Готови ли сте да изпитате силата на Colgate Max White Ultra?

• 12 961
  • 484
  •   1
Отговори
# 180
Опитвам се да ограничавам кафето и червеното вино, но никак не ми е лесно точно с кафето, защото обожавам аромата и вкуса му. Използвам избелващи пасти за зъби и кокосово масло, което е природно средство за избелване на зъбите.

# 181
  • София
Използвам избелващи пасти за зъби, понякога сода бикарбонат.
Мечтая за по-бяла усмивка, но има доста храни и напитки които оставят жълт оттенък на зъбите, след изяждане на един морков например се оцветяват доста добре.
Новата формула на Колгейт звучи доста примамливо, бих проверила нейното действие.

# 182
Ползвам избелваща паста за зъби, зъбен душ за добра устна хигиена и правя редовни профилактични прегледи при зъболекар. Вредните навици са кафето и цигарите, затова полагам много грижи за зъбите си. За мен е важно да са здрави и бели.

# 183
  • Г. О.
Моя си редовно зъбите - всяка сутрин и вечер. След като ям оцветяващи храни или пия такива напитки, винаги пия вода, ако нямам условия да ползвам четка и паста за зъби.

# 184
Ползвам избелващи пасти за зъби, тъй като съм пушач и пия кафе. Обичам и салата от цвекло и моркови, а те също доста оцветяват зъбите.

# 185
Мия зъбите си два пъти дневно, избягвам колкото мога цигари, кафе и шоколад. Ходя редовно на зъболекар за профилактика и почистване. Но по принцип с годините забелязвам оцветяване и все по-често мисля за избелване.

# 186
Мия зъбите си два пъти на ден, използвам хубави пасти за зъби, като избелваща паста ползвам през месец.
Да, налага ми се да посетя извънредно стоматолога веднъж в годината за почистване на зъбен камък и избелване. Вредните ми навици са кафето, цигарите и червеното вино.

# 187
Ходя редовно на зъболекар, всяка година си правя почистване на зъбен камък, при консумация на оцветяващи храни и напитки веднага измивам зъбите си, използвам избелваща паста за зъби. Не мисля, че имам нужда от нещо допълнително.

# 188
Ползвам Колгейт - с кристалите и черната, и понякога лилавата.

# 189
  • София
Заради някои признаци, които предвещават пародонтит преминахме изцяло на пасти, които стягат венците, но от време на време ги редувам с избелващи, защото с възрастта зъбите имат все повече нужда от избелване.

# 190
Ползвам избелваща паста за зъби,защото пия много кафе и съм пушачка.

# 191
  • София
Използвам периодично избелващи пасти за зъби, редовна хигиена, посещение два пъти годишно при зъболекаря. Пия кафе и имам нужда от леко избелване на зъбите.

# 192
Използвам избелващи пасти за зъби, но зъбите ми имат нужда от още малко да избелеят ☺️
Не пуша,но пия кафе.
Търся ефикасен продукт за този проблем.

# 193
  • Елхово
Разбира се, мия зъбите си сутрин, обед, вечер, ползвам и вода за уста, конец! Два пъти в годината почиствам зъбен камък при зъболекар!

# 194
Кафето доста е оцветило зъбите ми. Поддържам ги с ежедневно миене.

Общи условия

Активация на акаунт