Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 9 - октомври

• 44 978
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Ами аз чакам една, на която крайния срок е утре. Все се надявах днес да дойде, но понеже е със спиди, снощи не дойде предикт, така че явно няма и днес да е.
Имам едни бутончета със зелени буквички, под всяка пратка в списъка с пратки, на които пише: "10лв. кредит при забавяне", но засега като ги натисна нищо не се случва. Онзи ден щракнах и на бота и после на пратка, която доста закъсня с тръгването. Да съм била спокойна, до 6-ти щяла да дойде.

Иначе много се кефя на кухнята си с новите килимчета и сега се чудя на подложки за хранене https://share.temu.com/qkkoasCZP9A и калъфи за столове в същата разцветка https://share.temu.com/OcKJjWp7SqA
Не знам дали ви казвах, че 19 годишната ми дъщеря ме бъзика с това Тему. В Reddit имало специална тема за "тему майки", в която младежите от цял свят се оплакват от пристрастяването на майките си към магазина. И един направил видео, как откак майка му пазарува в тему, цялата им баня била в жирафи https://share.temu.com/PGVlCNMozIA
Та се възспирам само заради това. Всеки път се сещам за жирафите в банята и почвам да се хиля.

# 691
Рени-то, много добре стои. От какъв материал са "чашките"?
Метални са.

# 692
  • софия
Поне моите и трите са там вече почти седмица.
А поръчки, които са направени десетина дни след тези, вече са минали митническата проверка.

# 693
Моите са минали митница и пак ги няма. Но имам още време, не е просрочено.
Много ме разсмя тази група Тему майки. Joy

# 694
Този е късметлия, че има и с крави🤣

Установих емпирично разликата в купоните за 200/300, вчера ми предложи да купя за 26 лева, до сега винаги само тях ми предлагаше. Там са малко повече купоните, които дават 50 %, общо са 200: 20/40, 40/80, 60/120 и 80/160.
Оставих го така и си ми стоеше в профила, днес го цъкнах и вече ми предложи два продукта, цените бяха много високи, от които трябваше да избирам, но намерих нещо.
Обаче купоните са  малко по-други, въпреки, че пак са под заглавието 200/300!
10/10, 10/20, 30/60, 40/80, 50/100. В най-високия диапазон са 60/160 вместо 80/160 и 80/220, вместо 90/220 и общо купоните, които дават 50% са за 150 лева

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 10:22 от evhen

# 695
Пратката ми е тръгнала. Явно имаме някакъв нов бокс в квартала забутан на ... на някакъв частен паркинг. Да видим дали изобщо ще пристигне там де.

# 696
  • софия
Не знам дали ви казвах, че 19 годишната ми дъщеря ме бъзика с това Тему. В Reddit имало специална тема за "тему майки", в която младежите от цял свят се оплакват от пристрастяването на майките си към магазина. И един направил видео, как откак майка му пазарува в тему, цялата им баня била в жирафи https://share.temu.com/PGVlCNMozIA
Та се възспирам само заради това. Всеки път се сещам за жирафите в банята и почвам да се хиля.
Laughing
Вкъщи мъжът ми се шегува, въпреки че почти лошо му става, с моите поръчки, а дъщеря ми много харесва рандъм нещата, които съм била поръчвала. Ще ѝ кажа за тази група. Има какво да сподели тя.

# 697
Как точно възстановявате купони? Понеже ми предложи от готините купони, аз си използвах натрупания кредит, за да ги взема (т.е. поръчката ми е безплатна) и сега вероятно ще изтекат, без да ги ползвам.
Мога ли да ги възстановя в началото на следващия месец - валидни са до 25-ти? Какво точно трябва да напиша на бота?

# 698
Пишете на бота възстановяване на купони и той дава възможност да изберете кой искате ако искате всички си ги избирате

# 699
Благодаря; трябва ли да напиша от коя дата са? Освен това, купоните с едни и същи номера ли са, ако са за еднакви отстъпки - примерно гледам, че сега имам BGBAT002 - това е купон за отстъпка от 10 лв при поръчка за 20 лв - преди съм използвала точно същия номер купон (само датите му на валидност са други).

# 700
излиза едно поле на което натуискате и ви излизат всички изтекли купони от там като натиснете на избрания купон той се активира.

# 701
Супер, благодаря Simple Smile Ще опитам след десетина дена.

# 702
Тази вариация на купоните 200/300 е още по-кофти, отколкото си мислех. За 20/40 ми иска минимална сума на поръчката 25 лева. Минавам на следващата стъпка🤣

# 703
Аз в крайна сметка направих една поръчка, защото видях доста намалени неща в уишлиста ми, посъбрах ги. И купонът за отстъпка от 30 лв при поръчка за 60 си отиде Simple Smile

А като възстановя стари купони, за един ден ли се възстановяват, или за седмица, както са сега?

# 704
  • София
Тази вариация на купоните 200/300 е още по-кофти, отколкото си мислех. За 20/40 ми иска минимална сума на поръчката 25 лева. Минавам на следващата стъпка🤣
Имало ли е вариант при който не ти е искал минимална поръчка от 25лв. за използване на купони? Аз нали това се опитвах да обясня преди седмица за купоните 20 от 40 и още повече за 10 от 10.01. Ама ако ме изненадаш, че има и таква опция да не досстигаш до 25лв....

Общи условия

Активация на акаунт