По-голямо щастие за мене няма, ЮЛЧЕ вика: "Мама, мама"!

• 12 691
  • 290
  •   1
Отговори
# 255
А извинявам се да питам Нани и Кредор, дали ще може и на Лора снимка да се сложи макар и със закъснение? И  с мартеница ли трябва да бъде? На картичката имам предвид. И в кой албум да я слагам, Пижо и Пенда ли? Че не разбрах.

Пиги, ако искаш на Заимовата утре след 12-1 часа. Не си на кю-то.Ще се видим с Вероника там.

Мгиздова, с теб сме комшийки вече, може да се видим някой път.

Още нещо исках да кажа,но какво ли беше newsm78 Нищо, айде чао засега.

# 256
ами да, ще се видим, когато ти е удобно. Тя и маймуна беше навита, ама нещо се изгуби.Ева сутринта се събуди в 6 часа, дано тази нощ да поспи по-спокойно. Зъбчето сигурно скоро ще пробие, защото днес не ми даде да и мажа венеца, пищи със всичка сила.

# 257
Тя и маймуна беше навита, ама нещо се изгуби.

Shocked Shocked Shocked Shocked А?Кой е маймуна?

# 258
  • Sofia
Привет отново от нас.Гледам нищо важно не сте писали и затова само ще ви покажа днес на какво се посмях с моето маймунче и изчезвам да се къпим и да спим
та така в резултат от самостоятелното ни преспиване е на лице следната картинка:
http://images14.snimka.bg/002342781.jpg
а това ни е за личния албум смешни муцуни за 1 април  Joy :
http://images14.snimka.bg/002342779.jpg

Това е от нас за днес лека и безревлива

# 259
Здравейте най-сетне и от нас след дълго прекъсване. То не, че съм ви изчела, ама и вие много пишете!
Първо честито на всички, които са празнували нещо през последните два месеца!
  bigdance2 Tada  ura baloni baloniЧестито и на всички с придобивки - апартаменти, колички, проходилки, столчета и тн!
Добре дошли и но новите мами и таткото! welcome

Ама много са хубави всички юлски бебчета от картичката Laughing, а и колко са пораснали всички! Браво! И ние сложихме нашия Пижо в албумчето.

От вчера си имаме и първите две зъбчета. Редовно си ходим на гърнето - снижили сме разхода на памперси по един на ден и един на нощ, но за сметка на това увеличихме пюренцата по 2 на ден - едно плодово и едно зеленчуково или месно. Освен това си хапваме и каша, а от два дни и бисквитки. Лека полека въвеждам месото. Април чакаме да ни излезе реда за кунята, че на мен не ми остава много време да готвя в къщи. Още се кърмим и то доста често, особено нощем (ставам по 4-5 пъти да го храня). На разходка ходим често, но по малко - да вземем батко от градината и се връщаме. Или да напазарувам и пак обратно. Не ми остава време за безцелно скитане из парковете  Simple Smile.

Аз нещо не мога да се класирам пред компютъра в къщи напоследък. През деня Вики не ме оставя, а вечер ту баткото, ту таткото си намират "важна" работа и аз хартисвам  Laughing

И сега ме врънкат да приключвам, че важна игра имали двамата на компа.
Та не знам пак кога ще се включа.

Айде дано е до скоро!

# 260
Честити месечинки на Дамяна,Боряна,Калина и Виктор!  Tada

mim_pl не ти се отварят снимките.
Синеочка честито нанасяне  newsm24

Отивам да поиграя малко белот.
Бай

# 261
  • някъде

Честит 8-ми март, мили мами!!! newsm51 Two Hearts
Бъдете добри и любящи майки и съпруги! Kissing Heart Нека не се скъпим на целувки и прегръдки за децата ни kiss, най-хубавото нещо в живота ни!!! Two Hearts

Едно голямо БЛАГОДАРЯ и на нашите скъпи Майки!!!
Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Честито на порасналите:

Нора на мама pastel Flowers Bouquet
              Любомир и Николай на мама Dreamy_world Flowers Bouquet
                 Стилиян на мама desi_p Flowers Bouquet
                          Даниел на мама danidobrinova Flowers Bouquet
                                     Mартин на мама Isito LCH Flowers Bouquet
                                                       Теодор на мама radostina33
Flowers Bouquet

Последна редакция: чт, 08 мар 2007, 00:38 от didka_81

# 262
  • ES
                                               Честит осми март, мили майчета

Тази година повечето от нас за първи път празнуват освен като жени, но и като мами.

Нека сме все така силни, красиви, обичащи и обичани, много щастливи и горди от това, че сме жени и майки!

# 263
Здравейте майчета! Честит ви празник, бъдете желани и обичани!
Аз пиша за пръв път в тази тема, защото една от вас ме покани. Не знам има ли някакъв особен ритуал, за да се включа във вашата компания, но ще ми бъде приятно, да съм сред вас!  Simple Smile

# 264
Честит 8-ми март!!!

Бъдете най-щастливите и благословени майки и жени!

Тази година повечето от нас за първи път празнуват освен като жени, но и като мами.

Нека сме все така силни, красиви, обичащи и обичани, много щастливи и горди от това, че сме жени и майки!

Присъединявам се!   bouquet

# 265
Честит празник мамчета   bouquet!!! Желая ви много здраве, радост и весели детски усмивки. Нека лошото ни подминава и се радваме на малките ни и големи съкровища.
Весел ден и интересни емоции днес  Laughing

# 266
Честит рожден ден на didkapan! Бъди много щастлива майка и съпруга!

Честито на днешните месечинки:
Нора на мама pastel
Любомир и Николай на мама Dreamy_world
Стилиян на мама desi_p /
Даниел на мама danidobrinova
Mартин на мама Isito LCH
Теодор на мама radostina33

И не на последно място мили момичета,
Честит 8 март! Бъдете всеотдайни майки, обичани съпруги и най-щастливите жени на света!

Аз зная защо е тъй бяла
косата ти, майко добра!
Там грижата зла е навяла
вихрушки от снежни пера
.

Аз зная защо са тъй тъжни
очите ти, майко добра!
Защото в тях денем и нощем
в тях огън до болка гори!

Но ти усмихни се, когато
поднасям ти аз от сърце
на моята обич цветята
пред твоето майчино мило лице!

Добре дошла на новата мама  ikol  welcome. Няма никакъв ритуал. Може да кажеш кога се е родило твоето слънчице, как се казва и ако желаеш би могла да се представиш къде живееш, какво си завършила, какво си работила преди да родиш или нещо интересно коло теб.   bouquet

Последна редакция: чт, 08 мар 2007, 09:10 от eti_31

# 267
Господ е създал първо мъжът ,а после жената,защото за всеки шедьовър му е нужна чернова.

предварително се извинявам на Кредор,но тези дни съм настроена анти мъжки
Бъдете здрави,безкрайно щастливи,
винаги усмихнати,нежни и добри,
много обичани ,красиви и винаги носещи гордо името ЖЕНА
http://www.pami.hit.bg/doors/13temi/03mama/mama.html
  Честито и на порастващите месечинки днес bouquet newsm18 newsm18 newsm18 Tada Tada Tada  costumed034  costumed034  Party Time  Party Time  ura  ura  ura

# 268
Честит осми март
Честито и на месечинките
Господ е създал първо мъжът ,а после жената,защото за всеки шедьовър му е нужна чернова.
newsm10

# 269
 Two Hearts  lovekiss  lovekiss Two Hearts

baloni Честито на днешните месечинки: Нора на мама pastel Любомир и Николай на мама Dreamy_world Стилиян на мама desi_p Даниел на мама danidobrinova Mартин на мама Isito LCH Теодор на мама radostina33  baloni
pigi -  Hug
pearly - много хубаво правиш с тези дълги разходки, хич не си сбъркана. И аз искам, но Калоян издържа навън час, много рядко два. Спи около 30-40 мин. и после иска на ръце, но и това му писва бързо.
ikol -  welcome
isi -  Joy яка картичка

Общи условия

Активация на акаунт