Готови ли сте да изпитате силата на Colgate Max White Ultra?

• 12 481
  • 484
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, БГ Мама, естествения цвят на зъбите не зная как да променя,
но избелващите пасти за зъби  определено придават блясък:)

# 406
Бих искала да пробвам Colgate Max White Ultra.

# 407
  • Пловдив
Използвам избелващи пасти за зъби, опитвам да ограничавам оцветяващи напитки и храни

# 408
Мия зъбите редовно, четкам повече. Не пуша.

# 409
  • Русе
Използвам избелващи пасти за зъби, защото заради кафето имам оцветяване, харесвам пастите на Колгейт о с удоволствие бих изпробвала и новата паста за зъби!

# 410
Ползвам избелваща паста за зъби, избягвам да пия кафе и червено вино... Някога ползвах и сода за хляб, но разбрах, че вреди и спрях.

# 411
Използвам избелваща паста за зъби, защото имам петна от кафе.

# 412
  • Велико Търново
Грижа се като използвам избелваща паста за зъби, но не постоянно. Ежедневно използвам вода за уста. Имам нужда от избелване, тъй като пия кафе и хапвам храни, които оцветяват с натрупване. Професионално избелване не съм си правила

# 413
Избелвам веднъж годишно при зъболекар, през останалото време, използвам избелващи пасти за зъби.

# 414
Използвам избелваща паста за зъби сутрин, не съм ходила на избелване в зъболекарски кабинет. Имам нужда от допълнителна грижа за избелването, тъй като редовно пия кафе и червено вино. Ще се радвам да изпробвам новите Колгейт

# 415
Редовно посещавам зъболекар. Ползвам качествени четка и паста за зъби. Консумирам кафе и вино, поради което наистина се нуждая от време на време да избеля зъбите си.

# 416
Специални грижи, насочени към белотата на зъбите не полагам. Притеснявам се да няма негативен ефект върху емайла.
Струва ми се, че с годините е неизбежно потъмняването - едно кафе на ден, няколко черни чая през зимата, различна храна - всичко оказва влияние.
Мия зъбите 2-3 пъти на ден старателно и с това предотвратявам нежеланото оцветяване, доколкото е възможно.

# 417
  • София
От години ползвам само избелващи пасти за зъби, като гледам да ги сменям и да опитвам различни. Проблеми със зъбите нямам и се опитвам само да се боря с оцветяването.

# 418
Поддържам оралната си хигиена, като мия зъбите си два пъти дневно и използвам конец поне веднъж на ден. Освен това посещавам редовно зъболекаря си за почистване и проверка. Тъй като съм пушач и пия кафе, имам нужда от допълнително избелване и затова ползвам избелваща паста за зъби.

# 419
Мия си зъбите минимум 2-3 пъти дневно и използвам избелваща паста за зъби.

Общи условия

Активация на акаунт