Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 9 - октомври

• 44 510
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 810
В такива случаи Спиди е бил на вратата ми в 8 и звъни до припадък, не знам дали е съвпадение.
Иначе и на мен днес е краен срок за една поръчка, не щат да дадат 10 лева и за един чорапогащник се заядоха да го върна с бокса. Явно днес киселия бот е на смяна. Нямах даже take care Cry

# 811
Здравейте, момичета! И аз от темухолиците. Имам въпрос - падна ми се оферта - вземи два продукта за 0лв, като поръчаш два продукта за мин.10лв. Избрах си и "безплатните" стоки, и другите, и пуснах поръчка. Но: във фактурата стоят само 2-та продукта, които съм платила. Пише, че поръчката е само от две неща. Какво се случва с "безплатните" стоки - пращат ги отделно, включени са в поръчката, или...? Дали някой знае?

# 812
След като пратката я няма, защо не разговаряте с Тему - ще дадат 10 лв за забавянето и ако пратката не дойде, ще върнат парите?
А къде да им пиша?
В чата. Ако сте на компютър се намира в поддръжка, ако сте на мобилно устройство горе има една иконка слушалки.
Благодаря,на английски ли да им пиша?Или може и на др език?

# 813
След като пратката я няма, защо не разговаряте с Тему - ще дадат 10 лв за забавянето и ако пратката не дойде, ще върнат парите?
А къде да им пиша?
В чата. Ако сте на компютър се намира в поддръжка, ако сте на мобилно устройство горе има една иконка слушалки.
Благодаря ,писах !

# 814
А да предложите хубава, "силна" лампа за печене на лак?

# 815
И аз се интересувам от лапа и гел лакове, има ги в комплекти, ако някой е купувал моля за мнение

# 816
  • Пазарджик
А къде да им пиша?
Благодаря,на английски ли да им пиша?Или може и на др език?
Аз пиша на български и ми отговарят така. Просто ползват преводач.

# 817
Тъй като наближава Коледа, поръчвали ли сте детски играчки. Ако сте доволни или сте видели нещо интересно, ще се радвам ако споделите линк.

# 818
  • Най-красивата страна
Три пратки седят на митницата вече седмица.
Срокът мина.
Писаха ми,че получавам по 10лв. на всяка пратка,заради закъснението.
До сега не се случвало.Винаги идват преди да изтече срока.
Вече се чудя дали въобще ще пристигне нещо...

# 819
  • София
И аз имам една дето седи там от 20 дена. Дадоха ми кредит 10лв.и ми възстановиха пълната сума, а ако получа пратката мога да си я взема все пак. Все още си я чакам, ама вече нямам много надежда да дойде.

Три пратки седят на митницата вече седмица.
Срокът мина.
Писаха ми,че получавам по 10лв. на всяка пратка,заради закъснението.
До сега не се случвало.Винаги идват преди да изтече срока.
Вече се чудя дали въобще ще пристигне нещо...

# 820
  • София
Моята пратка се раздвижи. Днес е взета от куриер. Значи ще я очаквам в понеделник. Ура!
Сега чакам последната дето се е задръстила на летището в Китай и тя па оттам не помръдва. Но нали някой каза, че му отговорили, че имат проблем. Явно и тя ще закъснява.
Мислех да пускам нови поръчки, но май ще ги оставя за след китайската нова година.

# 821
На мен пък сега ми изпратиха карта за отстъпка на един продукт, отделно купоните ми не са изтекли и имах малко кредит, и сега направих поръчка от 6 артикула, за 10лв.

Вярно е, че не исках да поръчвам повече този месец, но при такава промоция...

# 822
Абе… болестно състояние 🤣 На мен ми пускат 90% + 7 на 50% и едно от предложенията за 90% много ми харесва и е за някакви си 2 лв, но още се сдържам. Исках да върна събраните боклучки и да си взема парите като кредит, че да не харча мои пари.

# 823
Стига да си струва.
Реално за 10лв не може да се купи почти нищо, а хората позволяват да си напазарувам... Не вярвам, че печелят нещо от това, сигурно настройките на сайта не са наред или както бях писала преди - още бета-тестваме.

Като гледам, на мен тази оферта 90% плюс 7, няма да ми я пратят повече. Но ми стигат купоните и картите за отстъпка.

# 824
Защо да не ти я пратят? И аз мислех, че няма, но пак ми дадоха.

Общи условия

Активация на акаунт