Осмокласници 2024/2025 - тема 3

• 37 545
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
При нас в школо са скрили темите. Голяма тайна... Обаче има телефони на учители и ако се наложи да отсъства смятам да търся от тях информация. При нас това съм обяснила, когато отсъстват да поглеждат от темите до къде сме стигнали. Отделно си задавам и домашните.Така е лесно.

# 631
А къде в школо пише взетите теми? Може ли да ми кажете?

# 632
  • София
В Дневник би трябвало да има таб Теми, но при нас го няма. В Испанската го имаше.

# 633
Привет, момичета😊
Напоследък не мога да ви догоня, но попрочетох по диагонал.
При нас вече си навлязоха в материала, девойката почна да посвиква с класа, днес първо контролно по математика. Не било лесно, но тя не изглежда да се напряга много-много.
По физкултура е гърч, пишат се забележки, закъснения и няма прошка.
Ние досега сме били с НЕИСПУО и сега съм много щастлива с Школо и особено с нотификациите 😊

# 634
  • у дома
Сега погледнах за моето. Три часа седмично, вчера са били на "Вектори. Тестови задачи". Вероятно са правили тест. Дано се е справила, тази година само 1-2 пъти ме търси за помощ по математика. Като под справяне имам предвид да не е двойка.
Гледам си дипломата от гимназията. При нас влизаха 9-11 клас. Средният успех е от 9 предмета:
БЕЛ
Два чужди езика
Математика
История
География
Физика
Химия
Биология
Не са влизали, но сме изучавали:
Психология с оценка
Общество знание - зачита се
Основи на естетиката - зачита се
Общество и личност - зачита се
Информатика - с оценка
ФВС - с оценка
ТПО (трудово обучение) - зачита се
11 клас, УПК "Продавач-консултант"
Освен БЕЛ, Руски език, ФВС сме учили специални предмети:
Икономика на търговията
Стокознание
Организация и технология на търговската дейност
Отчетност в търговията
Правни отношения
Учебна практика
Всички специални предмети са с оценка.
И два СИП
Литература 10 и 11 клас
История - 11 клас
За СИП имахме реален избор, макар и ограничен.
От ДЗИ БЕЛ се освободих, защото имат Отличен успех по предмета от гимназиален етап. Завършила съм 1990 година.
Я сега като гледам колко предмета учат, то първи етап, то втори гимназиален етап...
А аз съм завършила 1989г-всичко,което пишеш че при теб е зачита се при мен е с оценки и въпреки 6цата по бел в гимназиален етап по бел съм държала задължително ДЗИ по бел.

poly_mnt111, при вас не ги пишат,миналата год го установих,нямам идея защо.

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 22:51 от svetlaem

# 635
  • София
Школо прехвърля данни към НЕИСПУО. Така че ако имате данните за МОН-ския профил може и там да погледнете. При мен малкото дете е само в НЕИСПУО, та затова видях, че и за каката информацията е прехвърлена, нищо че в училище ползват Школо.

# 636
Аз малко по-късно съм завършила и съм държала изпит по БЕЛ 🙃. Но да си питам: така и не съм/сме влезли в НЕИСПУО, поради простата причина, че бях изгубила пароли и данни, но чак сега намерих листчето, след големия ремонт. Та, извинявайте за тъпия въпрос... дори не знам какво да го правя и как да го ползвам, и изобщо трябва ли? Благодаря предварително.🙂

# 637
Ако сте на НЕИСПУО дневник, трябва. И един код, който ми даде класната. Нулираха старите пароли на децата и им раздадоха нови. Явно всяка година на нова ще се влиза. За мен беше добре това нулиране и факта, че от новото училище ни предоставиха профилите в МОН на децата и родителски кодове/ пароли.

# 638
В Дневник би трябвало да има таб Теми, но при нас го няма. В Испанската го имаше.
Темите не са задължени да ги пишат. И при нас няма тази година, досега винаги е имало.

# 639
Благодаря на отговорилите ми☘️
Днес последния час 18.30-19.10 ч са ги загрели с изненадващо контролно по математика 🥺 добре, че гледахме тази средна отсечка преди 3-4 дни. Трябвало да пишат и теоремата...написала е само половината от нея... забравила да напише, че е успоредна...здраве да е...утре сме почивка и е неучебен ден за нашето училище🙂

# 640
Ясно, много благодаря🙂
Ако сте на НЕИСПУО дневник, трябва. И един код, който ми даде класната. Нулираха старите пароли на децата и им раздадоха нови. Явно всяка година на нова ще се влиза. За мен беше добре това нулиране и факта, че от новото училище ни предоставиха профилите в МОН на децата и родителски кодове/ пароли.

# 641
  • В Страната на чудесата
Пропуснала съм наличието на осмокласна поща аз.
Имам задачи и отговори от 2 контролни върху комбинаторика.
Ако някой има нужда, може да ми пише.

# 642
Мдам, моят е имал вече тест по комбинаторика. Пълен провал. Ама има време да пооправи оценката.
И моят младеж се е изложил на комбинаториката. Първата му тройка в живота, ама е много недоволен,че господина е отказал да им ги обясни пак. Целият клас са с ниски оценки, а щом пишеш и ти ,най- вероятно и при вас е така.

# 643
Моето на поправката за комбинаториката е изкарал 5, радостен беше . Явно им е трудна на децата

# 644
  • София
И моят младеж се е изложил на комбинаториката. Първата му тройка в живота, ама е много недоволен,че господина е отказал да им ги обясни пак. Целият клас са с ниски оценки, а щом пишеш и ти ,най- вероятно и при вас е така.
Първа двойка и то по мат… почти се разрева, докато ми казваше.
Каза, че масово са 2 и 3 в класа. имало 5, за 6 не беше сигурен.

Поне векторите ги схваща. Питаше за няколко задачи, за да види дали е прав.
Добре, че покрай кака му си поприпомним учебния материал по мат и мога да подсказвам малко.

Общи условия

Активация на акаунт