По-голямо щастие за мене няма, ЮЛЧЕ вика: "Мама, мама"!

• 12 676
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
Честито на порастващите палавници ... да са Ви живи и здрави !!!

Първо на благодаря на Кредор за хубавата картичка ,защото всеки ден забравям Embarassed
Няма нужда да ми благодарите мами ... правя го за всички ...
Ще помоля всички желаещи мами да включат слънцата си, да побързат ... с или без мартеници ... Кредор ще ги чучне на полянката  Hug

Променил съм малко картичката ... махнах "Честита Баба Марта" ... то вече си е за "Честита пролет" ... но пък увеличих полянката ... да има място за още палавници.
Ами ... това е от мен ... няма да разсъждавам повече ... лек и успешен ден ... и приятна разходка на всички Ви  bouquet

И не на последно място ... и пак да дойдете  Grinning

Последна редакция: ср, 07 мар 2007, 12:39 от Kredor

# 241
  • somewhere over the rainbow
Ехее, много скорпиони бе Crazy Нямам преки наблюдения върху хора от тази зидия, но пък везни....малии, везните...Има ли тук такава порода? Confused
Ох, тия дни Дая-Зая е нетърпима, кисела е и постоянно капризничи. Започва да проявява големи инати, ама хич да не си мисли, че скъпата и майка ще толерира такова поведение Naughty Не обичам лигави и инатливи деца, та мисля още от сега да й дам да разбере това...дори да се налага и да съм по-строга понякога Twisted Evil

П.П Кредор, страшен подпис - важното е купона да тече Wink

# 242

Ох, тия дни Дая-Зая е нетърпима, кисела е и постоянно капризничи. Започва да проявява големи инати...

Ох,NAN,при нас положението е същото.Направо ми идва да  smile3511 smile3514.Първо не спря да реве от сутринта,тук-таме рева беше гарниран и с писъци,едвам успях да сготвя.После пък докато му чистих носа що рев беше,та накрая ми заспа в ръцете ,даже без биба. TiredИ тъкмо си викам,ех най-накрая заспа и той след има-няма 20 мин. се събуди  #Cussing out.Сега с триста зора успях да го приспя на двора в количката.Като му блесна слънцето и лека-полека заспа.А кучето е наказано да не мърда,защото синджира й е мн тежък и той се буди. Grinning.Ще видим докога ще спи.
Айде отивам да си допия кафето и да продължавам с  newsm79 newsm28 1ironing hang 1dishes  food002 

# 243

Утре ни пристигат масите, но пък столове няма Grinning Grinning А "милия" ми как му трепери на тоз пуст паркет, само ми прави забележка да не съм го била издраскала. Некъв ужас са това мъжете по някой път!
Ох, позната история .Ние гледахме няколко месеца на телевизор на пода и само маса за хранене и столове-после като ни пристигна диванчето спахме на него още първата нощ от щастие  Laughing
А паркета ви ламинат ли е или истински паркет?
ЕлиП- вие сте шампиони   bouquet
Пърли, аз как разхождам малката - знаеш.Нали съм си малко мързел и за такива големи разходки  трудно стават.Но пък залягам на играта у дома.През деня повечето време си играе сама.Вечер и отделям около 2 часа само за нея- играем си търкалямае се по пода. Понякога и през деня го правим, когато е по-кисела.Иначе я слагам до мен на пода  и  в последно време и давам една малка кръгла кутиика и тя си я търкаля по пода и я гони и може с часове да откара така, чбез да и омръзне.

# 244
  • Варна
Здравейте и от мен.ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ВЧЕРАШНИТЕ И ДНЕШНИТЕ БЕБЧЕТА!МНОГО ДА СА ЗДРАВИ.
Картичката с всеки изминал ден става все по-хубава Peace
Дано някой ден да имаме възможност на живо да  запознаем нашите деца ,а не само задочно.
Синеочка,честито жилище и нека с всеки изминал ден създавате все по-голям уют в него.
Иси,аз чета редовно постовете на всички без значение колко са дълги.Но когато се включа ,гледам че доста от мамите не са съгласни и за това рядко вземам отношение.Що се отнася до конкурсите,то е ясно че на всяка майка гарджето и е най-хубаво,но аз никога не мога да кажа за нещо или някой ако е хубав обратното.Напротив,винаги съм се възхищавала на тези които са природно красиви.Та преди няколко теми беше повдигнат въпроса за конкурсите и не се одобри,така че се въздържах сега.
Еli83,аз преди няколко дена писах за кухнята.Много е разнообразна и вкусна а и безсолна.Аз едва ли бих се справила по-добре.За мен това е голямо облекчение.
Бета ,да ти кажа и аз не мисля ,че е от захранването ранното изправяне и пълзене.И трите ми деца за жалост са кърмени малко ,но и трите са различни в развитието си .Най-голямата кака имаше зъбче на 4 месеца,проходи на 10 /без проходилка/.Средната на 8 и излезе първото зъбче и без да пълзи проходи седмица след като навърши годинка.А малкия още няма зъбче Simple Smile,мъчи се да се изправя ,но за сега без успех само на колена и по цял ден се дупи и вечно е по корем.
Леле спирам,че стана много дълго.
Само последно,за мамите от Варна :видях в Кауфланд че има от сладките картофи 4 и нещо струваха.

# 245
Привет майчета

МАле от кога не съм писала, но нещо нямах настроение за писане. Ние няколко дни сме при мама и днес реших да пропрочета какво сте писали и да попиша.
Първо Честито на месечинките през последните 2 седмици. Да сте като пролетни цветя красиви и уханни, на мама и тати най-прекрасни.
Второ Ели мила я не им се давай на комшии и тем подобни екземпляри гледай слънчицето Юли и прави така, че ти и тя да сте добре, а другите .....  Twisted Evil

За къхнята аз нямам наблюдение, но чувам противоречиви мнения, къде добри, къде не толкова. Днес например говорих с една мама тук в Димитровград и ми казва, че давали фасул и зеле Sick #Crazy ей така останах да гледам. Аз лично Криси няма да го записвам на кухня ще яде от на мама манджите и това е.

Да се похваля вече можем да ядем морков нямаме обрив  newsm68 като станат 10 дена ще дам и малко бананово пюре надявам се и тук да имам успех.  chef

Друго ново при нас няма. Приятен и слънчев ден на всички hug

# 246
  • Варна
Привет и от нас!
Нали знаете има 2 зодии - скорпион и охапани от скорпион. Мъжът ми е от първата - ние с децата от втората hahaha.
За разходките - ние също по цял ден мерим улиците, че Тодор най-добре спи в количката. В къщи за 15-20 мин е готов и след още толкова започва да мрънка, че му се спи.
От Имунобебето изпихме едно шише, но не знам има ли ефект. Баткото 2 год не беше боледувал и от декември като на пук не може да оздравее. Една седмица след като той е болен, се разболява и брат му, после пак той и така....... Въртим се в един омагьосан кръг. За това спрях големия за малко от градина да видим.
На кухня не смятам да го записвам. Готвя му в къщи и на него му харесва. Heart Eyes
Зъби Тодор няма, не пълзи, саа се опитва да се изправя, но за  сега опитите са неуспешни. Иначе много умело управлява проходилката. Гонят се с батко му с колелото в къщи.
Синечка спомням си ние като се нанесахме в нашия апартамент иголемия беше на възрастта на Тодор - бягаше в проходилката. Купихме нов телевизор, който беше много скъп, но трябваше да чакаме 2-3 дни за масичка и го бяхме сложили на земята. Михаил се засилваше и блъскаше в телевизора. Ние му се радвахме, но накрая резултата беше, че целия телевизор се оказа надраскан. Излишно е да разказвам по-нататък каво се случи. Mr. Green

# 247
  • Sofia
Честито на днешните месечинки здрави и послушни   bouquet
Благодарим и ние за добавянето на полянката  Hug

но пък везни....малии, везните...Има ли тук такава порода? Confused

Що така бе  Sad има представители да аз съм от тях.Я сподели че ми стана интересно досега не съм чула оплаквания от нашата порода  Rolling Eyes

И аз до скоро се чудих как се занимават вашите бебоци и ето че е повдигнат въпроса.Ние играем на земята като ни омръзне сме на проходилката и после на люлката и така до спането ние спим по 3 пъти на ден за по час час и половина така че не ми е много трудно със забавленията.На разходка ходим по 2 часа защото ние не ядем никаква храна студена и няма как да ядем навън следобед.
За кухнята и аз се чудя още незнам какво да правя  newsm78 Май ще готвя аз засега това съм решила

Сега да ви се похваля вече втори ден оставям Ива да заспива сама в леглото си тя си играе обикаля и после си заспива сама.Незнам защо си бях решила че не може да заспива сама и я люлеех в количката  ooooh! а то можело  Peace детето и само.Е малко си мрънка не и е лесно ноооооо ще свикне.

Бай от нас до после

# 248
Sineo4e,
направо не те мисля ако е стествен паркет ooooh!Преди да "пристана"Simple Smile в моя апартамент бях с такъв паркет лакиран 4 пъти,за да е като стъкло и няма да ти кажа какво робуване му дръпнах.То не бяха нерви за някоя драскотина,не бяха тонове препарати за полиране.Ама то и аз малко съм куку на тази тема де #CrazyСега съм рахат,защото при мъжо е само с теракот и не му бера грижа за драскане.Сигурно трябваше да ми правят троен байпас на сърцето ако Алекс минеше с проходилка по паркета:)
Аз лично не бих си хранила детето на кухня,защото никой не може да ме убеди,че готвят според изискванията.Винаги,когато нещо се прави в голямо количество трудно се съблюдават нормите.Поне аз така мисля Thinking
Четох днес в един английски сайт,че е полезно за детето на тази възраст да се слага на гумена топка отгоре.Като пробвах Алекс много се накефи

# 249
Tizija аз не го знаех това за топката, но бяхме на гости на едно по голямо детенце и там имаше от тези големите балони за скачане е такова скачане и кеф беше. Чак викове от радост. Само дето на мама не и остана ни кръст ни ръце.  Joy Joy

# 250
Моят мъж също е скорпион,но аз май го хапя повече newsm78

# 251
Честити месечинки на Дамяна на мама sugar_lady, Боряна на мама dedi, Виктор на мама varvara, Калина на мама jane1   

# 252
честито на малките порастнали бебоци Дамяна на мама sugar_lady, Боряна на мама dedi, Виктор на мама varvara и Калина на мама jane1   

момичета, аз известно време няма да пиша. имаме сериозен здравословн проблем със свекървата ми. не искам да ви предавам отрицателни емоции.

да цункате бебчовците  kiss
 Hug

# 253
Честити месечинки на Дамяна, Боряна, Виктор и Калина!
Благодарим и ние за присъствието на картичката.
Синеоче, чистито ви жилище, само хубави моменти да имате в него! Аз мисля да не записвам Ева на кухня. Нямам доверие на тези кухни, като слушам за някой или солено или мазно готвели. Всеки ден разходките са ни различни, днес бяхме от 12 -6 часа навън, друг път може да излезнем и за 1-2 часа.
Ева я пускам на земята да си играе, тя прави и опити да пълзи вече и напред и като Ясмин се клати, подпряна само на крака и ръце. Ама не я  оставям сама в стаята, пердето и е много интересно и само ходи да го дърпа. Страх ме е да не се джасне на ръба на парното.
Обаче гледам само върху нейната пътека да лежи, вие как оставяте дребосъците, за лазят навсякъде ли?
Ами аз забравих да се похваля, вчера оставих Ева изправена за 1  път и тя се хвана за решетките на леглото и стоя доста време. ОБаче като падна рязко назад така се удари и що рев изрева.
Айде, лека!

# 254
Хм, Тиция ами и моят мъж нещо такова направи, избира лакове незнам кви, 3 ли, 4 ли пъти се лакира и т. н. все едно не паркет ами злато. За мен си е пълна загадка как може човек да се втелясва така, ма нейсе. Иначе да ти кажа май наистина бая се заробих, щото из целия апартамент си е паркет, има две квадратчета теракот само. Що не сложихме един ламинат да мие мирна галавата, ама..

Ети, хола тук

Айде ще пиша след малко че Лора нещо се размрънка

Последна редакция: ср, 07 мар 2007, 20:52 от синео4ка

Общи условия

Активация на акаунт