По-голямо щастие за мене няма, ЮЛЧЕ вика: "Мама, мама"!

• 12 676
  • 290
  •   1
Отговори
# 270
Честит 8-ми Март!Бъдете много щастливи,обичани и обичащи от своите малки слънчица и мъже!

Честито и на днешните ни месечинки,Нора,Любо и Ники,Стилиян,Даниел,Мартин,Теодор.Много здраве и игри.

# 271
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МАМИ bouquet

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ, МНОГО ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ Hug

# 272
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МОМИЧЕТА - ЮЛСКИ МАМИ newsm51

пожелавам си/ви да сме здрави, силни и усмихнати;
да мрънкаме по-малко на мъжете си (Иси, прощавай, аз пък съм на про-мъжка вълна Hug) - може да го заслужават понякога, но се стараят колкото могат, и на тях не им е лесно Flutter;
да сме търпеливи и нежни с децата си;
да сме обичани мами и любими!

ВЕСЕЛО ПРАЗНУВАНЕ НА ВСИЧКИ

ЧЕСТИТКА и за многото месечинковци днес lovekiss

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, DIDKAPAN  smile3525

Последна редакция: чт, 08 мар 2007, 09:22 от ивИчка

# 273
Честит рожден ден на didkapan
Нека само обич топли твоите очи,
нека слънцето огрява дните ти с лъчи,
здравето да ти е спътник всеки божи ден
и 100 години да празнуваш този рожден  ден

(Иси, прощавай, аз пък съм на про-мъжка вълна Hug) - може да го заслужават понякога, но се стараят колкото могат, и на тях не им е лесно Flutter;

за нищо  Hug Hug Hug Hug Hug няма лошо
 wavey welcomeновата мама  ikol

# 274
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ! Бъдете горди и уверени жени и  любящи майки!

Честито на вчерашните месечинки -  Дамяна, Боряна, Виктор, Калина! Честито на днешните – Нора, Любомир и Николай, Даниел, Mартин, Теодор, Стилиян! Много да са здравички!

Добре дошла на мама Ikol!

Синео4ка, честито преместване в новото жилище! Холът е прекрасен, има да щъка Лорето на воля  smile3540!!! А maimuna е една от новоприсъединилите се мами  Laughing.
Петра, аз храня Вяра като я държа в скута си, че в столчето много шава.
NAN, с какво са те “впечатлили” везните  Mr. Green? И аз съм от тази порода! Има какво да се желае от нас, ама...като цяло все ни хвалят  Wink!!!
Suzi a[/b], не приемай като нападка  различното мнение на момичетата. Нали за това сме тук – да споделяме знания, опит. Нормално е да не сме на едно и също мнение по различните въпроси. Включвай се, винаги, когато имаш какво да кажеш – всички го правим!

За хомеопатията и никненето на зъбките : http://bghomeopathy.org/bg/questions_bg.php

# 275
  bouquet  bouquet  bouquet  Честит празник на всички !!!
Чстит рожден ден Дидкапан!  bouquet  bouquet  bouquet

И честити месечинки!  bouquet  bouquet  bouquet newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32

Иси Кам къде са тези мъже???
Иси да те питам понеже ти беше споменала за карта че ще ти е майчинството ,взе ли карта взе ли майчинство?Вчера седях на една дъъълга опашка пред нои за да си потвърдя че не може!Ако самия работодател е решил той да ти ги превежда на карта тогава може!Я кажи взе ли карта? newsm78

Да ви кажа че аз пък този празник все още не го чувствам като празник,дори и вече да съм мама,може би когато малките ръчички на Юлето ми поднесат цветенце с мили думи,  може и да се разплача дори, но сега някакси ми е много нагласен тоя празник!Аз искам всеки друг ден да ми поднесат цвете, Crossing Arms но не  и днес!Ужас все съм на обратно но какво да направя!
     newsm78Свеки ми оставила роза и чорапогащник Shocked newsm78

Добре дошла на новата мама кажи нещо повече за себе си и за бебо,в кой квартал си?

# 276
  • Варна
Честити 9 месеца на Нора
Честити 8 месеца на:Любо и Ники,Стилиян,Дани,Марти и на Тошето
Да са здрави и засмени

ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ!БЪДЕТЕ МНОГО ОбИЧАНИ И ДОБРИ МАЙКИ И ЛЮБИМИ!

Честит Рожден ден на Дидкапан.Много здраве и щастие ти желаем    bouquet  bouquet  bouquet
Добре дошла на новата мама Hug

Последна редакция: чт, 08 мар 2007, 09:51 от jorjito

# 277
  • София
Zdraveite mami
Az sam malko novichka tuk ta kato se orientiram v situasiata..... : Grinning
Echestitia vi praznika!!!Chestit 8mi i da si  sluchkate desata!

# 278
Честити празник мамета!!!

Мисля за първи път на някои от нас е истински празник. Ели ми като не го чувстваш не се насилвай. Аз също съм за много неща така - като е нагласено някак се чувствам изкуствено. Много по-добре стават спонтанните неща - например някоя вечеря навън и романтична вечер от само себе си.

На себе си пък пожелавам по-малко мрънкащ мъж. Знам че напоследък му се струпаха доста неща, но и аз съм човек!

Добре дошли на новите мами, извинявам се за Маймуна, аз пак недоразбрала Embarassed

# 279
  • София
Lele che barsichko se deistva tuka
az shte barzam che sme gladni :)inache si imam dve momcheta - Niki na 6 i Sashko na 7m

# 280
Честит празник, мили дами!

Честито и на днешните месечинки, които празнуват заедно с моите слънчица Simple Smile

Ние вчера бяхме на консултация и доки каза, че горните ни зъбчета били далече още, но защо ли така моите калпазани мрънкат и хапят каквото намерят не знам  Wink  Иначе са добре и ни казаха, че ако те искат можем да минем на хранене 4 пъти дневно. Да видим как ще стане това
    Мами, които вече сте давали риба, кажете каква риба сте давали и дали се харева от бебечетата ви ?  Аз съм в голяма чуденка с тази риба. Едва вчера дадох телешко за първи път и мисля да изчакам още малко с агнешко и риба,  но събирам мнения Simple Smile

# 281

Мили мами,нека бъдем винаги засмени,много желани обичани и ценени!!!

Честито на порастващите днес:Нора,двойното щастие Любо и Ники,Дани,Мартин,Теодор и Стилиян!!!
Да са весели,засмени,на мама и татко сладури големи!!!
[/color]

didkapan

Весел празник на всички!!!

# 282

На себе си пък пожелавам по-малко мрънкащ мъж...

И аз така  Peace

Забравих да  welcome  icol и pilito

pilito пиши на кирилица,иначе модераторите се карат  Peace

# 283
  • Габрово

ЧЕСТИТ 8 МАРТ МИЛИ МОМИЧЕТА!
Честити 9 месеца на Нора
Честити 8 месеца на:Любо и Ники,Стилиян,Дани и Марти.
Да са здрави и послушни.

Честит Рожден ден на Дидкапан.  bouquet
И аз съм везни, и аз......
 dohЛеле забравих си детенцето, че е от месечинките.
 Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle  cook beer  party023 почерпка за месечинко Теди.
 welcome на новата мама.

Последна редакция: чт, 08 мар 2007, 10:42 от radostina33

# 284
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА

БЪДЕТЕ щАСТЛИВИ

честито и на днешните месечинки да слушкат и да папкат Party

честит рожден ден на didkapan много здраве и щастие

Добре дошла на новата мама Wink

Тук да ви кажа не се празнува 8март както в БГ но за сметка на това имат ден на бащата/19март/който на всичко отгоре е официален празник и не се работи просто нямам думи Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт