Готови ли сте да изпитате силата на Colgate Max White Ultra?

• 12 747
  • 484
  •   1
Отговори
# 375
За белотата на зъбите се грижа с редовното им миене и използване на качествени избелващи пасти за зъби.

# 376
Използвам избелваща паста за зъби като я редувам с други видове.

# 377
Преди много години, сигурно 15 вече ги избелих и до ден днешен са бели (не както са били в момента на избелване, но все пак са с доста прилична белота). Поддържам ефекта с подходяща паста и вода за уста с избелващ ефект и изградена грижа, за редовно почистване. Нямам навици, които да пречат и да потъмняват зъбите ми. Не пия кафе, не пуша, храни (оцветяващи) са изключително ограничени.

# 378
  • Пловдив
Грижа се, като купувам избелващи пасти за зъби, но определено имам нужда от допълнителни процедури, тъй като обичам много да пия кафе.

# 379
Пия доста чай и затова използвам основно пасти за зъби с избелващи съставки. Те ми помагат да запазя естествената белота на зъбите и да не получавам оцветяване.

# 380
Грижа се за зъбите си доста сериозно. Миене сутрин и вечер, конец за зъби за допълнително почистване и вода за уста. Но имам нужда от избелване, защото зъбите ми са малко криви и на някои места се е получило потъмняване.

# 381
Стремя се да използвам избелващи пасти, понякога ползвам и сода бикарбонат. Имам нужда от допълнителни средства за избелване,поради това,че пия кафе и чай имам жълтеникав оттенък на зъбите.

# 382
  • SF
Мия зъбите си с избелваща паста сутрин и вечер и редовно ползвам зъбен душ. Много обичам красива бяла усмивка и се старая моята да е такава.
Често ползвам конец за зъби, но душът върши същата работа.

# 383
Как се грижите за белотата на зъбите си? - Като не пропускам да ги измия качествено и използвам подходящи пасти и четки.
Смятате ли, че имате нужда от допълнително избелване поради някои ваши ежедневни навици? - Избелвала съм зъбите си от суета, но не смятам, че имам допълнителна нужда.

# 384
Здравейте,
грижата, която полагам освен миенето два пъти на ден, при възм ожностда  си мия зъбите и на обяд след хранене. В случай, че не мога използвам вода за уста на работа. Това ми дава усещане за свежест. За избелването на зъбите използвам периодично паста за избелване, но в рамките на нормалното. Нямам вредни навици, които да оцветяват зъбите ми, но плодовите сокове, които пия предполагам, че повлияват.

# 385
Редовно миене на зъбите и използване на избелваща паста.

# 386
Определено си трябва да се миият с подходящите за избелване продукти, Понякога се прибягва и до помощ от зъболекар.

# 387
  • София
Миене на зъбите след всяко хранене, поне 3 минути като продължителност. Редувам избелващи пасти с "обикновени." Вода за уста след всяко миене. 2 четки за зъби - медиум за вечерта, софт за сутринта.
Определено имам нужда от избелване. Не съм правила при зъболекар.

# 388
Грижата ми за бели и здрави зъби е много важна, използвам различни пасти за избелване, но е недостатъчно запади консумацията на кафета.

# 389
Ползвам избелващи пасти и изпробвам различни марки.

Общи условия

Активация на акаунт