Готови ли сте да изпитате силата на Colgate Max White Ultra?

• 12 747
  • 484
  •   1
Отговори
# 360
  • Пазарджик
Грижа се, като купувам избелващи пасти за зъби и имам нужда поради това, че пия кафе, което знаем, че оцветява зъбния емайл.

# 361
  • софия
Използвам качествени продукти за зъби.

# 362
Не си избелвам зъбите, не мисля че някоя паста за зъби може да го направи.А дори и да е възможно вероятно ще рефлектира върху венците.

# 363
  • София
Редовно посещавам зъболекар, ползвам два пъти дневно паста и четка за зъби. Не избелвам със специални средства зъбите си.

# 364
Редовни посещения при зъболекар и ежедневно миене на зъбите. Но понеже пия кафе и червено вино, се налага от време на време и избелване.

# 365
Използвам избелваща паста за зъби. Пия кафе което оцветява зъбния емайл.Редовно посещавам зъболекар.

# 366
Ползвам избелваща паста за зъби. Имам петна от кафе по зъбите, които боря упорито.

# 367
Редовно посещавам зъболекаря си, мия два пъти дневно с паста и четка за зъби. Не избелвам със специални средства зъбите си.

# 368
Използвам избелваща паста за зъби, дори нея редувам с обикновена. Единственото ми прегрешение е кафето.

# 369
Използвам избелващи пасти за зъби. Зъбите ми са доста чувствителни и податливи, за това не мога да си позволя избелване.

# 370
  • На морето!
Избелвала съм веднъж при зъболекар и след това поддържам с избелващи зъби за чувствителни зъби.

# 371
Ежедневно - сутрин и вечер мия зъбите си, но имам като петънца по предните зъби. Използвам избелваща паста за зъби, но няма ефект.

# 372
  • Плевен
Грижа се с изградените навици още от детската градина за редовно миене на зъбите сутрин и вечер. Да, смятам, че имам нужда от допълнително избелване на зъбите, защото както е казал Теренции "Човек съм и нищо човешко не ми е чуждо", та и аз имам пороците на съвременното общество да пуша и пия кафе. Също така преобладаващата храна и напитки в търговска мрежа в днешно време (не е както са били истинските храни и напитки през т. нар. социалистически период) са с изкуствени оцветители и също влияят на белотата на зъбите

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 16:35 от Айгюл

# 373
Ползвам избелваща паста за зъби и един път годишно ги избелвам при зъболекар

# 374
Нямам нужда от допълнителни продукти за избелване. Грижа се за зъбите си чрез качествени избелващи пасти.

Общи условия

Активация на акаунт