По-голямо щастие за мене няма, ЮЛЧЕ вика: "Мама, мама"!

• 12 729
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
Честито на днешните месечинки: на Галко на мама Ренито, на Белослава на мама didkapan, на Виктория на мама Silvia_N и на Цветелина на мама st.g!  bigdance2
Ети, страшно благодаря за медальоните!  bouquet Много ми харесват, и истински искам Hug
 welcomeДобре дошли на Петра и бебе Петър!
Jorjito, тъкмо да ти напиша, че случайни неща няма- 1271, 1268,... двамцата един до друг на картичката, и ти да питаш какво Ели Cry А пък че от месеци разправяме, че имаме тайна любов... Embarassed

Те Скорпионите нали малко извратеняри си падат и многоженството доста им допада
Леле... и ти ли си жертва скорпионска? Mr. Green Не е лесно, аз хем съм лъв, ама.. зор си е.
Тиция, и при нас биберона е кауза изплюта. Вече и не опитвам.
Майра, в моя комп има папка От майра Grinning
Амери, дано скоро се оправят нещата при теб Praynig
Ели, срещна ли се с хомеопат? Все си мисля, че кучо може и да няма вина за твоите алергии. Има един Aleksandyr във форума; пепи111 спомена че и е помогнал... защо и това не опиташ? Иначе ми е любопитно може ли задочно да се помогне... А за ушите- моите са пробити на 7 год. възраст, 10 год. не бях носила обици, и сега са почти запушени. И аз мисля, че по-добре сами да си ги пробиват, като решат. По ушите наистина има много точки, страх ме е да не се нацели някоя...

lovekiss

# 181
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БЕБЕНЦА  ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС   bouquet newsm51  bouquet
Качих три клипчета да видите Влади
http://www.vbox7.com/play:26e6672a
http://www.vbox7.com/play:a54fd8e1
http://www.vbox7.com/play:82092c68

# 182
Ехееее, tydy и вие като нас щъпукате наляво и надясно и няма мира. Сигурно много разхвърля, ако съдя по нашия. Влади е голям сладур.  Heart Eyes Имате страхотна кола. Тежка ли е? Аз съм се ориентирала към мотор. Май по-малко място ще заема. Все пак се съобразявам и с глупавия ни асансьор, който е много малък. Нали затова сменихме и количката Sad
Аз на 8-ми може би няма да празнувам на заведение. Ще се съберем по женски у една приятелка, а така ми се иска и аз да отида на дискотека newsm45
Пиги-много сте хубави на аватара си. Това терасата ви ли е?
Ние също не се справихме с бибата. Много ми се искаше, понеже се научи да смуче пръстче преди лягане. Затова купих какви ли не модели и форми залогалки, но уви.... Венци не ги искаше. Четох, че щом не го смуче постоянно не било проблем. Само преди да заспи, за около 3-4 мин и смед това го маха. Има ли някой като нас?

# 183
Момичета понеже питате да ви кажа!Та сега като го взехме кучето и всички гледат ей така  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Аз веднага ме хвана носа и гърлото но се държа!Хомеопат намерих но съм много не сериозна и още не съм се обадила ooooh!

Иначе то си седи вързано до вратата слуша си!

Повече ми тежи мнението на хората,на два стана съм щяла да тъча,куче и бебе,някви зарази щяло да пренася,щяло да ухапе Юлия,щяло да лази бебето и да гълта косми,абе ужас всеки нещо да ти каже!Аман от хора без работа с компетентни мнения! ooooh!
Свеки върви като трамвай нацупена навъсена(тя и от зъбите де не и е лесно)Ама е гръмоносен облак,само се пули и сопка!Крив и света!Свекъра дето не го бях виждала 7 години изведнъж като стана дядо взе да идва(няма лошо)И той що ви е това куче,да го махате!Толкова ме ядосаха вчера пред блока всички се надигнаха срещу мен и свекъра и мъжа ми и един комшия и аз им казах че моя багаж е малко ще си го събера ако им преча!Млъкнаха!
После една комшийка ми вика Ели аз съм против куче и бебе!Аз да съм те питала?Да ти преча!Толкова години се разбираме обаче сега ми стана противна!Нещо на нея да и преча!И настройват и моя,говорят му и той се навива!Казах и че ще и пратя Моя и тя светна и вика пращай го аз и без туй съм без мъж(Отишъл в испания за 3 месеца) нещо младо да опитам!Малеее баси и разгонените и щури хора! #Crazy

Одеве се качваме по стълбите с кучето и трима от съседите оооооо ама вие кучето сте взели,ей сегааааа как може куче и бебе!

Казвам ви атракцията на входа станах!Като всички хора без работа си търсят кой да одумват,сега съм им страхотна за теми!Всяко чудо за 3 дни,ще се примирят но аз се ядосвам!

А айде да не ви досадя! ooooh!

# 184
Добро утро  Party
Честити 8  месеца на : Цветелина,Виктория,Белослава и на

Да са много здрави и засмени!!!

Последна редакция: вт, 06 мар 2007, 11:04 от didi_fiesta

# 185
Благодаря за пожеланията Hug.да ви почерпя за осемте месеца cook cook  beer3 Wine Glasssmile3510 Честито и на другите месечинки Галко на мама Ренито, Белослава на мама didkapan, Виктория на мама Silvia_N
Аз не смятам да пробивам ушите на Цвети като порасне сама да реши дали да си ги пробива.
Eli83За кучето наистина ще ти е малко по-трудно малко повече ще се мърси у вас но мога да ти кажа че братът на мъжа ми имат бебе на 4 месеца и си живеят с куче далматинец, смятам че се справят добре има място в апартамента им и кучето не влиза в стаята на бебо. За съседите и други "доброжелатели" наистина сигурно ще ти лазят доста по нервите но какво да се прави такъв ни е малко клюкарси Laughing манталитета на българите.

# 186
Честити днешни месечинки! Да са здравички и щастливи!
Jorjito, и аз мисля тези дни да дам спанак и тиквичка. Ева бибата не я изпуска от устата. КАто беше на 1-2 месеца не я признаваше, но веднъж като я лапна и няма пускане сега. Разглежда си я, сложи я наопаки, после я извади и я слага в правилната посока, дъвче я като чесалка. На 8 март татито ни има рожден ден и ще празнуваме двоен празник.  Ели, не се нервирай, то съседите наистина се чудят за какво да клюкат. Дано вкъщи постигнете някакъв консенсус. Отивам да правя на Ева обяда и излизаме на разходка.

# 187
  party006Честита месечинка на празнуващите днес бебоци! Flowers Sunflower
                                                Flowers Sunflower   Да растат здрави и весели!
  party006       
                                                                         #Milti ukliam1 #Milti    
maira, amerie Hug
Eli83: Ох, много е лесно да махнеш с ръка и да кажеш:"Пречи!", ама никой не мисли за самото куче. Crossing Arms
Аз съм много жалостив човек, за животните всъщност ми е по жал , отколкото за хората и направо ти съчувствам. ooooh!
Нашето псе е ирландски сетер, беше страхотен, изящен, с блестяща козина, но вече е дърт и няма вид на изглед.
Та колкото и да пречи, няма вариант всички да са доволни, старо куче, плешиво, едва ли някой ще вземе.
Пък и ние не си го даваме. Naughty Ми така де, 10 години сме го гледали, обичаме си го!
tydy: Твоят Влади направо ме изуми! Уж и Дани е на 7м, ама нито пълзи, нито се надига така... smile3501
Него дори го мързи да се обръща, ако не съм аз и това ще забрави... Joy
eti_31: Лелее, само като си помисля, ще ни се завие свят от колички, мотори, самолети и пр.  #Crazy, а и пистолети  #2gunfire
Петраwelcome
Таниела: Къде изчезна? Все забравям да споделя: От известно време ми се струва, че и на Дани му пукат костите.
Като го хвана под мишничките и усещам леко пукане. newsm78 А понякога усещам и  докато го люшкам, а не го стискам... Thinking
Прасчо:
Цитат
Леле... и ти ли си жертва скорпионска?  Не е лесно, аз хем съм лъв, ама.. зор си е.
При нас зорът ще е двоен, Данката е лъв с асцедент скорпион, май ще му плющи гъзицата, докато влезе в релси. Joy
Аз само така си говоря, ама нещо не си вярвам. Wink
pepi111:
Цитат
музикално-неориентиран тийнеджър
hahaha
Да отбележа: Днес при нас е тихо!да не повярва човек Thinking
Радостина33: Много ви се натрупа и на вас, дано Теди да се пребори с всичко и скоро да забравите за тези тревоги! Praynig
coccinella :
Цитат
На 25 март е Благовещение. Тогава се назначават най-много операции, манипулации като пробиване на уши и  др. , защото се вярва , че няма болка
Чудя се, каква ли садо-мазо процедура да измисля до тогава.
Ние сме на консулте на 22-ри и ако сме зле с пишата/взе да се поотваря по малко/, докито ще я позабели повечко. Rolling Eyes
Жалко, че не сме на 25-ти на консултация. Crossing Arms Simple Smile
mgizdova:
Цитат
Ева бибата не я изпуска от устата. КАто беше на 1-2 месеца не я признаваше, но веднъж като я лапна и няма пускане сега. Разглежда си я, сложи я наопаки, после я извади и я слага в правилната посока, дъвче я като чесалка.
И при нас е същата история. Много е смешен. Grinning
малее, какво писане му ударих...Не ме бийте! Embarassed
И как се получи това болдванкото не разбрах... newsm78
Лек ден !  bouquet Ще папкаме и навън! Hug

# 188
  • somewhere over the rainbow
Малии, tydy, ми той като 1-годишно дете Владкото! Heart Eyes Браво на него, пу-пу. Дая не е чак толкова пъргава, по-тромаво се изправя Crossing Arms
Това за Благовещение не го знаех /как съм го пропуснала newsm78/. Записвам се за зъболекар hahaha Whistling

# 189
Много е приятно изведнъж да общуваш с толкова много приятелски настроени мами и то по теми, които еднакво много ни вълнуват всички! Heart Eyes
За копривата-рискувах и дадох малко на Петър(нали е богата на желязо, пък и сега е най-млада)нищо му няма,ама и не яде много.Напоследък хапва 5/6 лъжички пюре и започва да бръмчи и да не ви казвам как се омазваме и двамата.Как храните вашите бебоци? Имате ли детски столче и масичка?Аз го държа в мен, но мисля вече да го слагам на столче.
Приятен ден на всички! И ние излизаме на разходка. Времето в Търново е чудесно!

# 190
Честити месечинки на Цветелина,Виктория,Белослава и Галин! Да са живи и здрави!
 welcome на новата мама!
Днес Зоя каза МАМАmamma newsm44 newsm44 newsm44Направо щях да падна.Ама после незнам какво и стана и го обърна и на БАБА! Татито е много разочарован.Обвини ни,че сме се наговорили двете. newsm62
Ели: хич и да не ти пука от комшиите! Покажи им по един,два finger и им кажи да си гледат работата! smile3521
Обици и аз не смятам скоро да слагаме,ама и ме е страх да не си дръпне нещо ухото с обицата или да се закачи някъде.
Биби не признаваме никакви.Сега започнах да я уча да пие с биберон,ама не иска и това е.Как да стане,направо незнам.
tydy:много е сладък малкия,а и колата му е страхотна! LaughingНие скоро май няма вероятност да пълзим така.
А за комшиите, при нас е ужас!Комшията отдолу всеки ден цепи дърва.И то не на терасата,а вътре,в хола си.Всичко се тресе!Комшииката отгоре е някакво голямо куку.Всеки ден по 2-3 пъти пуска прахусмукачка. newsm79А да кажеш,че има малко дете да речем,да цапа,няма.Какво и е толкоз мръсно у тях направо се чудя.Ние от 2 години живеем в тази квартира,аз тази жена още не съм я виждала.Мъжа ми се качи преди 2 месеца да и направи забележка горе,защото се беше разчистила една неделя в 8 сутринта и каза,че и той за пръв път я вижда.Имала много налудничав поглед.  Nerd В отсрещния блок пък живее някакъв тип,който много обича да слуша брутална турбо чалга на отворени прозорци.Лятото е ужас!Не мога да си дръпна и пердетата,защото с отсрещния блок ни дели само една улица и всичко се вижда.Навсякъде около нас се строят кооперации.Вече почти свикнах с шума на бетоновозите,ама с мръсотията и праха,който се вдига още не съм.Нямам търпение да се преместим.
Оплаках се и аз малко. GrinningЩе ме прощавате. Отивам да приспивам детето!  sleepuu

# 191
 Бре, наш'то отроче още спи! newsm78
arllina : Посмях се на твой гръб малко... Joy ама то си е за рев направо! ooooh!
 Браво на Зоя! Дани пък като го попитам:"Къде е лампата?", ще си счупи врата да я търси. Rolling Eyes
Сега го учим да търси баща си, но като му кажем:"Къде е тате?" , той поглежда към лампата. ooooh!
jorjito: чучнал= седнал, изтипосал, курдисал и т.н.
Аз така я "чучнах" тази дума  Embarassed, дойде ми отвътре да я напиша  и въобще не се съобразих,
че може някой да не я знае. Blush
didi fiesta: Тези дни много мами ми липсват, в това число и ти! Hug
А и сега, като се затопли съвсем ще оредеят редиците ни....ех.

# 192
Здравейте мами!
Аз от няколко дни също не съм писала;налегнала ме е страшно много работа и с 300 зора успявам да ви прочета обаче не и да пиша,но сега си откраднах малко време.
Nanny и на Дани ли му пукат костите?Аз все си мислех че си внушавам,но и на мен ми се струва че като взема Марти под мишничките и нещо изпуква,мъжа ми вика че си внушавам и ми се причувало обаче сега като каза че и при вас е така и съм 100% сигурна.Какво ли значи това newsm78Дали трябва да се притеснявам?
По отношение на залъгалките без такава не заспиваме,даже вечер като лягаме си зареждам по 2-3 защото нощем в просъница си ги маха и ги хвърля или зад леглото или някъде из чаршафите и за да не търся в тъмниците съм подготвена LaughingТака като се размрънка нощем и  smile3504,само не знам как ще го отказвам после тази биба.
На 8 март ще се почерпим през деня с колегите а вечерта ще сме в къщи с мъжо .Ще му направя романтична вечеря 1datingче той миличкия се отчете вече с подаръка ми който сама си избрах Wink
Честити месечинки на Галко,Вики,Цветелина и Белослава
 newsm67

# 193
...Сега го учим да търси баща си, но като му кажем:"Къде е тате?" , той поглежда към лампата. ooooh!...

Joy малиии, Кредор-ееее hahaha

Траян непрекъснато та-та та-то та-ти та-те, ама като го питам къде е тати ме поглежда умно и се ухилва, не поглежда баща си, дори да му виси на главата - гледа мен и се хили
кво ли си вика - тия тука ме направиха на маймуна, ама ще видим скоро кой кого hahaha

най-новата ни лудория е да играем с играчките на кака - кукли, сервизи... всичко става за ядене, блъскане и хвърляне hahaha
е, кака като ни хване, накрая всички ревем ама шоу да става Laughing Hug

8ми март ли - кви празници, кви пет лева  Naughty
аз се чудя до Мейдън през юни как ще се дотътрим с това "изключително кърмене" Crossing Arms

# 194
  • Варна
Честито на днешните месечинки:
Галко на мама Ренито, Белослава на мама didkapan, на Виктория на мама Silvia_N и на Цветелина на мама st.g!
 Tada Tada Tada

Общи условия

Активация на акаунт