да, да, аз не споря с теб, просто казвам, че зная много добре за какво говориш и ви съчувствам. И че не е само учителят по този начин, и учителките са с подобни методи.
Едва ли има друго момиче в Набора, което още се катери по дърветата.
Не се шегувам. Такава е от малка. Сега- 170см мома, с грим, прически , дрехи, ако идем в парка с компания, семейства с други деца, тя ще намери дърво и хайде на най- високото. За ужас на майка й. Момчетата от компанията не могат да се качат при нея. На кънки/ ски да я качиш , все едно цял живот само това е правила ... до дете си е.. Никога не се оплаква от физическо.. жилава ... Аз пък всяка сутрин съм във фитнеса в работните дни де , ама хич не ми личи.
Лежерно го карам по уредите. Трябва диета, това е... особено от една възраст ...
Днес търча по лекари и физиотерапии, чакам с нетърпение да мога да си спортувам 

).
Понеделник все още не знае, дали ще учат, четвъртък и петък почивали всички ученици, та решихме, че ще си остане тук - той веднага сметна, че вторник и сряда ще отиде в старото си училище, да види бившите си учители
Препоръчани теми