По-голямо щастие за мене няма, ЮЛЧЕ вика: "Мама, мама"!

• 12 671
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
Цитат
Мариаели последно.....? 
мами в понеделник съм на доки и ще се знай!Трепкат ми коленете ама ще видим...

# 61
  • някъде
Честито на сладките месечинки!!!  bouquet Hug
На Диди и Мим-пл приятно изкарване! Peace
Мариели успех в понеделник, да стане така,както искате! Praynig
Иси, честита количка, със здраве да си я ползва мъника! Hug
Много хубави шрифтове има в линка, който си дала, особено на 9 страница с розите- страхотни са! Peace
Аз пък си имам нова прическа- подстригах се и си направих си кичури....еххх от кога си ги бях навила на пръста Simple Smile

Много се  Praynig Praynig Praynig за четвъртото детенце, дано оцелее Praynig, ох горката майчица Cry

# 62
А иначе, понеже виждам, че говорите за класическа хомеопатия, каква друга има?

В България се дели на боаронска и класическа. В чужбина не се нарича боаронска ама това е друг въпрос. Боаронска, от Боарон, френския производител на хомеопатични лекарства. Той всъщност популяризира много хомеопатията създавайки разни комбинирани препарати за различни общи болести и организирайки разни курсове по хомеопатия за лекари от традиционната медицина. Така Боарон прави лесно достъпна хомеопатията за широката публика и обучавайки лекарите им помага да лекуват болестите комбинирайки нормални лекарства и хомеопатия. Например ако тръгнеш да се разболяваш от грип ще ти дадат осцилококцинум и разни други за хремата и температурата, но ако не се получи ти изписват нормалните лекарства и толкоз. По Боаронския метод лекарят изписва лекарствата както при традиционната медицина - за хремата едно, за кашлицата друго, за температурата трето. Така си ги пиеш 3-те лекарства по схема и може и да се оправиш. Аз в началото силно вярвах в този метод. Даже тръгнах и на курс без да съм лекар, помолих да ме пуснат като слушател. Но по-късно се оказа, че в много случаи той не работи - дали защото няколкомесечните курсове на Боарон не са достатъчни, за да се получи добър хомеопат, дали защото методът не е добър, това оставям на специалистите да кажат, но те също не могат да се разберат нещо Wink Класиците действат по много различен начин. Те изписват само 1 лекарство наведнъж като то е съобразено с типа човек който е болен. Например и ти и аз кашляме и имаме висока температура. Класикът няма да ни изпише 2 лекарства - 1 за кашлицата и 1 за температурата. Ще изпише 1 само, което покрива и двата симптома. Нещо повече - твоето и моето лекарство няма да бъде едно и също даже и да имаме точно еднаква кашлица и температура. Той ще се съобрази от нашите индивидуални особености на характера и поведението и ще ни изпише на всяка лекарството което ни съответства. И само с него ще ни оправи. Класиците в България специално имат общо взето повече опит и са изкарали много курсове, освен това лекуват само с хомеопатия и никога не предписват други лекарства. И както се досещаш имат голям интерес да са добри защото иначе ще си уморят пациентите и ще останат гладни.  Grinning Те не могат да си позволят лукса да пробват с хомеопатия и да се застраховат с някое обикновено лекарство, защото пациентите им веднага ще ги оставят. Затова и се усъваршенстват и ходят много по чужбините - Гърция и Индия доколкото знам, за да се учат от най-добрите в света. Това е в общи линии. Темата е необятна, дано да съм успяла да обясня горе-долу сносно.

# 63
lala:мерси много! Hug Hug
Сега съм в чуденка обаче Костадинов или Хаджиева. newsm78На Костадинов имам телефона,ама пък той ми е далечко.Ако имаш координатите на Хаджиева,прати ми ги на лични,ако не те затруднява. Simple Smile

# 64
Здравейте, мили момичета    bouquet
Знам, че не съм се включвала от Балканската война, но пък ви следя какви ги вършите  Hug Много сте готини всички и ще се опитам да се включвам, ако не редовно, то поне по-често  Heart Eyes
Ние сме добре с Анджи. Вече си има две зъбчета Laughing Мъжа ми купи проходилка и от време на време я слагаме, въпреки че аз не бях много съгласна Naughty Преди седмица започна да казва (несъзнателно) ма-ма. Общо взето при мен си е едно и също всичко, няма кой знае какво разнообразие Embarassed Да, със захранването сме таман до никъде Embarassed Постоянно прави алергия от нещо и вече се чудя само ябълки ли ще яде Confused
Надявам се, че не съм обидила никой, а ако е така простете ми  bouquet
Лека вечер и много целувки на вашите слънчица Heart Eyes

# 65

Ние си взехме манеж,защото шилото не иска да стои мирно в шезлонга,а с проходилката не мога да го държа дълго newsm78Сега си стои като никога до сега мирно и кротко вътре с куп играчки ,играе си сам и аз мога да свърша нещо.Пробвайте този вариант,защото знам какво е малкото човече да иска постоянно внимание и присъствие #Crazy
Нито манеж , нито нищо работи  при нас.В ограничено пространство стои най- много 15тина минути.Изобщо  не я и мъча, пълзи по целия апартамент.Пълзи след мен като кученце.
Днес обаче се беше подпряла на масата и сама се е изправила на крака.Направо не можах да повярвам.И аз и мъжа ми сме проходили след годинка,  и понеже не я държа да стъпва си мислех че ще проходи дори и по-късно.Направо ме изуми като я видях.

# 66
Честито на Ивон, Яна София, Лалета и Мария със закъснение!!!

Честити 8 месеца на София на мама Pisana!!!   

Честит 3-ти март на всички!

Ние днес бяхме на гости на свекърва ми и забелязах, че Пламена стана тревожна от смяната на обстановката. Не можа да спи много през деня и доста се изнерви до вечерта.
Добрата новина за сега е, че....днес акахме само веднъж! Не смея още да се зарадвам, но дано това да е началото на нашето преборване с алергията....аз обаче сега ще съм малко на диета, но няма как Peace

Сега отивам да се цедя и лягам, че и аз се поуморих от ходенето насам-натам. Лека нощ и до утре!

Последна редакция: сб, 03 мар 2007, 00:19 от Narina

# 67
Честит 3-ти Март! Поклон пред падналите за освобождението на родината ни.

Честита месечинка на София   bouquet!!!

Весел ден на всички  Hug.

# 68
Честита месечинка на София! baloni Все слънчево като днешния ден да и бъде!
Лала, страхотно обяснение, много ти благодаря  bouquet Сега се сетих, че и преди си обяснявала, ама съм бляла Embarassed; вече ще запомня.
Ели, към всички изброени неща ли имаш алергия? Тестували ли са те или е само предположение?
Ети, много ми харесва този медальон с имената на дечицата ти! И аз искам нещо подобно да си направя- момичета от София, кажете къде може да се поръча такова нещо? Само че ще изпиша номера 1271. Номерчето, което беше на вратлето на Ели и на ръката на мама в родилното. Този номер моят мъж разшифрова като: На 12.07- I-во бебе Joy; и твърдеше, че номерата ги давали според реда на раждането, което си беше да, да, ама- не Laughing
Бибии, какви са тези приказки, някой да си засегнала... Аз като пиша по 3 пъти на ден колко ли пъти трябва да се извинявам...
Пиги, аватарът ти е страшен! Всеки път се ухилвам, като го видя. 100% покритие с ника, не с кг-те ти, има си хас Laughing
Приятни разходки и целувки! Hug

# 69
  • Варна
  LaughingДобро утро на всички
Честит 3-ти март bg

Честита месечинка на София newsm67

Прасчо,а ние бяхме  номер 1268 Laughing.и аз много го харесах този медальон,и ще видя във Варна дали някъде не ги правят Peace
а ,и надписа в подписа ти,много ми харесва Wink
Тиция,и аз искам да го видя манежа,ако може Blush линкче Hug или да кажеш,откъде си го взела.
Иси-кам,количката е много хубава.Да ви е честита и да си я ползвате със здраве  bouquet  bouquet  bouquet
Пиги,а вие в къща ли живеете newsm78.ние имаме едно дете,и 66кв.м не ни стигат Naughty Извинявай,ако се писала по-рано,аз не съм обърнала внимание Embarassed
Мариели успех в понеделник, да стане така,както искате! Praynig
Peace Hug Hug Hug
Бибий,за какво сеизвиняваш ???  bouquet  bouquet  bouquet

# 70
Честит празник Българи! Hug

Прасчо не съм се тествала но на принципа на предположения и изключвания,като се махна кучето и се спря с алергията сега ще видим като го върнем!Отиваме да го вземем!Молете се за мен после че всичко мен ще ме чака!

Хайде до скоро и умната!

Кредор качих нова снимка на Юлия май сега не и свети главата,ако ти се занимава я смени или сложи някоя шапка на старата светеща глава! Wink като на Ема много е сладка сладураната!

Хайде бай на всички!
И не пишете много де да ви изчета после!

Hug Stop

# 71
  • Варна
Честит празник! bg bg bg
Днес във Варна времето пак е ужасно - щяхме да водим баткото на площада да гледа войниците, а ма за съжаление от телевизора ще ги гледа Cry и той е разочарован.
По този повод майка ми ги взе и двамата и днес ми се пада ден само за мен newsm68.

# 72
Честит празник! bg
Честита месечинка на София! bdbaloni baloni baloni baloni
Нарина:много ти е сладка щерката Laughing
Ние ще се опитаме да излезем,дано само да не завали Confused

# 73
Jorito,
представлява нещо от този род http://www.zabebeto.com/shop/product_info.php?products_id=1168.Гледах,че има много хубави и в магазин Бебчо срещу Окръжна болница.Просто си цопваш бебока вътре и безопасно си играе,докато си шеташ.Препоръчвам го с две ръце.А,относно пространството в къщи..ние както сме на 100 кв.м. от всичките джаджи на Алекс се шегуваме,че трябва да се изнасяме да спим на верандата  Laughing
Ох,така се надявах да е хубаво времето и да направим излет до Аладжа манастир,а то .. Sick

# 74

Честит 3-ти март момичета!Нека на този ден си пожелаем, повече истински българи в управлението на държавата ни, за да останат с желание децата ни в родината си!

Много радост в очите на София и нейната майка писана желая!Бъдете живи и здрави! newsm51

bibii, честито за двете зъбчета:2tooth:
fiona, браво на малката!Сериозно постижение, без никакви тренировки Mr. Green

Момичета вие правите ли все още масажи на децата си всеки ден?Аз все още се мъча със тях. SadКазвам мъча защото малката е постоянно в действие по време на масаж.Когато стигнем до масаж на корема се обръща по корем, а когато трябва да масажираме гръбчето решава да се обърне  по гръб.Голямо разиграване ми прави по 1 час и започна да ми писва.

Общи условия

Активация на акаунт