По-голямо щастие за мене няма, ЮЛЧЕ вика: "Мама, мама"!

• 12 687
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
честит празник на всички! нека в този ден склоним глава пред предците ни, извоювали свободата на БЪЛГАРИЯ!!! и нека гордо развеем нашия трибагреник bg bg bg bg bg bg bg bg и дано България стане истинска РОДИНА за децата ни!!!

Flowers Sunflower  party006честити 8 месеца на София!   party006 Flowers Sunflower

Slyncho, и на мене вече ми е много трудно с масажите. и отделно от масажите трябва да правим и едни упражнения за тазобедрените стави, та мисията става почти невъзможна. но все още не съм ги спряла  newsm78 чудя се и аз какво да правя?

isi_kam, честита количка! много е хубава! аз все още се оглеждам каква да купя  newsm78 току виж Гергана прояви интерес и започне пак да спи в нея!!!

mariaelifingerscrossed за понеделник! каквото си пожелаете, това да стане!!!

тука времето е   Nature Sunny  Nature Sun With Face  Nature Sunny  Nature Sun With Face  Nature Sunny  Nature Sun With Face бяхме навън 2 часа преди обяд, сега Гергана спи, но след 30-40 минути като се събуди отиваме отново на разходка.

лек и весел ден! до скоро

# 76
  • През девет земи в десета
Честит Трети Март!!!

Честити месечинки на порасналите с още един месец бебоци!!!Да са здравички и весели!!!

Жоржи,в къща сме,доста голяма!Ето я:

Прасчо,по едно време имаше общо и с килограмите,та се самоиронизирах Mr. Green

Хайде и ние излизаме на разходка,в София временцето е страхотно и татито си дойде по-рано да излеземе заедно.Иначе цяла сутрин сме на терасата!

# 77
Здравейте отново.
Слънчо, ние спряхме масажите по същата причина. Колкото успея да масажирам след баня като го мажа с олиото - толкова. Така или иначе бебчовците вече се движат нон-стоп  Crazy.

Как е в празничния ден при вас? Току що приспах бебо, но и Рая е окупирала телевизора с нейните анимационни, та не мога да погледам нищо.
Аз искам да ви питам за мнението ви. Вчера реших, като правя пюрето на Тито, да му сложа малко олио. В семейството ми не използваме зехтин, а и в момента имах само царевично олио. Та сложих при варенето на зеленчуците само 3-4 капки, но ми направи впечатление, че бебо го хареса /поне не му се мусеше/, но хапна вчера много малко, а днес малко повечко, но пак не както преди, когато му правих без олио. Освен това вчера имаше малко газове, а днес около 1 час и нещо след обяда, след като го изкъпах върна малко храна. Не приличаше на повърнато, но все пак. Та въпроса ми е мислите ли, че още му е рано за олио, че така реагира, или проблема е в царевичното олио  newsm78? Бихте ли ми казали вие какво олио използвате и по колко слагате в пюренцата. Благодаря предварително.

# 78
Elip не ми се вярва проблемът да е в олиото.Още повече че е царевично  Thinking
аз слагам 3-4 капки студено пресован зехтин.Но за царевично илио не съм и чувала.Може би ще е по-добре от зехтин.

ЧЕСТИТ 3-ТИ МАРТ !
Честито на София на мама писана!

Жоржи как е Миташки ? Как само е зачервил бузките   Blush      

Диди фиеста все едно че описваш нашият случай когато Гуги беше болен.И също плачкаше нощем.Не можеше да спи понеже го болеше гърлото и кашляше.Не искаше и да яде поради същатапричина.Само кърма.Търпение и всичко ще се оправи  Hug

# 79

Честит национален празник на всички!Дано дойдат по-добри времена за нас и нашите деца!

baloniЧестито на София на мама Писана! baloni

Аз отдавна не масажирам Венци. Нали се движи като за световно Wink
elip - не вярвам да е от олиото, може нещо друго да му е раздразнило стомахчето
mariaeli  - fingerscrossed fingerscrossed за понеделник и дано всичко да е наред за теб-това, което искаш да се сбъдне smile3525
Прасчо-мога да ти направя виртуално медальонче - като картичка и да си го сложиш на аватара си - само ми кажи номера ли да е само или името на бебо-пиши ми на лични
bibii - не е нужно да се извиняваш, поне аз не съм останала с впечатление, че си обидила някой Hug
Тук времето беше пролетно   Nature Sun With Face и си направихме хубава разходка. Дано навсякъде е било така
И не на последно място искам да благодаря за положения труд за картичката, много е хубава и какви прекрасни бебчета си имаме newsm51

# 80
Здравейте  bouquet
Честит 3 март bg
Честито на днешните месечинки hbday  bigdance2  ura
Ние днес почти цял ден сме навънка, пребурахме се само да обядваме. На обед се опитах да преспя малкия , но той само ми ръмжа и аз го изкарах навън, където след няколко минути заспа. Явно и децта знаят че навънка вече е по приятно от колкото вътре. Направо краката ме заболяха да обикалям цял ден, а пък и то време ли е   Nature Sunny  Nature Sun With Face sun направо е прекрасно.
Слънчо ние масажи правим само след баня и то когато успея да го удържа в едно положение, тъй като това е много трудно да стане.
Елип не мога да ти помогна тъй като никога не съм правила домашни пюрета, но от други майки съм чувала че слагат по малко краве масло.
Иси кам количката много ми харесва да си я ползвате със здраве.
Чао засега newsm51

# 81
Специално за Прасчо:

Последна редакция: нд, 04 мар 2007, 09:04 от eti_31

# 82
Здравейте!
Честити празник на всички!
Честита месечинка на София на мама Pisana! Нека е живи и здрава, а всичко останало ще се нареди от самосебе се!  bouquet  bouquet  bouquet
isi_kam, честита количка и от нас! И аз искам нова, ама ще видим кога.
За масажите - и аз не успявам всеки път, че то мирно седи ли да я масажирам. Ама и чак пък толкоз не се втелясвам.
Елип, аз като правя домашни пюрета, слагам малко масло, на върха на ножа, така да се каже, защото знам, че мазнина е нужна за някои мастноразтворими витамини (така ли се пише?  newsm78)
eti_31 много хубави медальоните! Peace
mariaeli и аз ти стискам палци! Точно онзи ден си говорихме с приятелката ми, че и ние искаме второ детенце, ама поне да пораснат тия поне на 2 години, ама знае ли се. Така че каквото искате, да ви се сбъдне!
ЛЕка вечер на всички

# 83
Narina, добър знак е това, браво PeaceВсичко ще е на ред, вярвам го!Вярвай и ти Hug
Eli, и аз съм със алергия към прах и акари.При теб по какъв начин се проявява?При мен кожата се подува, зачервява се и ме сърби ужасно.Когато подуването е около  става ме боли.Помага ми само Фенистил, а когато съм лежала по болници са ми били Орбазон. За хомеопатия не съм си и помисляла, честно казано.
елип, аз слагам масло в пюретата.
Нани и Кредор, колажчето  е супер свежарско Grinning Ама, как ги натъркаляхте бебоците ни на тази полянка Joy

# 84
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ! bg bg
Честита месечинка на София!
Аз съм болна, цял ден се разхождам с маска вкъщи, къде не мога да дишам и тази маска, полудях.
 На всичкото отгоре Ева цял ден плаче, спала е 20 минути само Shocked До скоро и се събираха по 4-5 часа сън, но тези зъби ни разказаха играта.Елип, аз не съм слагала никаква мазнина досега.Тези бебчета които са на 4 хранения, по колко мл.АМ изпиват?Аз слагам по 200 гр.вода, общо става 220 мл. и Ева плаче за още, още нещо, по колко плодово пюре давате? Много са ми въпросите днес, дано ми отговорите. Лека нощ от мен.

# 85
Честити празник и от мен!
Честито на днешната ни месечинка,да е много здрава и игрива!
Кредор,благодаря,че добави и моето Еме на картичката.
Елип,аз също не съм слагала мазнина до сега.Чувала съм че Рапичното олио било хубаво,но аз лично не съм срещала  Rolling Eyes
mgizdova,бързо оздравяване,и дано бързо избие зъбчето,за да не се мъчи малката човечка  Hug
Иси,честита ви количка,с много здраве да я ползвате.
Аз също отдавна не масажирам Ема,само след баня,ако това изобщо може да се нарече масаж.Разтрия я малко и аааайде....
Ивичка  Hug  Heart Eyes и на дължина ще ни настигна Траянски   Wink
Морскасирена,всеки път се спирам да ти гледам подписа....страшни са двамата ти сладури.Много да ги нацелуваш  Heart Eyes

Днес времето тук беше страхотно.Качвахме се на Витоша,целия катун....куче,бебе,2 приятелски семейства...хубавко си изкарахме.Берта(кучето) дътпа на едните приятели синът им който е 40 кг. доста се измори и откакто сме се прибрали спи.

Биби,как дда си обидила някого,ааа не така.Мен ще обидиш,ако не пишеш по-често.Всъщност тези дни ще ти се обадя да се видим,скоро не сме се засичали.

Спирам,че никой няма да ме прочете.

Айде лека и спокойна нощ   bouquet

# 86
Честити празник! bg
Честито и на днешната месечинка

Благодаря на всички за пожеланията  Hugда ви се връща стократно.
mariaeli,   fingerscrossed
Прасчо,по едно време имаше общо и с килограмите,та се самоиронизирах Mr. Green
не знам кога е било това ,но от това което виждам сега си супер.
все ще ти казвам ,една сутрин гледах "Огледала" по БТВ и там избираха мисис България.Все си мислех за теб ,ако беше отишла щеше да им скриеш шапката Hug
Ето някой линкове на буквички и други занимавки ,ако ви е интересно
http://s2.rimg.info/
http://sirmi.ic.cz/abc4.html
http://t4.imagechef.com/ic/product.jsp?cat=fun
http://www.gifpark.ru/SML.htm
http://home.att.net/~scorh2/
после пак
eti_31защо изтри медальоните за Прасчо  newsm78 бяха много красиви
лека нощ   bouquet

# 87
  • Варна
Popova   bouquet - хубави като майка си и умни като баща си! Joy
И Ема е голяма сладурана - истинска малка дама! Flowers Rose

# 88
mgizdova и ние сме на 4 хранения и пием АМ. Аз слагам вечер по 150 мл. вода, една обикновена бисквитка и дпълвам с кисело мляко до250мл. Сутрин слагам 120 мл. вода и дпълвам с кисело мляко до 200мл. това е нашата схема за АМ, на Васи му харесва. Плодово пюре може да се каже че не давам, тъй като давам сурови плодове. Случвало се е да му сложа в кашата, просто да разнообразя вкуса. Скорошно оздравяване и пази бебка. А забравих да ти кажа че на Васи когато му нича зъбчето и той се държа по същия начин през деня и накрая се появи зъбчето.  bouquet
Искам да попитам някой знае ли как да си направя снимките в рамки или поне от къде да си изтегля рамки newsm78
Лека нощ newsm46 smile3524

# 89
Благодаря ви момичета за скоростните отговори  Hug. Успокоих се малко, но за всеки случай ще започна и аз да слагам масло.
Рени, не знам дали царевичното олио е по-добро от зехтина, но свекърва ми е с висок холистерол и нейният личен й препоръчал да готви само с такова. Аз го взех да видя дали има голяма разлика със слънчогледовото.
Попова, и аз не съм съм срещала рапично олио, но видях, че смесените зеленчуци на Гербер са с такова. От него нищо ни няма  Laughing.
mgizdova, скорошно възстановяване ти пожелавам. За АМ не мога да ти отговоря, съжалявам, но плодово пюре давам след обяд към 100 - 120г и допълвам задължително с каша, че иначе не го яде. От време на време давам и сутрин, но не толкова често.
isi_kam, честита количка! Много е сладка.
Благодарим много и на татко Кредор, че ни е включил и нас на картичката.
Спокойна нощ на всички.

Общи условия

Активация на акаунт