hug.

# 196
  • Габрово
Честити месечинки. baloni
Сега го учим да търси баща си, но като му кажем:"Къде е тате?" , той поглежда към лампата. ooooh!
Леле Кредор ти като краля - слънце. Joy
За скорпионските жертви мене питайте - любимата afwitch е скорпион, Дани също, Теди - раче, мъжа ми - телец. Е питате ли ме как се оправям в тази менажерия Laughing
На Теди също му пука едното  краче, като стъпи, ама педи каза, че на всички бебета им пукали ставите така/ не че и вярвям много/.
Джоржи не се шашкай ами питай лекар, как точно да му правиш масаж на ходилата, а най-добре питай рехабилитатор.

# 197
Ей здравейте newsm51
Честито на днешните месечинки  bigdance2
Ние с ъия разходки по цял ден не намирам време да седна пред компютъра  typeuu
Все сме навънка някъде по разходки.
Да се похваля имаме си второ зъбче newsm44
tydy той малкия е страшен, кога ли и ние ще сме като вас, да пълзим и да се изправяме.
Отивам да ви дочета
Ч  love001ао засега

# 198
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте!

Честито на празнуващите днес: Галко на мама Ренито, Белослава на мама didkapan, Виктория на мама Silvia_N и Цветелина на мама st.g!

Прасчо, задочно не знам дали може да помогне хомеопат, май не. На мен Aleksander ми помогна като ми даде координати на класически хомеопат в нашия град.
Tydy, много пъргав юнака!
Ели, не им се връзвай на комшиите, винаги ще намерят за какво да те нервират.
Nanny, Isito LCH, и аз чувам понякога пукане на костички, прешленчета и т.н.

Аз отивам на шопинг!
Чао!

# 199
Здравейте,
  Първо благодарности на татко Кредор за това че ни добави  и нас в общата дружина   Hug

Елип
:  Не съм чела предишните ти постинги и не съм много наясно дали сега се захранвате със зеленчуци, но мога да споделя моя опит със захранването  :
  Аз първо дадох картоф с масло и мляко  - то беше плюене и гадене, опитвах пет дни подред - не и не. Захраних с тиква след това и лека полека добавях и картоф  към тиквата Simple Smile
 Хей Слънчо и Прасчо какво ги дъвчете мъжете скорпиони бе  Laughing аз от моя не се оплаквам изобщо, но това е сигурно защото и аз съм скопрпион и взаимно си неуреализираме "отровните ухапвания"   Joy Joy Joy

# 200
  • София
Здравейте мами,

Как сте всички, така ми липсвахте 2 седмици Hug
По темата набързо, че отивам да чета. Цветанче не признава бибата, суче палчето като заспива. С хапването напредваме, яде почти всичко, само от месата ни останаха свинското и черния дроб.  Тия дни беше вдигнал температура и аз се ошашавих, че ни беше за пръв път. Ходихме при доки, каза, че не е болен, той ни хрема има, ни нищо. Сигурно е от зъбките. От вчера сутринта не е вдигал и дано не вдига повече. Пихме малко осцилококцинум (дано така се пише Wink ) и витамин С. Моята докторка не бърза с антибиотици, първо с нещо леко, сиропче за Т и готово. Дано така да е занапред Praynig

И аз понякога имам чувството, че на бебо му пукат костите newsm78

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ СЛАДКИ ДЕЧИЦА, ДА СА МНОГО ЗДРАВИ И ВЕСЕЛИ  newsm59 nbirthday  Gift  party023  ura Tada

# 201
Привет и от мен!

Тук е истинска пролет - 15 градуса. Не ми се сяда изобщо пред пц-то Wink

Да се похваля - Ясмин днес седна сама  #Crazy Сутринта, както си лежеше по корем, си премести някак си двата крака от едната страна и после се вдигна до седнало положение. Малее и аз как го написах, ама истината е, че стана толкова неочаквано, че и аз още и се чудя Crazy
А иначе от една седмица заствава на 4 крака и започва да се клати - иска да тръгне ама не знае как  hahaha С татито се майтапим, че прави секс - много е смешна  Joy

За обичките - обсъждахме го и преди Peace Аз не мисля да слагам обици засега - мисля, че е добре тя като порастне да си реши. А и смятам, че каквото е плешивичка ще е много смешна с обици Crazy

ивка76, за черния дроб не знам нищо, но свинското знам че се дава чак след 1г newsm78

елип, децата са с доста различен вкус от нашия. Гадният пъщарнак аз лично не бих го вкусила, ама повечето бебета си го хапват сладко сладко Crazy

Nanny, чучнах и аз я знам - нали съм от шоплъка Mr. Green Ама в немската тема една мама като каза "Шен" - чак се чудих 2 дена тая дума дали е на български и така и не разбрах какво означава Sad

АмериHug дано да се оправят бързо при вас нещата!

Ели, за кучето - тегли им по една на всички. Тук даже има детегледачки, които събират деца у тях а имат куче.

# 202
Ето ме и мен пак.Бяхме на една дълга 4-часова разходка,а Криси не спира да пищи от 15 ч.Какво му става не знам,зъби ли са ,какво е  newsm78.А той никога не пищи навън,но днес е направо неузнаваем,направо съм на ръба и ще изпадна в нервна криза след малко. Sad.
Относно бибата,при Криси все едно е чст от него,почти не я изпуска,но по-добре с нея,отколкото да си смучи пръста,както съм била аз,и то до много късно го смучех.Умирах от срам в училище  Embarassed

didi fiesta: Тези дни много мами ми липсват, в това число и ти! Hug

Hug Hug Hug
Амери ,кураж,вярвам,че всичко ще се оправи,но дано не е само временно,ами отношенията ви да станат бетон завинаги!!! Hug

# 203
Здравейте мацки!
Само да кажа че сме в новият апартамент вече, пуснаха нета и приключих горе долу с подреждането. Липсвахте ми много, отивам да чета какво сте си говорили Grinning

А да се похваля от Лорето - най-доброто дете. Слушка много, не се впечатли от новото място. Аз се чудих дали ще ме остави на мира да си подреждам. Малко ми беше притеснено, като се има предвид че няма кой да дойде да я погледа и за 1 час да си свърша нещо, нали бабите много заети, пък и далече Confused

Айде чао

# 204
За пукането на костите: Венци беше така в 3 месец, като подскачаше. Доки каза, че билбо нормално до 1 годинка да пукат. След това трябва да се обърне внимание, затова момичета не се притеснявайте.
Синеочка-може ли да снимаш големия хол. Голяма съм любопитка.  Embarassed Като купи новия апартамент това ми е останало в главата......големите размери на хола. Нали не греша  newsm78
Ели-я не им обръщай внимание на комшиите и вземай се в ръце и стъпи с крак на твоя мъж, докато е време. Стига е слушал хората, ами да си гледа семейството. Аман от мъже без мнение #2gunfire

# 205
  party006 Честити месечинки на Галко на мама Ренито, Белослава на мама didkapan, Виктория на мама Silvia_N и Цветелина на мама st.g   party006
maira - картинката на колата е много яка.  newsm36 Иначе и аз всичко чета, но не винаги отговарям. Особено си ми интересна, защото не си в БГ и някои неща не са като при нас. Чудех се дали ще говорите на Ясмин на немски, но сама отговори в предишна тема. А името Ясмин означава ли нещо? Оригинално е и много ми харесва.   Peace
Ренито - мисля, че ти беше пуснала линк към е-магазин, където имаше като вашето гърне, но розово и синьо. Ако ти е под ръка, метни го пак, че го търсих и не можах да го намеря.  Praynig
Морскасирена - ние ще сме си в къщи за 8-ми март  cheers
tedy - много е готин Влади. Браво на него.  newsm30
Nanny - от къде си чела това с асцедента, че и на мен ми е интересно на Калоян какъв му е?  Thinking
petra - Калоян хапва в първо в столче, после си дояжда в скута ми.
Ели - тегли им една дългосвиреща  Whistling  и си гледай сладурите
Биба не признава още от два месеца май.
сенео4ка - честито за новия дом.   bouquet
 lovekiss

# 206
  • През девет земи в десета
Здравейте и от мене wavey Временцето днеска беше разкошно и почти цял ден бяхме навън!

Ети,да,това е нашата тераса!

На Цвети също и пукат костите,особено на раменцата,но наистина на този етап това не е проблем!

Ели,Нан,аз ще пробия ушичките на Цвети в най-скоро време,може и на 25 март,тъкмо преди цветница.Не мисля,че ще има някакви проблеми!Пък и ще я заведа в поликлиниката!

Браво Синеочка,оправна си,а и Лорка наистина ти е много кротичка!

Дидка81,аз давам сухар на Цвети,правя попара с него,досега не сме имали проблеми и не би трябвало!

Ели за кучето мисля,че решението си е само твое!

Честити месечинки на Галко,Белослава,Виктория и Цвети!!!

# 207
  • Sofia
Здравейте и от нас
Честити месечинки на
Галко
  Вики
      Цветелина
          Белослава

8 Март ще сме на домашно ние или у нас или в брат ми
За обици няма да е сега не сме мислили още
Дидка 81 Я кажи какво си питала мила  newsm78 за сухарите да кажем аз съм пропуснала  ooooh!
tydy Големи сте сладури на клипчетата определено сте пъргавички
Ели 83 Не се коси за пустите му комшии това си е българина все в канчето на другия и все ъкъл да дава  Peace
Петра ние сме със стол за хранене и мога да кажа че вече се справяме отлично  Heart Eyes
elip Търпение и щом сте свикнали да има каша карай така като постепенно я намаляваш не рязко а по малко всеки ден.Ние така бяхме но с тиквата и така я научих да не ги яде сладки пустите му пюрета  Hug

Да кажа че и аз качих най-накрая снимки  Embarassed дано не е късно и сори ама нали съм си колеблива зодия не можах да избера коя от двете снимки/и качих и двете/оставям на ваша преценка  Peace

# 208
Честито на месечинките БЕЛОСЛАВА, ЦВЕТИ, ВИКИ и ГАЛКО  Tada   С пожелания за много здраве и усмивчици  newsm51
Мацки, благодаря ви, за подкрепата Hug проблема ми е, че се наложи да вземем в Сф баба ми, която е на 87год и леко "изперкала" и сега съм в приключение. Търся жена за гледане щото ми идва в повече  newsm45 , обмислям със сестра ми и вариант за старчески дом.
Няма да ви занимавам, целувки на всички сладурчета  Two Hearts
Мерси за личното съобщение, днес не успях  Sad

# 209
  • През девет земи в десета
Nita,ето го гърн … 77;то.
А,ето го и цеl … 72;йт.

Последна редакция: ср, 07 мар 2007, 10:27 от pigi

Общи условия

Активация на акаунт