Готови ли сте да изпитате силата на Colgate Max White Ultra?

• 12 961
  • 484
  •   1
Отговори
# 195
Основно с миене с хубава паста за зъби. Също и с редовно посещение при зъболекаря и чистене на зъбен камък

# 196
Не пуша и не пия кафе или алкохол, но използвам и избелваща паста за зъби, без нея не мога. С удоволствие бих опитала Colgate!

# 197
  • Горна Оряховица
Освен да си мия по 2 пъти на ден, ако се налага и 3-4 нищо друго не правя. Не пия кафе и не пуша. Пия чай и за това може би бих тествала пастата, за да видя ще има ли ефект Simple Smile

# 198
Честно казано точно за белотата не се грижа. Гледам да са почистени от храна и зъбен камък, много съм скептична към избелването. За мен ако си е жълтеникав емайл, избелването само би го увредило (ако изобщо е възможно) и ще се развалят зъбите още повече.

# 199
  • ШУМЕН
Не пуша от 14 години, но пия кафе и затова редовно използвам избелваща паста за зъби и по преценка на зъболекаря - почистване на зъбен камък.

# 200
  • у нас
Ползвам избелваща паста. Да, имам нужда от избелване, с възрастта потъмняват.

# 201
Премахвам само зъбен камък. Не съм избелвала зъбите. Имам нужда със сигурност, но не съм правила такива процедури. Само с паста за зъби.

# 202
  • София
Как се грижите за белотата на зъбите си? Смятате ли, че имате нужда от допълнително избелване поради някои ваши ежедневни навици? - Използвам пасти за зъби Колгейт от години, друго у дома не се купува. Купувам различни, за да разнообразявам.

Ежедневни навици - пия кафе, но не мисля, че имам нужда от допълнително избелване. Пастата ми върши работа, от време на време добавям сода за хляб и хубаво четкам зъбките.

Посещавам зъболекар, за да премахвам зъбен камък.

# 203
Мисля си зъбите два пъти на ден. Използвам избелващи пасти за зъби. Пия кафе, със сигурност имам нужда от избелване на зъбите.

# 204
  • София
Зъболекари ми препоръчаха и електр.четки за зъби и вечер мия с ел.четка; сутрин и ако мога през деня с обикновена. Ползвам конци и вода за уста. Сменям пастите за зъби, често купувам и избелващи паси за зъби. Старая се на 6-8 месеца да посетя зъболекар за поистване на зъбен камък, като винаги избирам процедура с избелване ЕърФлоу. Да, нуждая се от допълнително избелване заради кафетата.

# 205
Грижа се за белотата на зъбите си като редувам обикновена с избелваща паста за зъби. Имам освен електрическа четка и една малка четчица, с която през ден почиствам всеки зъб отделно. И все пак много бих искала зъбите ми да са по-бели, но съм с чувствителни венци и много внимавам какви пасти използвам.

# 206
За белотата на зъбите не се грижа по някакъв особен начин. Разчитам на пастата. Иначе последно време определено цвета на зъбите ми , и тези на мъжа ми , се промени към по-лошо. И двамата сме пушачи и пием доста кафе.

# 207
Как се грижите за белотата на зъбите си? - използвам избелващи пасти за зъби, рядко лентички за избелване и ограничавам консумацията на кафе и червено вино.
Смятате ли, че имате нужда от допълнително избелване поради някои ваши ежедневни навици? - за момента не.

# 208
Използвам избелваща паста.
Имам нужда от избелване, защото с възрастта потъмняват, а и пия кафе.

# 209
Полагам нормални грижи-паста и вода за уста.Не бих казала,че съм много доволна от сегашната.Смятам,че кокосовото олио също помага за избелване.

Общи условия

Активация на акаунт