Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 9 - октомври

• 43 835
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 900
Моите бяха за около седмица активни.
Шефът ми пратил оферта за 36,80 Joy Жива да не бях! Joy

# 901
  • София
Вече за трети път ми се случва сутринта да си взема пратката, а привечер да получа за нея ваучер 10лв за забавяне.

# 902
Абе имат проблем с часовете. Снощи си взех последните 2 лв. от кредита. Цял ден ми пишеше утре, след 22:30 светна заяви.

# 903
  • София
Моите купони от преди повече от 3 месеца изчезнаха от списъка с "изтекли купони"
Възстановените са активни нещо от порядъка на 24 - 28 часа.
При връщане на неща намалени с купон, винаги са ми връщали намалената сума и са ми връщало някакъв % от купона, който се пада на тази стока. Понякога 2,33, понякога 7,68лв., разни ей такива шантави суми. Не съм ги проверявала правилно ли смятат, че току виж разбера че не е правилно Joy Много нервна съм станала...

Сутринта върнах едно шише с боя, защото 1/4 от бутилката беше празна. Честно казано ако не бях поръчала още 16 подобни шишета, които бяха напълнени на макс., щях да си помисля, че си ги пълнят на 3/4 по стандарт. А беше добре запечатана, не е като на митницата да са си рисували. Тя беше на промоционална цена, по-евтина от другите.  Много се чудих дали да ги "крада" хората, защото беше ясно че няма да си я искат обратно. А също така може сама да съм си отляла 1/4 от шишето, но т.к. не съм го направила и т.к. ужасно ме дразнеше като я погледна накрая реших да ги ощетя.

DeVa®, що не си отвориш профила от някой комп. да видиш и там ли е така. Кой знае адресна регистрация в каква часова зона са ти праснали на акаунта. И им пиши да видим ще направят ли нещо. Ако е от акаунта де.

# 904
  • 1st floor
Възстановиха ми 25 лв от корекция на цена. Има ли срок до кога да се ползват и при поръчка, автоматично ли ще се дръпнат или аз трябва нещо да правя?

# 905
Възстановиха ми 25 лв от корекция на цена. Има ли срок до кога да се ползват и при поръчка, автоматично ли ще се дръпнат или аз трябва нещо да правя?
Нямат срок. Автоматично ми намаляват с кредита цената при следваща поръчка.

# 906
Да се похваля и аз - за пръв път улучвам някаква корекция на цена. Снощи поръчах мъжки чехли за 11 лева и днес са надолу с 1.30лв. Досега винаги цените растат, а не намаляват. Поръчала съм и комплекти за оцветяване по номера за възрастни и са по-евтини от книжарниците.

# 907
Отзиви за лед осветление,  ако има поръчвали, като това

Притеснява ме дали ще го получа здраво, че не са много старателни в опаковането.

# 908
Нови купони за 400 лв. спечелих. Само до 01.11 важат. Предните май по-дълъг срок имаха?

# 909
Все са били по 2 дни.

# 910
Аз бях купила но различна форма ,дойде си здрав и що годе светещ добре .

Притеснява ме дали ще го получа здраво, че не са много старателни в опаковането.

# 911
Здравейте, някой купувал ли е робот за измиване на прозорци?

# 912
  • София
Скрит текст:

Много зависи конкретната фирма как опакова. Виж в коментарите ако има снимка в какъв вид пристигат или лошите отзиви за какво са.
Ние на два пъти поръчвахме по 6 ел. крушки. Пристигнаха и двата пъти идеално здрави и добре опаковани. Отделен е въпросът, че първите бяха по-скъпи и димират идеално, а вторите 3 пъти по евтини и димирането не им се получава много добре.

# 913
  • Асеновград
Здравейте, някой купувал ли е робот за измиване на прозорци?
Потърсете 2-3 теми назад, имаше отзиви и линк към робота.

# 914
  • В страната на бурите
Препоръчвам една пижамка, която много ми хареса. Ползвам я, не запарва и е супер мека. Взех я за 8-9 лв. с промоция - https://share.temu.com/LhmCer87NCA
Иначе вчера беше последен ден за една пратка (за която вече имах върнати 10 лв., понеже забавиха изпращането), изведъж се забързаха и я придвижиха до склад на Boxnow. Към 6 привечер влязох да видя къде е, отидох в чатбота и ми даде още 10 лв. компенсация, че не е пристигнала навреме. Реално денят не беше свършил и 2 часа по-късно пратката беше в автомат(с други чакани пратки). Та се чудех къде им е сметката - самата пратка са 2 дребни неща за общо 5 лв. (беше някаква супер оферта вземи 2 продукта и нещо си... ), платила съм от върнат кредит и реално ми върнаха общо 20 лв. в кредит за нея.

Общи условия

Активация на акаунт