Готови ли сте да изпитате силата на Colgate Max White Ultra?

• 12 962
  • 484
  •   1
Отговори
# 210
  • дядовата ръкавичка
Използвам избелващи пасти. Чистене на зъбен камък два пъти годишно.
Пия кафе, чай, вино. Бих се радвала на по-бели зъби.

# 211
Купувам избелващи пасти за зъби и имам нужда от допълнително избелване, поради редовно пиене на кафе.

# 212
  • София
И кафе пия много, и пуша, ползвам избелващи пасти, но пак не са бели.

# 213
  • Варна
Редовни посещения при зъболекар, ежедневно миене на зъбите 2 пъти дневно, използване на конец и вода за уста. Пия доста кафе и зъбите ми имат нужда от поддръжка, за да не потъмняват.

# 214
  • Вдън горите тилилейски
Използвам пасти за зъби с избелващ ефект, но не виждам особен ефект от тях. Имам нужда от допълнително избелване на зъбите поради употребата на кафе и вино, които доста оцветяват емайла.

# 215
Пия кафе и черен чай всеки ден и имам нужда от избелване. Купувам понякога избелваща паста

# 216
Използвам избелващи пасти за зъби, ходя минимум два пъти годишно на зъболекар, но пия кафе и за съжаление съм пушач и естествено имам по-голяма нужда от избелване на зъбите.

# 217
Colgate Max White Ultra Active Foam е революция в ежедневното избелване със своята затопляща, богата пяна, съдържаща милиони активни кислородни молекули. Тази паста открива и премахва както повърхностните, така и дълбоките петна, осигурявайки по-бели зъби само за три дни*. И това е клинично доказано!

Colgate Max White Ultra Active Foam осигурява неабразивно избелване на дълбоки петна, като същевременно е безопасна за емайла. Позволете си да засияете с ослепително бяла усмивка от Colgate.

# 218
  • Mediterraneo
По принцип имам бели зъби, въпреки че съм пушач и пия кафе. Използвам избелващи пасти за зъби, но не смятам, че имат нужда от допълнително избелване.

# 219
  • София
Мисля, че зъбите ми се оцветяват от консумацията на кафе. С избелваща паста досега не съм постигнала кой знае какъв успех, ползвам друг непопулярен метод. Със сигурност имам нужда от избелване, бих пробвала ефекта на Колгейт.

# 220
  • София
Мия си зъбите с хубава паста за зъби. Използвами и вода за устра. Не пуша. Ходя ежегодно за посичстване на зъбен камък.

# 221
Използвам електрическа четка за зъби и избелващи пасти с активен въглен. Пия кафе и нямам други вредни навици, които биха повлияли на състоянието на зъбите

# 222
Имам нужда от избелване на зъбите, защото пия кафе. Използвам избелващи пасти за зъби.

# 223
Използвам избелващи пасти за зъби.

# 224
  • София
Как се грижите за белотата на зъбите си? Сутрин и вечер засължително измиване. В месеца, една седмица слагам сода към пастата и мия така зъби те си. Използвам конци за зъби, за да се отстранят остатъци между зъбите.
Смятате ли, че имате нужда от допълнително избелване поради някои ваши ежедневни навици? Смятам, да, че имам нужда от допълнително избелване, защото пия много кафе и пуша.

Общи условия

Активация на акаунт