Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 9 - октомври

• 48 215
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 105
Пак да питам за тези проектори.. Какво гледате с тях и трябва ли да е бяла стената? Имат ли упътване за свързване? Някой би ли обяснил нещо повече?

# 106
  • софия
Всичко можеш да гледаш: телевизия, Нетфликс, НВО, тубата.
В стаята на дъщеря ми няма телевизор, никога не сме имали намерение да слагаме, тя си гледа на компа и в момента е полудяла от кеф. Ще може да си гледа с приятели сериалите от Нетфликс на голям екран.

Няма значение цвета на стената, когато е тъмно. Въпросът е да е чиста, без картини.

Предполагам, че ще го ползваме, когато ходим на вилата, където нямаме кабелна.

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 21:09 от zvаnchе

# 107
Пак да питам за тези проектори.. Какво гледате с тях и трябва ли да е бяла стената? Имат ли упътване за свързване? Някой би ли обяснил нещо повече?
Аз гледам от флашка или от ютуб - в спалнята ми няма място за телевизор и това е по-компактно (технически мога да намеря, но е малка стая и не ми се иска да сложа и това). А и мога да си го занеса на село, например (също заради това, че е по-компактно от телевизор и се свързва с интернет - там имам интернет, но нямам кабелна). Естествено, екранът може да стане много по-голям от телевизор, но качеството не е идеално. Все пак е достатъчно добро.
Има инструкция на английски. Други хора си инсталират Нетфликс и НВО Макс и гледат от там (аз предпочитам да не плащам - торентите и видеата в Ю туб ми стигат - Ю туб го ползвам не само за видеа, а и за някои корейски и китайски сериали, които могат да се гледат от там, с английски субтитри).
Стига да не стане някой гаф и да работи няколко години, ще си струва напълно парите.

Доколкото разбрах, може да се свърже с телефона и да отразява екрана му (т.е. да прожектира екрана на телефона), но не съм сигурна за какво би могло да ми послужи това.

# 108
  • софия
Доколкото разбрах, може да се свърже с телефона и да отразява екрана му (т.е. да прожектира екрана на телефона), но не съм сигурна за какво би могло да ми послужи това.
Да, може, но и аз не мога да измисля каква е ползата.

# 109
  • София
Ако някой ти изпрати собственоръчно заснето клипче. На телефон никога не довиждам добре какво точно е снимал познатия Simple Smile

# 110
  • Асеновград
Да, може, но и аз не мога да измисля каква е ползата.
За да се гледат онлайн филми когато са пуснати онлайн на телефона, аз поръчах и екран. Вероятно ще се намери приложение и на тази функция. А ако може да се свърже с мобилната телевизия на А1 , ще е мобилен телевизор.
Когато пристигне ще тествам. У нас телевизори няма от години, гледаме онлай, кой каквото иска.

Аз да питам за https://share.temu.com/3dvDWUbqQwA Гейминг Контролер ако някой е поръчвал за отзив.

# 111
И у дома го харесаха, въпреки че мъжът ми ме уведоми че бил бледичък ( прожектирахме на тавана при светната лампа)?!? Но на "другите" само лампата км била 300 лева. Такива пари не бих дала, разбира се
 Най ми харесва, че е прост и лесен за употреба. Дори копчетата на фурната ме изнервят с функциите си, тука е просто и лесно, което е супер. Звука също е ок.

# 112
Здравейте,
Как мога да върна дреха ,която бих  искала да разменя за по - малък размер ? Много я харесвам,но искам друг размер .

# 113
Връщаш я и си поръчваш по-малката.

# 114
  • София
Информацията в първи пост не стига ли?

# 115
Всъщност този проектор не може да се полва,ако е светло....,дневна светлина.

# 116
На щори може.

# 117
  • Асеновград
Давам отзив след  повече от три месеца ползване и пране в перална машина.
https://share.temu.com/yyRlkj2Ej3A безшевни бикини, много удобни, не мръдват от пранетата
https://share.temu.com/nOQU35Wl6bA не са безшевни както е описано, но шевовете са много тънки не личат и не стягат. Не са мръднали от пранетата, определено си струват покупката не са еднодневки. Памучни с примес на еластант.
https://share.temu.com/XEpc4RbhNeA тези са памучни, също не са безшевни, с тънки шевове, не дразнят. Не са мръднали от прането.
Освен тези бях поръчала още два комплекта, останалите не препоръчвам, разтегнаха се от прането. Поръчах на цена на половина на промо, в момента са скъпи, но ако са на промоция са много добра покупка.
От следващата седмица очаквам доста неща, да видим кое с какво качество ще е.
Тази сутрин пуснах още една поръчка

С ваучер за 50лв, намалени, цената стана добра.

# 118
Как се "връщаха" оферти, че снощи ми пусна, ама нямах време да цъкам.

# 119
това съм запазила, или им пишеш в чата

Общи условия

Активация на акаунт