Осмокласници 2024/2025 - тема 3

• 37 541
  • 757
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, дали няма някоя добра душа да поеме ангажимент и да се обозначи тук, че раздава данните за пощата и останалите да й пишат на лични, че я искат,  че да не стане една тема с поща. Миналата година аз разпространявах, но тази не влизам толкова редовно.

# 601
  • София
Ей, съсипАхте ги тези деца! Joy Поща, та поща! Гимназисти са вече, бе! Стига сте им дишали във врата! Laughing

# 602
Моля, който иска достъп до пощата да пише ЛС на мен или на Gergana8310 Hug

# 603
Нашите преминаха през комбинаториката, контолно правиха и си отдъхна набора. Хич не ги харесва, а  аз случайно попаднах на качените в пощата задачи, като трябваше да обяснявам отсечките дето в колко точки могат да се пресекат.... хубаво са описани в листите и разбираемо. Сега векторите били рай- хахх ще  видим.

# 604
Ооо ние сме вече на медицентър, забравихме че съществува комбинаторика 😂

# 605
А при нас правиха тест на този модерния Смарт тест/ не го знам какво е Laughing - генерирало различен вариант за всяко дете, от ел. устройства го правят, не може да се преписва/ и всички имат слаби оценки. Госпожата им предложила, който иска да се яви утре за поправка, обаче ако изкарат по- ниска оценка утре ще им пише нея. и сега са едни размисли и страсти вкъщи Laughing Уж ги решава, уж ги разбира, ама има 4

# 606
  • София
Аз пък въобще не знам какво учат нито по МАТ, нито по БЕЛ. Не знам и дали наборката учи въобще. Не ми изглежда така. Тази година се опитвам да съм дзен. Поне до първата двойка. По корейски я изпитвам на думички понякога, но това е за удоволствие. И много се смеем като отговори и ме попита вярно ли е. Аз от къде да знам, пише ги на корейски. Може да си казва каквото си реши. Simple Smile

# 607
  • Sofia
Ahoney, не става ли с някой онлайн речник/преводач да слушате произношение?

Мина днес тестът върху комбинаторика и при наборката - каквото е направила-такова. Започнали са вектори.

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 16:48 от aniK

# 608
И аз докато се начудя да искам ли пощата, да не я ли искам за тези задачи, и те днес имали контролно. Разбира се, на нея се паднала най-трудната задача, та дано върже 5-цата. Rolling Eyes Почнали били и те вектори.

# 609
На моето днес е минала контролната за вектори. Започват следващия раздел в петък. По колко часа седмично мат имат при вас, та са още комбинаторика? Или навярно при моето пропускат с материала.

# 610
Сега погледнах за моето. Три часа седмично, вчера са били на "Вектори. Тестови задачи". Вероятно са правили тест. Дано се е справила, тази година само 1-2 пъти ме търси за помощ по математика. Като под справяне имам предвид да не е двойка.
Гледам си дипломата от гимназията. При нас влизаха 9-11 клас. Средният успех е от 9 предмета:
БЕЛ
Два чужди езика
Математика
История
География
Физика
Химия
Биология
Не са влизали, но сме изучавали:
Психология с оценка
Общество знание - зачита се
Основи на естетиката - зачита се
Общество и личност - зачита се
Информатика - с оценка
ФВС - с оценка
ТПО (трудово обучение) - зачита се
11 клас, УПК "Продавач-консултант"
Освен БЕЛ, Руски език, ФВС сме учили специални предмети:
Икономика на търговията
Стокознание
Организация и технология на търговската дейност
Отчетност в търговията
Правни отношения
Учебна практика
Всички специални предмети са с оценка.
И два СИП
Литература 10 и 11 клас
История - 11 клас
За СИП имахме реален избор, макар и ограничен.
От ДЗИ БЕЛ се освободих, защото имат Отличен успех по предмета от гимназиален етап. Завършила съм 1990 година.
Я сега като гледам колко предмета учат, то първи етап, то втори гимназиален етап...

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 18:17 от Mama Ru

# 611
  • София
Моят ме пита за комбинаторика. Някъде се сещам, някъде - не.
Идеята ми да му метна листа със задачи и да чете. Но май тр да питам дали не са приключили с комбинаториката.

# 612
Че то тия изброените предмети също не са малко. Мен щеше да ме домързи дори да ги препиша тук.

# 613
И това УПК навремето ми изглежда неадекватно.

# 614
Родителска среща,  по математика обяснява госпожата не пишат ли с какъвто и маркер съм драсвам в тетрадката. Прибрах се я поисках представях си картините на Сай Туомбли в умален вариант. Единствено една грешна задача от пермутации видях, е после сън не ме хвана докато не я реша.
Та снощи разгледах тетрадките. Засега като изключим историята и БЕЛ е добре положението.

Общи условия

Активация на акаунт