Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 9 - октомври

• 48 248
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 135
Сега попълних връщането, този артикул беше с курабийка от 15 на 4,50 лв. Написах, че не става на модела; за съжаление не можело да ми върнат парите в профила, посочих връщане по карта (въпреки че такава малка сума едва ли ще разбера дали е върната) - те пък накрая написаха да не връщам артикула. Сега не знам за какво ми е.
Между другото, има и друг проблем - трябваше да е магнитна корица - няма магнит. Но щях да го приема, ако пасваше.

Ето ги другите неща от пратката, ако на някой му е интересно - само дребосъци.
Скрит текст:
Това, което е като чантичка, е много фалшиво нещо, но струва 3,50 и го взех, защото понякога излизам само до магазина и да изхвърля боклука, затова ми трябва нещо, в което да си държа телефона и парите (не ми харесва да ги слагам по джобове). Калъфът за очила е ок, медальонът изглежда добре, но не е неръждаема стомана, според мен. Калъфът за моливи е ок - голям капацитет за около 3 лв, от здрав плат. Според мен, при този тип калъфи винаги има опасност моливите да се изсипят, освен това не са практични, когато са големи, но все едно - помислих, че може би ще ми е полезен.

Моливите са мои, не са с калъфа.

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 13:19 от pppqqq

# 136
Здравейте ,сега открих темата . пазарувах веднъж,но сега ми се налага да си потърся малки бутилки за алкохол .Търся в приложението ,но всичките които намирам са пластмасови .Дали някой е купувал стъклени ,дали има ,да продължавам да търся .
Ще поръчвам и някакви неща за украса за абитуриентски бал .
Така че ще следя темата редовно ...Blush

# 137
# 138
  • София
Или нещо такова -  https://share.temu.com/luAbJYXEqoA

# 139
  • Враца
Дали мога да платя поръчка с част от върнати парички в Тему и останалите с Пейпал?

# 140
  • София
И да не искаш, автоматично ти приспадат натрупания кредит от първата направена поръчка. Независимо с какво плащаш останалото.

Деница, не знам от кой град си, но сигурна ли си че в магазините за опаковки няма по-подходящи и по-изгодни бутилки. Разбира се от тему са евтини, но гледай хубаво коло милилитра са. Например картонените кутии в магазините за опаковки са доста по-изгодни. За алкохол е безумно да е в бутилка от 15мл.

# 141
Търся стойчица на проектора сега . .

# 142
https://share.temu.com/KG6e9lDE5IA
Благодаря ви ,такива бутилки търся ,но ми се ще да са стъклени .Мисля да ги украся за мини подарък за бал .
Ще погледна на живо и в Ем арт ,но мислех че са по-евтини  в Тему .

# 143
  • София
Стъклените в бг се връзват около левче за бройка с капачката. Пластмасови съм взимала за панахида за около 60ст. с капачката.
Определено 25бр. за 15лв. е оферта. стига да пристигнат в читав вид.

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 14:59 от Gorg0nzola

# 144
  • софия
Такааааа. Ако случайно не ви е хрумвало, за проектора има:
екран
стойка с подложка
Някой да подшушне как да намаля, че то стана ужас някакъв!

# 145
  • София
Разцъкай през телефон всички последни промоции. Търси членска карта или "ти си избран" или "мистериозна подаръчна кутия за теб"

При мен в повечето случаи дава % отстъпка на избран в количката продукт или подобен на него. Първо докато избираш можеш да натискаш "заяви отстъпка", но преди да натиснеш "потвърди" знай, че имаш право само на два избора, т.е. един път да си смениш желанието. Понякога Тему са направили първия избор вместо теб и имаш право само на една смяна.
На мен такива карти ми идват през ден и през ден мога да ползвам една стара (вече използвана) наново. Така обикновено си намалявам двата най-скъпи продукта в количката. Напоследък само тези отстъпки ползвам.
тези отстъпки могат да се ползват заедно с ваучери за намаление и с натрупано кредитно салдо. Не могат заедно с оферта за "връщане на кредит"

# 146
  • софия
А къде разцъквам промоциите? От основия екран ли?

# 147
  • София
Вие > Съобщения> промоции

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 15:28 от Gorg0nzola

# 148
Такааааа. Ако случайно не ви е хрумвало, за проектора има:
екран
стойка с подложка
Някой да подшушне как да намаля, че то стана ужас някакъв!
Има в настройките опция за зуумване, обаче той пак се самонагласява. Можеш евентуално да го доближаваш и отдалечаваш от екрана и ще се променя. При всички положения е пипкаво - това трябваше да се настройва ръчно, а не автоматично.
Интересно, аз имам триножник за фотоапарат, дали ще стане? На мен по-скоро ви трябва по-дълъг кабел, че контактите ми са все на неудобни места.

# 149
  • на морето
Днес ми се появи поредната промоция 90% на един и 50% на седем. Но като сложих седемте не ми е активен бутона да завърша поръчката. Сложих още продукти, за да стигна 25лв, защото си викам, че може да са променили условието, но все още не е активен. Преди два дена пуснах поръчка с тази промоция и нямаше проблем.
Има ли някой, който е наясно?

Общи условия

Активация на акаунт