Боледуване на децата ни - тема 81

• 22 155
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Ухото боли ли те или болката е само от възела. При малката е само там увеличен, при едното ухо и понеже е едностранно ме навежда на тази мисъл.

# 421
Моето голямото вчера беше с 38°, гърлото го боли много и е отпаднал. Сега е една такава 37,7-8° температурата и лежи цял ден, но хапна за разлика от вчера. Ще отлагам грипната ваксина. Миналата година декември се започна с боледуванията, а тази зима много рано всички.

# 422
  • shumen
Ваня,само от възела е болката според мен.То и боли и гърлото ми е като сварено.
Рейна,тази година се започна много рано наистина с болестите.

# 423
Дани, как си? Малката е с главоболие, лек световъртеж, нос запушен, лимфния възел си боли, гърлото по-малко я боли и няма температура. Чудно ми е защо я боли глава...

# 424
И моето е така.

# 425
  • shumen
Ваня,при мен главоболие и световъртеж няма,но гърлото и лимфния възел ме болят и нямам сили.От сутринта все ми се лежи.Дали не е грипа това,но пък аз Т не съм вдигала,а за грип е характерна Т.

# 426
Рано е за грип, чакай. Да оздравее и ще я набода 🤣

# 427
  • shumen
Как са болните?
Тони,как е твоето момче.
Ваня,как е малечка?
Аз днес цял ден пазя леглото и съм една идея по добре.

# 428
Дани, същото е. Утре сутрин ще я водя на лекар, подозирам, че ще изпише антибиотик. Гърлото не я боли почти, носа е затъкнат, но нищо не излиза, то може и от това да я болеше глава.
Дано утре си по-добре.

# 429
Данаека, ту гъгне, ту не. Почнаха през 2-3 дни да ходят с баща си на солна стая. Абе.. ще се втасва ама да видим. След две седмици е рожденик и се моля да е здрав… Иначе зъба си е все така - там мъката продължава.

# 430
  • shumen
Ваня,дано се размине с АБ малечка.Дано не зарази и кака си.
Тони,може и от солната стая да е.Аз съм водила моя и точно така се разболяваше.
Мен също не ме боли гърлото.Явно трахизана взе да действа.

# 431
Голямата е добре. Мен ме притеснява нейната класна, която четвъртък и петък е ходила с температура и яко болна. Ама каквото такова. Детето зад нея на чина пък кашляло и ходело със спрея за гърло. Дано не я лепне нищо.

# 432
  • shumen
ОФФ,омръзнало ми от такива безотговорни родители,които пращат децата си на училище болни.Дано не прихване и голямата нещо.

# 433
Аз днес реших да заведа моето на една доста голяма площадка и се втрещих какъв бациларник е ама то кашляне ,давене ,сополи косата ми се изправи и бързо му секнах ентусиазма ...

# 434
Малкия във 22.30 часа вдигна 39 градуса температура дадох нурофен сироп 5мл..
Сега измерих 39.6 температура
Топъл е .Измервам със електронен термометър
Сега я измерих 38.6 температурата.
Да съмне и ще говоря със лекаря да му се пусне пкк,суе,црп,урина  и по възможност носен секрет.
Ей това със добрите специалисти е много трудно да попаднеш на добър .
До края на месеца няма да ходи на детска градина.
Уж имаме лекар само се чудя как за какво ние.
Винаги прибягваме до частна клиника.

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 03:58 от Танчето_30

Общи условия

Активация на акаунт