Осмокласници 2024/2025 - тема 3

• 37 517
  • 757
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря за темата! Flowers Rose
Бебчо, радвам се, че не е нищо сериозно!
Бързо оздравяване на всички болни!
Гледам, че си говорите за оценки - при нас засега има само една 5-ца в школо. Днес е входното по математика, наборът каза, че нищо не помни и не разбира и да не съм с големи очаквания. По бел входното беше в понеделник - госпожата им дала да пишат тези, коментарът на набора "нали знаеш колко съм зле с тезите..." Та ще има да подскачам след всяка нотификация от школо. Astonished

# 31
Бебчо, добре е гадината... Още кукурига. Бях му се заканила, ама наборката не достигна нивото на заканата, та оцеля пернатото... JoyJoyJoy Радвам се, че младежът е добре.

# 32
  • София
Ходи на испански веднъж седмично. Последните две години ходеше на тенис на корт два пъти седмично, но го спря и ми се опъва за друг спорт. Харесваше му, искаше даже миналата година да ходи три пъти седмично и не мога да разбера защо не иска тази година. В училище нямало смисъл да пробва за футболния отбор, защото всички други били тренирали, пък той никога не е. Натискам го за някакъв спорт обаче, защото е важно и не може само ски зимата и сърф лятото. Не се е записал в никакъв клуб. Общо взето, харесва му лежерния режим, в който изведнъж се озова и на нищо не иска да ходи.

# 33
Моят младеж също се е омързеливил и даже по-точно - отпуснал се е.

# 34
  • София
Моите участваха в турнирите от училище по тенис на маса, доста добре се справяха. Тенисът на маса започна на шега - счупиха ръката на баткото на футболен мач/лявата/ и той реши да опита тенис на маса/с дясната/, започна дори да ходи в клуб и да тренира. Тогава запали и наборите, научи ги и тях.

# 35
Момичетата автокоректора е виновен а и края на работния ден цял ден взиране на числата и въобще не съм видяла какво съм публикувала.

# 36
Мексито, имаме нов лаф поне. Благоевград и от мен Simple Smile

# 37
  • София
Ходи на танци и на корейски. В училище планира са се включи в БЧК, училищния вестник  и мажоретките. Ще видим как ще дойде.

# 38
Моята девойка ще започва бокс. Иска да ходи и на фитнес, но се чуди(м) къде.
НЕ знам къде ще ги набута и как ще има сили. Излиза в 7, връща се в 4 и половина, а снощи стоя до 1 да си прави някакво домашно по рисуване. Два четвъртъка си ляга да подремне след училище и става директно на следващата сутрин. Спорт й трябва на нея за разнообразие, артистични занимания има достатъчно - общо 16 седмично са й часовете по рисуване, перспектива, скулптура и т.н.. плюс домашните от тези предмети. По останалите - общообразователните не съм чула за домашни засега. На този етап не ми дава много-много обратна връзка, очаквах по-голям ентусиазъм, но тя си е кисел тийн по принцип от две години. НЕИСПУОто го преборих някак си за вход. Правят тестове през някакво приложение, от което се оплакваха в родителската група,  но не съм вникнала в подробности.

# 39
Моята се е записала на волейбол в училище, ама да видим ще го бъде ли. Отказва към момента други допълнителни дейности.

# 40
  • София
Моето дете не е много спортна личност. Въпреки че трябва да й се признае, че е опитала много спортове.
Сега се учи да кара мотор. Много й харесва. Повече, отколкото да се вози. Не знам да се радвам ли.
В училище ще се запише в БЧК и в клуба по рисуване.

# 41
  • София
Като ви чета колко оценки вече имат някои деца, се усъмних, че наборът може да ме послъгва...след бърза проверка установих, че наистина има само 1 оценка, и то от входното по ИТ... Сега чакаме останалите входни ....Blush тоест аз ги чакам, а той си е дзен.

# 42
  • София
Здравейте,

Понеже сега изчетох всичко и не мога да схвана какъв е този Благоевград 🤣, та се върнах назад отново и схванах , много се смях.

Моя син много се е отпуснал,  нищо не го интересува. Оценките му от входните са сносни.
Сега си е избрал да ходи на волейбол - да видим.

# 43
  • София
Аз си спортувам вкъщи, но съм се наканила да ходим заедно с наборката да тренираме нещо - първо гледах пилатес, после-зумба. Съботно-неделно ще да е, но нещо ме мързи Joy А пък и като застудее, направо ще ми се отще Joy

ПР : meksito, то е ясно, че автокоректорът се е намесил, но така се хилих, жива и здрава да си Kissing Heart

# 44
Моята щерка за сега се е записала на 2 извънкласни в училище. Ще опитам да вместя език по някое време  веднъж седмично.
Със спорта имаме проблем,  защото я мързи. Миналата година я оставих на мира, защото беше претоварена, но сега започнах пак да дудна. Та инаме споразумение да започне плуване с нейна приятелка и да възобнови домашните тренировки.  Понеже аз ходя 3 пъти седмично на народни танци и тренирам вкъщи още 1-2 пъти,  имаме всякакви условия за домашни тренировки от Ковид насам и всяка си е намерила любима онлайн програма.

Общи условия

Активация на акаунт