Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 9 - октомври

• 44 870
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 795
Аз също чакам тази посложка утре но от 16 не е мръднала

Моята със светещата подложка за рисуване трябва да дойде утре, но нямам съобщение от Спиди. Според тракинга, е още на митница.

Харесвам това лепило (препоръчвам го - поне за сега съм доволна): https://share.temu.com/drEkzyEQACA

# 796
  • София
Има ли опция, ако пратката не дойде, не да ми връщат парите, а да я пратят отново? Бяха неща, които си бях избрала на промоция, с карта за отстъпка. Не са ми спешни, но си ги чаках с нетърпение.
Написали са ми, че 5 дни няма движение по пратката и ще разговарят с куриера. Ама явно ефект няма.

# 797
При мен се забавиха много с изпращането (трябваше да им поискам някаква компенсация, но не знаех, че може - мислех, че дават само след изтичане на срока за получаване). Но в крайна сметка тръгна и пътува - получавам съобщения. Сега остава и да е цяла.

# 798
  • София
Колко време беше забавянето при теб?

# 799
Поръчала съм я на 10-ти октомври, а я пратиха на 18-ти, което е първият ден за доставка. Утре е последният и няма изгледи да дойде (защото пише, че още е в митница, а и нямам смс от Спиди).

# 800
  • София
Ясно, мерси.
Значи явно ще си почакам.

# 801
  • софия
Няма да отидат на вятъра. Проследи товарителницата, има номер в сайта на тему. Обади се в Спиди, ако трябва. Поръчвала съм над 20 пъти от сайта, не е имало проблем.
Направено е,приятел работи в Спиди!Има товарителница,но никаква следа повече
Товарителницата се създава от китайците при изпращане. След като куриери вземат пратката от митница и я предадат на Спиди, тя се завежда в системата и може да се проследи.
Каза ми го оператор на Спиди и мисля, че е описано в първия пост.
Проследяването в сайта на Спиди се вижда в последните 2 стъпки. Преди това е само номер на товарителница.

На тази пратка последният ден, посочен за доставка, беше 22.10. Ще я получа утре. Има забавяне на доставките този месец.

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 22:10 от zvаnchе

# 802
След като пратката я няма, защо не разговаряте с Тему - ще дадат 10 лв за забавянето и ако пратката не дойде, ще върнат парите?
А къде да им пиша?

# 803
  • Враца
След като пратката я няма, защо не разговаряте с Тему - ще дадат 10 лв за забавянето и ако пратката не дойде, ще върнат парите?
А къде да им пиша?
В чата. Ако сте на компютър се намира в поддръжка, ако сте на мобилно устройство горе има една иконка слушалки.

# 804
Днес е последният ден , от 16 не беше мърдала пратката и тъкмо турках ръче , че ще получа 10 лв ама друг път вчера получих че е взета от куриер и днес я чакам .  Joy

# 805
Пак ми дадоха 90% + 7*50. Simple Smile

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 23:23 от DeVa®

# 806
Днес е последният ден , от 16 не беше мърдала пратката и тъкмо турках ръче , че ще получа 10 лв ама друг път вчера получих че е взета от куриер и днес я чакам .  Joy

Поискай си ги още сега, докато не е дошла пратката. Миналия ден така ми върнаха 10лв.

# 807
Сега писах "Hi, what is happening with order..." и не ми отговориха - направо ми пратиха 10 лв в баланса.   

# 808
Моята пратка закъсня с 3 дни, днес е 4-тия ден и трябва да пристигне, но не искат и не искат да ми дадат 10лв кредит за забавяне. Защото поръчката ми е разделена на 2 и съм получила първата част в срок, че другата закъснява не влизало в условията за връщане на 10лв.
А първата част реално бяха едни боклуци, съществената -  за 100 лв шкаф се забави! Но са мн упорити този път. Само ме баламосват и не пускат компенсацията!

# 809
  • София
Аз днес имам актуализация на поръчката с крайна дата 22ри (висяща на митницата от 16ти). Бяха ми отговорили от Тему, че ако не я получа до 28ми, ще ми възстановят цялата сума и ако получа пратката няма нужда да им я връщам. Да, ама сега в Спиди пише вероятна дата за доставка 28ми. (Сега се надявам да я доставят на 29ти Joy )

Общи условия

Активация на акаунт