Частни училища -информативно - дискусионна тема- 65

• 39 875
  • 780
  •   1
Отговори
# 735
Всъщност, часовете са 9. Само за прецизност, не че има съществено значение. В много друг ЧУ са също толкова.
Децата от СС ходят ли на частни уроци, Санака?

# 736
  • София
Всъщност, часовете са 9. Само за прецизност, не че има съществено значение. В много друг ЧУ са също толкова.
В 7-ми клас някои ходят. Основно за АК. Преди това не съм чувала.

# 737
Ми, обсъдете ги, бе Фенси🙂 Някой да ти пречи.
Интересно е, че слагаш ПЧМГ редом до Иззи😀 И нещо за парите ми ли си се притеснила😉 Ясно е, че съм ти трън в очите, обаче не знам точно защо. Може би защото не галя огромното ти его?
Спенса, постигат се с частни уроци за “всеки случай” или за подготовка в АК. И по БЕЛ така.
Ми хайде, де. Дай, похвали го.

Наистина страдаш от нещо. И не можеш да отделиш една тема от друга(в случая с Иззи). Какъв трън? Ахахах. Просто не понасям хора, които в името на собственото си нарушено его, са способни да кажат на черното бяло, да обвиняват други в собствените им постъпки и да сипят жлъч и лайна, само защото са лично неудовлетворени. Всички са свидетели как тръгна поредната разправия с твое участие. Наистина си фиксирана в СС. И се набиваш на очи. Не само аз съм те забелязала.

Съжалявам, но не мога да повярвам, че просто с по-голяма дълбочина се изкарват 97/100 т. на изпит  по извънкласна математика.
Ако наистона не се учи допълнително, значи се взимат в часовете. 10 часа стигат за това.  Ако темите са взети в часовете, никакъв проблем не е да се подготви детето за състезание като реши 10 години назад и да си вземе медал или респ. да си изреши талантите.
П.п.
Да си кажа, че въпросните извънкласни задачи от подготовката в 4-ти клас развиват в много голяма степен математическото мислене, така че е само положително, ако децата се запознават с тях в училище.

Извинявай, може ли да уточниш кой е този изпит по извънкласна математика?
ПЧМГ

# 738

И това сме го минали и коментирали 100 пъти. Ахахха.
Та пак ще повторя
Ходят в 7 клас. ДА. За презастраховане.
Тези с уроци изкарват по 100 точки. Тези, които знаеме, че са без уроци изкарват по 95, а някои и 99. Има такова дете в темата.

Спенса, за след 4 клас ПЧМГ или след 7 клас?
Моята дъщеря изкара след 7 клас висок резултат за ПЧМГ. Но задачите като материал не са извън МОН. Просто са доста по-сложни. ЗА след 4 клас не знам. Не съм гледала изпити.

# 739
Фенси, чувствата са взаимни🙂 И аз не понасям хора като теб, които си променят мнението в зависимост от личната изгода. Някои помним лайната, които бълваше срещу СС, когато детето ти не беше прието. Помним и тези, които сипеш срещу АК, където детето ти пак по случайност не беше прието. 
Не ме интересува СС и никога не ме е интересувало. Харесвам умерените и полезни отзиви на родители с деца в СС, но не харесвам крещящото ти пренебрежение към училища, за които си мислиш, че имаш някаква представа.

# 740
  • София
Добре, де, кой твърди, че няма деца с по 100т. извън СС? Наистина става нелепо вече.

# 741
Добре, де, кой твърди, че няма деца с по 100т. извън СС? Наистина става нелепо вече.

Ми, нелепо е, Санака. Както е нелепо да си мерим медалите и училищата. Ма, ей, на мерим ги. Искрено се извинявам на всички родители на деца в СС. Наистина нямам нищо против това училище. Просто, явно с Фенси не можем да се разберем.
Да, Фенси, и си държа на мнението. Деца с медали има във всяко училище. В тези с подбор и повече часове математика е напълно естествено да има малко повече медали.
И не, само с училищна подготовка не може да се влезе в СМГ😀

# 742
  • София
Spensa, всъщност Анси отговори, че до 4 клас имат допълнително към десетте часа още 2 часа състезателна мат. (по избор). Така че, ако става дума за дете, кандидатствало в края на 4 клас, може и тези 2 допълнителни часа да са достатъчни, да се подготви за добър резултат в ПЧМГ. Тоест става дума в някои случаи за 12 часа Мат седмично в начален етап в СС. Аз така разбрах поне.

[quote author=Аncy link=topic=1697029.msg49029634#

Не, има два допълнителни избираеми часа(над 10-те) по състезателна математика с друг преподавател. Другите деца, които не ходят на състезателна, имаха някакви други занимания. Отдавна беше и не помня, но нещо от сорта танци и т.н.
[/quote]

# 743
  • София

Ми, нелепо е, Санака. Както е нелепо да си мерим медалите и училищата. Ма, ей, на мерим ги. Искрено се извинявам на всички родители на деца в СС. Наистина нямам нищо против това училище. Просто, явно с Фенси не можем да се разберем.
Нелепо е, но ти тръгна да мериш медали. Мецан говореше за КО, накрая мимоходом спомена СС и ти подробно разви колко медала на кои състезания имали СС. Joy

# 744

Нелепо е, но ти тръгна да мериш медали. Мецан говореше за КО, накрая мимоходом спомена СС и ти подробно разви колко медала на кои състезания имали СС. Joy
Да, защото противопостави ДУ с частните и в частност КО и СС. Както писах по-горе с тези 12 часа математика с подбрани деца даже са им малко медалите😀

# 745
  • София
Именно, де. Кой брои медали? Joy

# 746
Правилният въпрос е на кой му бърка в здравето, че СС изкарват медали с 9 часа мат? Защото КО беше рязко забравено веднага след коментара на Мецан. АХахахах

Достатъчни са им медалите, за да са първи в класацията. JoyДругите нямат желание да се явяват на състезания. LaughingLaughingLaughingLaughingJoyJoyJoy

# 747
  • София
Набързо да попитам - как се стигна отново СС срещу другите училища? Пак сравнения на ягоди с круши- брой медали, ми има училища с по една паралелка.
Вкарахте се в тематиката на МГ, ама да видях в темата на кое училище сте се изнесли повечето, та ми е ясно Simple Smile
Не изкривявайте тази моля, състезанията са състезания, МОНската математика е на по-друго ниво.

Това е много неприятно и ме е отказвали много пъти от темата.
Или се плюе по СС или се слави крайно. Някак си не успяват много хора да се изказват балансирано и умерено.

И аз мисля по същият начин, но на някакъв цикъл от време пак се повтаря еднотипният спорт между точно определени потребите +/- някой друг, но основните са си все същите, както и спорът. Няма абсолютно нищо полезно, нито информативно в него, съответно темата престава да е полезна за абсолютно всички останали потребители. (моля да ме извинят, ако има единици, които наистина се интересуват от тематиката на спора)

# 748
Правилният въпрос е на кой му бърка в здравето, че СС изкарват медали с 9 часа мат? Защото КО беше рязко забравено веднага след коментара на Мецан. АХахахах

Достатъчни са им медалите, за да са първи в класацията. JoyДругите нямат желание да се явяват на състезания. LaughingLaughingLaughingLaughingJoyJoyJoy

КО е доста малко училище. Випуските не са толкова големи. Ако броим медали, Иззи имат доста. Там също масово участват в състезания. Ще взема да преброя и техните, да не речеш, че само на СС ги броя😀

# 749
Spensa, всъщност Анси отговори, че до 4 клас имат допълнително към десетте часа още 2 часа състезателна мат. (по избор). Така че, ако става дума за дете, кандидатствало в края на 4 клас, може и тези 2 допълнителни часа да са достатъчни, да се подготви за добър резултат в ПЧМГ. Тоест става дума в някои случаи за 12 часа Мат седмично в начален етап в СС. Аз така разбрах поне.

[quote author=Аncy link=topic=1697029.msg49029634#

Не, има два допълнителни избираеми часа(над 10-те) по състезателна математика с друг преподавател. Другите деца, които не ходят на състезателна, имаха някакви други занимания. Отдавна беше и не помня, но нещо от сорта танци и т.н.
[/quote]
Приспала съм, но значи все пак си има подготовка.
Мен честно казано ме е яд, че късно разбрах за това училище.

Общи условия

Активация на акаунт