Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 9 - октомври

• 48 330
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 180
Добавих си го, много сте лоши 😃

# 181
Търся автоматична хранилка за котки и дамски колани за талия над 100см Simple Smile
Чакам две поръчки:-)
Аз харесвам това пазаруване .. тръпката от очакването... Появата на идеи за следващата поръчка...
Чета ви и каквото харесам слагам в кошница.
А! Някой поръчвал ли си е спортни боти? За есен/зима?

# 182
На латиница са моите.

Моите данни са на кирилица.
Поръчах снощи с купони за 400 лв.
Този път ми искаше 3 неща, за да получа купоните. Предния бяха 2.
Пуснах поръчка за 86 лв. Ползвах купони за 40. От предната поръчка веднага поисках корекция и ми намалиха 5 лв. Реално платих 41. Доволна съм!
Един протектор за спалнята на дъщеря ми, тениски за нея, едно одеало с кучета, шапка за мен и разни дреболии още.
Днес ми дойдоха едни очила, пак от такава оферта, за 5 лв. са екстра. И две крушки със сензор. Сега се чудя къде да ги сложа. Grinning

# 183
И аз поръчах с моите купони за 300лв, някои, които не харесвам, останаха. Имам още два добри, за по-дребни суми, които сигурно ще употребя утре.
Обаче лъкът ми изчезна (спортен лък от фибростъкло)...

# 184
Вчера направих първа поръчка от сайта - сребърни колиета, гривни и пръстени. Дано да са истинско сребро. Видях, че работят с най-различни куриери, но като попрегледах няколко страници от темата, май основно ги доставят с Box now, така ли е?
Сега съм хвърлила око на вълнени пуловери, 100 процента вълна. Някой поръчвал ли е? Мнения за качеството?

# 185
При изпращане на поръчката се вижда с кой куриер е. Най-често са Бокс Нау.

# 186
Скоро се коментираше проблемът за по-големите пратки, които се изпращат с BoxNow, но не могат да влязат в техните кутии. В крайна сметка върнаха ли пратката или се реши казусът по някакъв начин?

И аз съм в същата ситуация сега - поръчах си стойка за дрехи, пакетът е с размери 60х55 см, а най-големите им кутии са 60х45 см. Писах първо на куриерите и те отговориха, че ще върнат пакета. Писах после и в чата на Тему и поради "уникалния ми случай" го прехвърлиха за решаване на по-горна инстанция. Ясно е, че случаят ми не е уникален, защото преди мен има и други такива, но дано им писне да плащат куриерски такси и да им връщат пратките заради такава тъпа причина. Би трябвало да си променят софтуера и да се съобразява автоматично поне с размерите, за да няма само разкарване на пратки напред-назад...

# 187
  • Пеликания
Преди няколко дни ми пристигна поръчка със Спиди (предните ми идваха с BoxNow). Размера на пакета в Тему пишеше 500х600mm. Не знам на какъв принцип определят куриера.

# 188
Май на никакъв принцип... И аз чакам друг голям пакет с куфара, който ще пристигне със Спиди, ама явно тогава е било на късмет. Дано като им се съберат такива проблеми да променят нещо. За тази пратка използвах купон с 50% намаление и стойката беше за подарък, но май ще трябва да търся друг Smile

# 189
Сега си погледнах вчерашните две поръчки. Със Спиди?! Не мога да повярвам. Simple Smile

# 190
Преди няколко дни ми пристигна поръчка със Спиди (предните ми идваха с BoxNow). Размера на пакета в Тему пишеше 500х600mm. Не знам на какъв принцип определят куриера.

Когато е голяма поръчка като дрехи, обувки, машини, идват със Спиди. Ако е нещо по-дребно - БоксНау.

Ще връщам пердета аз. Добре, че не са изтекли 90 дни. Ама, който не гледа добре размерите, така му се получава.....

# 191
  • софия
Не мисля, че има подобно правило. Получавам всичко със Спиди. Преди няколко месеца получих две-три със сеймдей.

# 192
  • Асеновград
Не мисля, че има подобно правило. Получавам всичко със Спиди. Преди няколко месеца получих две-три със сеймдей.
Не знам дали е правило, но ето отговор на въпрос за избора на куриер

Но е факт,че леките и малки пратки ми отиват в Бокса.
Тежките и обемни получавам със Спиди.

# 193
Явно разпределят пратките според теглото, а не според размера.

# 194
Моите от вчера ще са леки, и не са обемни.

Общи условия

Активация на акаунт