Осмокласници 2024/2025 - тема 3

• 37 645
  • 757
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Благодаря за новата тема!
Наборът има една оценка само за сега, но днес правят последно входно и сигурно скоро ще излязат и другите оценки. И а пет по руски и беше възмутен, че е такава оценката при положение, че има само една сгрешена дума от десет. Казах, че в гимназията е така. Изискванията са високи и ако не си стегне четирибуквието ще има и по-лоши.
Мексито, по градове ли се поздравяваме? 🤣

# 16
Благоевград за новата тема бързо възстановяване на всички, успех в новото училище. Повече усмивки и щастливи моменти да споделяме тук.
И от мен "Благоевград", успя да ме усмихнеш. Simple Smile

# 17
# 18
Благоевград за новата тема бързо възстановяване на всички, успех в новото училище. Повече усмивки и щастливи моменти да споделяме тук.
И от мен "Благоевград", успя да ме усмихнеш. Simple Smile
Знаех си, че съм в хубав град Grinning

# 19
  • София
Като пиша от тел всеки път се изумявам какво може да сътвори аутокоректора Simple Smile Това по повод хубавия град Simple Smile

Още не съм се престрашила да погледна това неиспуо... Като че ли съм попадала на повече негативни коментари за тази система.

# 20
  • Sofia
Благодаря за темичката Revolving Hearts

Дъщеря ми е амбициозна, обича да е най-добра, но ще види зор. Падна се в супер силен клас - на първото писмено изпитване по немски средният успех на класа е над 5.50. Класната казала, че отдавна не е имала такъв резултат. Изпитването си е баш - не си думички, а две страници с много упражнения и проверка на всичко, преподадено досега. Супер натоварено ѝ е с тренировките, но в класа има и други спортисти и аргументът ѝ е "те как се справят". Аз го играя такси , за да има тя някакво време да хапне, да учи... Водя преговори да отпадне една от следобедните тренировки и съм на път да успея. Доскоро не искаше да чуе, но май усеща, че ѝ идва трудно.

# 21
Радвам се на мотивирани, организирани и дейни деца !
А като стана въпрос децата ви с какво се занимават извън училище- с какъв спорт или друго  ?

# 22
  • Видин
Говорите за оценки. Бас държа, че наборът е единственият тук с две двойки Rolling EyesFearful Одеве ме гръмнаха с двойка и по бел на входното. Честно казано, недоумявам. Имаше петици миналата година, на нво изкара 55 точки. А сега двойка. Още не съм се отърсила от двойката по история! Да не говорим, че баща му не знае все още за първата, но днес ще трябва да го информирам вече...
Направо ми се реве. Не ми е било толкова тегаво дори като аз съм учила и следвала Sad

# 23
  • София
Плами, моята ходи на курсове по английски и на танци. Скоро ще започне и допълнителните часове по португалски в училище. Надявам се да се включва и в различни извънкласни дейности, но те се правят уикендите, а тя тогава е на танци, та ще видим. За разлика от предишните години сега е доста активна. Освен курсовете и танците редовно излиза с приятели и обикаля София или моловете. А вкъщи плете по малко. Радва ме така.
Бях ви разказвала май, че си боядиса частично косата и след като фризьорката не я направи много впечатляващо, аз успях да го направя. Сега всеки ден разни момичета я спират по коридорите в училище да й кажат, че й е много яка косата и тя е много щастлива. Чувствам горда с фризьорските си умения.
Има само 1 оценка до сега.
Благодаря за темата.

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 09:06 от Ahoney

# 24
Благодаря за темата!
Момичета много е важно децата да са спокойни и  да се чувстват на място си.
Аз след толкова години в училище смятам, че родителите са тези които трябва да ги подкрепят, не да толерират неуспехите им, но да са до тях и да ги мотивират. Другото важно в да ги научим да губят, нещо което им е много трудно.
Моят днес е на извънкласни дейности в училище. Преди 10 минути се обади, че е приключил. Излязохме в 6:45 към 18 ще се прибере.

# 25
Радвам се на мотивирани, организирани и дейни деца !
А като стана въпрос децата ви с какво се занимават извън училище- с какъв спорт или друго  ?
Моята ходи на английски език и на кикбокс. От второто смятам, че се е научила доста добре да губи Simple Smile Както и да печели разбира се. Там е динамично според годините и килограмите. Една година си на върха, другата те спукват от бой. Последната година сериозно затвърди губенето, защото тренировките останаха на много заден план и с приоритет бяха курсовете за НВО. Сега иска да се записва и в училище на волейбол, хор, и театрална школа. Ще видим дали ще могат да се нагодят всичките неща, но тя от малка е свикнала да ходи на по минимум 2-3 неща на ден.

# 26
  • София
На нищо не иска да ходи. Много била ходила като малка, което не е баш така, ама нейсе Joy
Учи си новия език, засега успешно. Все нещо забравя, я ключове, я друго. Вече я знаят в класа, даже в училището, ходила да си търси загубени неща в Дирекцията Cold Sweat ... същата работа като м г.
Ходи , прибира се сама... това е. Разни входни има, но не се впечатлява... Не е амбициозна чак, да кажа. Не ме занимава вече, е освен , ето сега звъня .. искала да й направя домашно суши за вечеря... Grinning Толкова са й "претенциите" и желанията за деня ...Joy

# 27
Благодаря и аз за темата, въпреки че напоследък повече чета.

Бебчо, Мама Ру, бързо да се оправят нещата при наборите.
Всички кихащи, кашлящи и отпаднали - дано бързо "надигнете гребените".

Да дам отчет и аз - моята се чувства добре в новото училище. Чакам резултати от входните по БЕЛ, МАТ и ИТ. Има две оценки - от входно по ИИ и една по английски (това е езикът, с който е), която е комплексна от 4 отделни елемента. Оценката е 5,50 (в дневника е нанесено 6) и моята беше разочарована от себе си. Показа ми отделните елементи/тестове, от които се образува оценката (wording, vocabulary, test.., не помня последното) и ми посочи на кои се била "изложила". Всъщност тя май само от АЕ се вълнува, иначе го кара през просото... Да видим Blush

# 28
  • София
Благодаря за темата, Lúthien Flowers Hibiscus

Записвам се с добри новини - наборът е добре, съмненията не се оправдаха. Благодаря ви за моралната подкрепа, момичета Kissing Heart
Имаше много тийнове, чакащи за бележка.
Наборът ходи на футбол, време за друго няма. Решил е да включи плуването отново, но не знам къде точно ще го смести.  Наборката е на танци, сега обаче ще смени школата. Записала се е на клубове в училище, ще видим как ще си нареди програмата.

Tisisat, как е пернатият приятел Петльо? Размина му се скубането след НВО Joy

# 29
Бебчо, радвам се! Чакаме и Мама Ру с добри новини.
Моето си продължава с бадминтон извън училище, а от училище май само арт школата си е харесала и не знам какво става с тениса на маса, в който са я зачислили, понеже е пак ракетен спорт (предполагам), но тя не е играла въобще. За бадминтона, миналата година ходеше всеки делничен ден. Стиснахме си ръцете поне 3 пъти седмично да продължи, макар че днес е сряда и сега е там (трети ден, три пъти е отишла).  Малкият ме е яд, че скатава от школите в училище. Иска само математика, а на мен ми се искаше да пробва и математическа лингвистика (убедена съм, че ще му харесва и ще е добър там) или природните науки, защото има афинитет.  Но и едно не е зле. Тази година съм решила аз да съм лежерна, че догодина пак съм в седми клас. Да правят каквото искат, отпускам му свободно за момента.

Общи условия

Активация на акаунт