Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 9 - октомври

• 48 239
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 120
ТО пък взе, че ми се появи без да пиша нищо.... Та, има, похарчи 100 лв за купони от 180 лв. Дали сега са от приличните купони от рода на 30 лв при поръчка 60 или 20 при 40 или от 20 при 200 лв? Че единия път, в който ги отворих, бяха от вторите, т.е. не си струваше да цъкам разни неща за 200 и купон 20.

# 121
Няма ли едно малко i в ъгъла, ццъкни го да видиш информация

# 122
Пише само, че "потребителите ще получат купони на стойност 180 лв, които ще могат да ползват при бъдещи покупки".

# 123
  • софия
Скрит текст:
Всичко можеш да гледаш: телевизия, Нетфликс, НВО, тубата.
В стаята на дъщеря ми няма телевизор, никога не сме имали намерение да слагаме, тя си гледа на компа и в момента е полудяла от кеф. Ще може да си гледа с приятели сериалите от Нетфликс на голям екран.

Няма значение цвета на стената, когато е тъмно. Въпросът е да е чиста, без картини.
Ето от сутринта, за да се види контраста:

Без плътни пердета, навън е мрачно.
Скрит текст:

# 124
Нямам вече оферти за нов потребител с 90% отстъпка. Но и стига вече, вчера получих 4 пратки, чакам още 5 Grinning
Вчерашните две бяха с  измачкани кутии, но другите две бяха в друг автомат и в големи шкафчета и нямаше проблеми.
Доволна съм от всичко. - напазарих рано рано тази година коледни неща за опаковане, ботушите на малката са ок за тази цена.
 https://share.temu.com/AkjImzvOWiA

Това чакам с нетърпение, взех го с 20% купон върху тази цена

# 125
Ох искам и аз мале дар с камъчета

# 126
  • Асеновград
това съм запазила, или им пишеш в чата
При мен никой от тези не работи. И аз ги бях запазила даже мислех д аги сложа в 1 пост, но първо ги изпробвах, никой не отваря нищо, дава изтекли.
В последно време и кредит нямам за връщане , по никоя поръчка. Чак толкова да съм се изучила да намирам най ниска цена , едва ли.
Напоръчах акрилни и маслени маркери, дано са читави, че с Posca много пари вървят. Децата са луднали по тях.

# 127
Да, уви. Не ме харесва и мен алгоритъма им

# 128
Тези кодове работят, ако акаунта ти има активна оферта, иначе все тая , че ги пишем.

# 129
Подлъгах се и аз по вас и пуснах едната поръчка с дребни артикули и един на минус 90%.
Грубата сметка е, при поръчка с купоните за 50% щях да платя 15 лева, та и по-малко, ако бях търсила цени, с сега тоталът ми е 21 лв.
Няма повече да правя така😃

Продължавам да твърдя, че най изгодните купони са 200/300!

# 130
Някой дали е купувал смарт кантар? Ще се радвам на препоръки Simple Smile

# 131
На мен пък вчера ми даде купони за 300лв, ако похарча 10 лв (позволи ми да пусна поръчката). И не са лоши - после употребих един купон за 20 лв, но ще ползвам поне още един. Трябва да ги ползвам до 7-ми, така че повечето ще изгорят.
Обаче днес взех втората поръчка с джунджурии и основният ми продукт - калъф за Киндъл 11, се оказа разочарование. Не мога да си сложа Киндъла вътре - по-малък е с половин сантиметър. Моделът е 11, може би има по-нов модел, който да е малко по-малък, но те не са написали повече спецификации.
Сега ще заявя връщане. За колко време става и как да го опаковам - в пликчето, в което дойде? Да го залепя ли с тиксо?

# 132

Сега ще заявя връщане. За колко време става и как да го опаковам - в пликчето, в което дойде? Да го залепя ли с тиксо?

Да, така правя аз.

# 133
pppqqq,
В рамките на 3 месеца можеш да пишеш на чата и ти ги връщат.
Горят по някое време, на мен ми изгоряха едни, аз ги бях "викнала", но бяха минали повече от три месеца, когато се сетих да ги ползвам.

# 134
Връщането на пратки може да стане до 90 дни. Аз събирам глупости от няколко и връщам наведнъж. Само трябва да се пазят нещата с прозрачното пликче, където е баркода. После може да го върнете в същия плик залепен с тиксо. Аз карам мъжа ми да ми донесе нов от Спиди (обикновено куриерите оставят пликове от всички размери във фирмите, с които работят и взимат ежедневно пратки от там).

Общи условия

Активация на акаунт