По-голямо щастие за мене няма, ЮЛЧЕ вика: "Мама, мама"!

• 12 707
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
И аз съм скорпион и май трудно ме издържат!

Ели, амаха я им тегли по една всички!!! Ти пък ще си събираш багажа. Кажи им да си гледат работата и нали никой не ти е в къщи, ти ще си гледаш кучето и детето. А на мъжа ти да не се настройва, щото и ти може да се понастроиш малко, яяяя!

Ети ще го щракна утре, само е малко с кашони разхвърляно и  много празен. Ядем на кашон няколко дена, много е забавно. Утре ни пристигат масите, но пък столове няма Grinning Grinning А "милия" ми как му трепери на тоз пуст паркет, само ми прави забележка да не съм го била издраскала. Некъв ужас са това мъжете по някой път! Дет вика Мария кретен не беше кво му стана сега newsm78

Айде лека

# 226
... "милия" ми как му трепери на тоз пуст паркет, само ми прави забележка да не съм го била издраскала. Некъв ужас са това мъжете по някой път!...

Синеоче, и у нас така!   bouquet

Момичета, да ви питам как забавлявате дечковците през деня? С какво се занимават и по колко време ги изкарвате на разходка?
Каби сутрин става към 6-7 ч. и до 11 ч. си играе около мен. След това излизаме и се връщаме чак към 18 ч. Аз ли нещо съм сбъркана с тези големи разходки????  newsm78

Какво ще кажете за целодневна среща в Южния парк тия дни на хубавото слънце???  Hug

# 227
Пу втора за днес Simple Smile
Честито на месечинките:
      Дамяна на мама sugar_lady
      Боряна на мама dedi
      Виктор на мама varvara
      Калина на мама jane1

Синеоче-разбира се, че ще е така. Нали се местите. Просто ми беше интересно размера на стаята, да видя къде ще бяга снахичката ми  bouquet
pearly- в никакъв случай не грешиш с разходките. Колкото повече, толкова по-добре Wink

Последна редакция: ср, 07 мар 2007, 09:11 от eti_31

# 228
 Hug
Благодаря на всички за подкрепата! Hug като всяко чудо за три дни и това ще мине,даже взеха да свикват!Набарах една майка с бебе и куче ще се съюза с нея и ще видят те! Twisted Evil

Вижте какво намерих за тези които сме на кухня!Във вашите има ли такова разнообразие,тук в тази в която сме няма разнообразие и се отказвам май,само пилешко мама му стара тук таме кайма и риба и друго йок!Фасул, леща,кус кус ей тва им е менюто и разни кремчета отвратителни!Замислям се да направим кухня с моя,ще изтрепем рибата ще им дръпнем всички майки но не е лесно това начинание де!Вижте я тази кухня! Peacehttp://www.ozi-food.com/about.php

# 229
  • През девет земи в десета
Добро утро и от мене,пийнах кафенцето и съм свежарака!!!

Бета и Цвети от няколко дни маха за чао,много е сладка!Но когато аз излизам от стаята и и кажа чао започва да плаче,явно и е ясно значението на думата Wink

Дидка81,мерси за комплимента Hug,то да ти кажа децата ми се отразяват положително,подмладяват Laughing

Нан,те и моите снимки не са с мартеничка,Кредор я сложи на Цвети допълнително,че аз не бях купила Embarassed,бабите ни донесоха!Слагай снимка на Дая !

Пърли и ние сме така PeaceА за южния няма проблеми само свиркайте!!!

Синеочка,моя мъж отдавна прежали ламината,аз мия навсякъде с Доместос!

# 230
добро утро!
Първо на благодаря на Кредор за хубавата картичка ,защото всеки ден забравям Embarassed
Честити месечинки вчера и днес много да са здравички  bigdance2 newsm18 newsm18 newsm18 Tada Tada Tada  ura  ura
сиропа да не е Герисан ,но той не е ли за по-големи деца newsm78 трябва да проверя
ДА той е .На опаковката пише за по-големи деца, но педи го изписа.В петък ще говоря пак с нея и ще питам да ми обясни защо?
ето ти линк за Герисана http://www.velevipharma.com/gerisan.html
наистина пише ,че може и за по-малки ,но не се уточнява за колко.
аз лично съм го ползвала на Марти ,но вече като голям.
Когато се разболя Валери ми казаха ,че единственото подходящо за бебета е Имунобебе (мисля ,че и морскасирена го е ползвала).
При нас имаше ефект и много добре му се отрази на бебчо,но когато казах на Джоржито и тя го взе и го даде на бебчо ,после милото получи алергия ,не се разбра дали е от антибиотика ,но и казха ,че може да е от Имунобебето .За това аз само споделям ,а ти преценяваш.
Eli83 не съм много сигурна ,но за сега ще се въздържа от кухня,като си спомня когато беше Марти бебе беше  Sick.Страшно солена и гадна и то милото не иска да я яде и мама пак си му готвеше.
Времето и тук се очертава слънчево .
Лек и спокоен ден  bouquet

# 231
Хайде  Stop и от мен.
Честити месечинки на Дамяна,Боряна,Калина и Виктор!!!        
Аз още си пия кафето,мойто диване до преди малко рева и чак сега заспа.Направо е станал невъзможен,дали го разглезиха роднините или пък зъбите го мъчат  newsm78.Вчера повече от 4 часа не спря да плаче,дори и навън,а той никога не плаче навън,а като го гушна,продължава да плаче. Cry

Ели,относно кучето,ние допреди 2 месеца живехме в апартамент и кучето ни/немска овчарка/живееше с нас.Никога не е имало проблеми,не влизаше в нашата стая,лошото беше,че чистех всеки ден заради него.Сега поне чистя през ден  Simple Smile
А за тази куня ОЗИ,тя е частна,много е хубава ,но е малко по скъпичка от другите.
tydy,Владко е много сладък.
Кредор,надявам се утре да мога да кача снимки на малкия,но неговите мартенички са на ръката.Дано не е късно. Praynig

Днес времето пак е хубаво и май ще има отново дълга разходка.Само не знам като дойде лятото,как ще се справям с домакинската работа  Joy

# 232
Честито на месечинките: Дамяна, Боряна, Виктор и Калина    bouquet!!!

Има ли някое бебе с 5 зъба вече  newsm78
fiona, ние сме с 8 - това брои ли се  Laughing? Но май последното още ни мъчи, че милото така хапе  Close. Добре че мъж ми ми има вяра  Joy.
Синеочка, честит ви апартамент. Желая ви много щастливи мигове в него. А за паркета ако не ти, то децата ще ги издраскат - не го мислете толкова  Twisted Evil.
И ние май няма да ходим никъде утре освен ако тати не реши да ме изненада. В повечето случаи така се получава  Wink.

# 233
 Добро утро и от мен момичета  Hug два дена нямах кредор Tired и не съм се записвала.

честито на месечинките днес щастливо детство. Party

Дали е късно да кача снимки на Дани с мартеничка newsm78

Хайде да се похвалим и ние вече си имаме зъбче tooth изобщо не разбрах как се е показало дали кашлицата и сополите имат нещо общо Thinking

# 234
Честити месечинки на Дамяна,Боряна,Калина и Виктор!!!
Ние се разхождаме от 12 до 3,30 защото тогава се прибираме да се кърмим иначе бих стояла и повече навън.
Видях че и Цвети я има вече на картичката Heart Eyes.Искам да попитам Кредор намерих 1 руски сайт с много хубави рамки, които обаче се свалят като jpg и после във Фотошопа ги обработвам и ги правя в gif формат като ползвам за фон изчистена друга рамка за да се махне бялото където трябва да и образът, но проблемът е че не стават така хубави примерно ако е била замъглена или с някакви пръски не става така хубава рамката може ли няколко кратки подсказки тук или на лични.
isi_kam На нас ни предписа нефроложката Имунобор уро, за проблема с бъбреците но на него пише че е за след 1г. и още се чудя дали да го дам купихме го но не съм дала на Цвети. Малко ме притесняват тези препарати.
Не смятам да записвам Цвети на кухня купихме си и приставка за готвене на пара, пюрето го правя за 2 дни и не ми е толкова трудно. Като се замислиш няма много смисъл крема не бих го давала, сега и правя каша с плодове и смятам че така е по-добре, и остава само 1 хранене (имаме 2 заместени) докато отида да взема храната и я огледам щателно за хрущяли по-бързо ще и направя пюрето и ще знам какво има вътре. Примерно от 4-5 дни въведах червено цвекло такова нещо не биха сложили в кухнята.
Дайте малко слънце и насам вчера във Варна беше ветровита днес пък е мрачно, някой си го стиска хубавото време и не го пуска насам Laughing
А за 8ми март мъжът ми точно тогава го пращат в командировка #Cussing out и няма да празнувам, ще има доста да се реваншира на годишнината от свадбата се разболя точно за 1 ден и му мина, на 3ти март работи и после излезе с колегите моето търпение се изчерпва.

# 235
  • Варна
Здравейте Wink
Бързам да поздравя вчерашните месечинки Белослава,Цвети,Вики и моя любим сладур Галко    ura  ura  ura
и Днешните Дамяна,Боряна,,Калина и Виктор
    4uu  4uu  4uu
Нека са здрави и послушни

Прасчо,извинявам се много Praynig.Не видях че Елито е до Друнди Confused.Нямах време да разглеждам картичката.Моля зя извинение  bouquet  bouquet  bouquet
Ели,не обръщай внимание на това което ти говорят. PeaceТе хората знаят само ъкъл да дават.гледай си детенце и си прави каквото си знаеш Wink
Нани,много се пулих с това ЧУЧНАЛ #Crazy #Crazy #Crazy.Паднах направо Wink
Синеоче,честит ви апартамент.Само щастливи мигове ви желая в него smile3525 smile3525 smile3525
За ИМУНОБЕБЕТО,незнам какво да кажа.Не се разбра от какво е алергията ни,по вероятно е от Антибиотика .Иси кам  Hug
Исках да взема отношение и по други въпроси,но ме викат Mr. Green

И всичко съм и прочела newsm10
Майра hug

# 236
  • Варна
Забравих doh
И ние сме в тон с темичката с думичките,само дето нашата е БАБАААААА  smile3516
По-цял ден само това вика.Знам че не е осъзнато,ама ме е яд Crossing Arms
Аз по цял ден му викам МАМА,а той баба че баба Angry

# 237
  • някъде
Честити месечинки!!! Да сте здравички и послушни!  bouquet  bouquet  bouquet
Жоржи, не се тормози мила Hug- това им е най-лесно на бебоците Peace! После ще започне с тата и така нататък! Ще дойде време и за МАМА Heart Eyes
Честито на озъбилите се бебончета! Hug

# 238
Добро утро и от мен!
Честито на днешните месечинки...и на вчерашните също!! newsm67
fiona, Нора е с едно зъбче, което едва се вижда още. А уж е кака на всички?!

[/quote]Момичета, да ви питам как забавлявате дечковците през деня? С какво се занимават и по колко време ги изкарвате на разходка?
Каби сутрин става към 6-7 ч. и до 11 ч. си играе около мен. След това излизаме и се връщаме чак към 18 ч. Аз ли нещо съм сбъркана с тези големи разходки????  newsm78
[/quote]
pearly и ние сме така, даже до по-късно, ако идем и да вечеряме някъде...

Оф, на Нора и се спи и плаче. Хайде засега чао!

Синеочка, Да ви е честит новият дом!

# 239
st.g Nature Sunny
isi_kam: Аз незнам преди какво е ставало тук относно конкурсите и затова предпочетох да си замълча. smile3505
Иначе чета всичко, нищо не ми убягва, но пък бързо забравям... Embarassed
Който има снимки да качва, били те с мартенички или без. Peace
foquita: Като остане време, ще накарам мъжо да осъществи идеята ти за маргаритките
 и ще ви покажем картичката в този вид- да си кажете мнението. Peace
Nita: Една жена определи асцедента на Данката и то съвсем случайно, на гости.
Тук в нета не намерихме за тази година.
Беше ни любопитно, не че е толкова важно. Peace
Синеоче: Айде, като се пооправите - столове , едно друго  1dating
Пък и нас да почерпиш, макар и наушким . Crossing Arms
 Да споделяте само прекрасни мигове в новия дом и дано сте случили на съседи.  bouquet
Narina:
Цитат
Днес малката не е акала..
Praynig Praynig Praynig
  Дани спеше много спокойно през изминалите нощи, направо се родих,  4470
но нещо пак започна да се киселяви- гледам и неговите кучешки напират да излизат.  newsm77
Забравих месечинковците  Embarassed
Много целувки на всичките! Мляс!Мляс!Мляс!

Последна редакция: ср, 07 мар 2007, 11:47 от Nanny

Общи условия

Активация на акаунт