Осмокласници 2024/2025 - тема 3

• 37 542
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Ние пък сме на триъгълници и трапец - 2 часа блок- 3 урока Rolling Eyes
Наборът е дзен - все е решил всичко, все разбира всичко и накрая 4.
Уж БЕЛ му била силната страна, а и там на входното изкара 4. Scream, но пък има 6 по ИИ и е толкова щастлив, аз също. Heart

# 616
  • София
Мдам, моят е имал вече тест по комбинаторика. Пълен провал. Ама има време да пооправи оценката.

# 617
Питах моето, вчера са правили тест на вектори. Четири задачи, каза, че решила първите две. Да видим ще върже ли тройката. По думите й доста деца от класа били зле по математика

# 618
Те утре взимат медицентър и след ваканцията контролно върху средна отсечка в триъгълник и медицентър.  Правиха общо контролно върху комбинаторика и вектори.Тогава и контролно по информ.
технологии. По български днес са взели художествен стил, по л-ра утре са на 6 песен от "Илиада" , по другите предмети не знам.
Днес са правили контролно по английски.
В петък не учат, че имат патронен празник и се събират 4 дни почивка, после 2 училище и пак 4 дни почивка...

# 619
Наборът ме зарадва с две шестици по английски и една на входно ниво ИТ. Simple Smile Не знам какво учат по различните предмети. Ако се наложи, ще търсим помощ. Има и онлайн частни уроци вече по всичко, проверих. Отделно и Уча се съм осигурила, но той го бил забравил, та добре че си спомнихме за него.

Успех на всички.

# 620
  • София
Ahoney, не става ли с някой онлайн речник/преводач да слушате произношение?

Тя си е свалила някакво приложение с флаш карти по корейски и има и произношение. Ние се забавляваме по този начин. На мен ми е интересно да ми казва думички, а тя се скъсва от смях как се шокирам от някои произношения и звуци, които не мога дори да издам.

# 621
Poly, при вас изглежда са най-бързи. Нашите все още първа песен не са взели.

# 622
Много съм впечатлена колко сте информирани. Моята трудно ми казва и 2 думи как е било в училище, камо ли да знам нещо за материала. А и с това НЕИСПУО информацията е много ограничена, до миналата година от Школо поне можех да се информирам, повечето учители качваха подробно информация.

# 623
  • София
В НЕИСПУО във взети теми поне при нас се качва взетия материал. Според мен си е до учител, не до платформа.

# 624
  • Пловдив
Наборът от вчера е болен SadОтиваме сега да го прибираме.
И идея си нямам до къде са с материала - моето време, в което се интересувах какво се учи беше преди 30 години Joy

# 625
  • София
Sweet_maniche, бързо да оздравява!

А учителите при нас качват всякакви домашни и контролни с копие и до родителите. В Испанската го правеха само за учениците, което ми се вижда  по-логичното действие.

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 10:11 от etomira

# 626
В НЕИСПУО във взети теми поне при нас се качва взетия материал. Според мен си е до учител, не до платформа.

Ще те черпя! И при нас се качвали, ама кой ти гледа. Вече съм информирана докъде са, Илиадата още не са я почвали значи. И вече знам как се казват нещата, дето правят по специалните предмети.

# 627
Виждат се през браузър, през приложението - не

# 628
В добавка към ресурсите за помощ пускам видео канал в тубата с уроци по мат на български, има си плейлисти по класове + напомняне за Кан Академия - също има видеа на български (виждам, че там има уроци и по др точни науки, не съм ги преглеждала детайлно):

https://www.youtube.com/@AtanasIlchev/playlists

https://bg.khanacademy.org/math/8-klas?fbclid=IwY2xjawGG_v1leHRu … NXMcVL6v8U8OKiq9w

# 629
Sweet maniche, бързо оздравяване на наборчето!

Нашите приключиха комбинаториката с тест в понеделник, след това взеха вектори.
По литература гледам, че са на троянски митологичен цикъл (информирах се и аз от Школо Grinning)

Общи условия

Активация на акаунт