Готови ли сте да изпитате силата на Colgate Max White Ultra?

• 12 478
  • 484
  •   1
Отговори
# 420
Colgate Max White Ultra Multiprotect е избелваща паста за зъби, която премахва дълбоките петна и избелва зъбната повърхност без абразивни частици.

Революционна формула на Colgate: За разлика от други избелващи пасти за зъби, които премахват само повърхностните петна, революционното дълбоко кислородно действие на Colgate работи по различен начин. Освобождава милиони молекули активен кислород, които безопасно проникват отвъд повърхността на емайла, за да премахнат дълбоките петна, причинени от храна и напитки.

Защитава емайла и чувствителните зъби. Осигурява оптимални нива на флуорид и предпазва от кариес.  Доказано ефективна: Пастата за избелване на зъби отстранява повърхностните петна и предотвратява появата на нови, за да ви осигури усмивка, сияйна като вас.

# 421
Мия си редовно зъбите, ползвам конци и вода за уста.

# 422
Мия зъби сутрин и вечер, преди лягане. Ползвам зъбен душ два пъти седмично.  Вода за уста и, ако усетя нужда - конец за зъби. Ползвам паста за зъби с whitening- ефект и свеж ментов аромат.

Имам нужда от избелване на зъбите. Веднъж или два пъти седмично ги мия със сода за хляб, но пия кафе ежедневно, обичам и червено вино, а и съм пушач - все фактори, придаващи жълтеникав нюанс на зъбите.

# 423
Мия си зъбите два пъти дневно и използвам избелващи пасти за зъби, но пия и кафе и имам нужда от допълнително избелване на зъбите. Те винаги могат да станат по-бели.

# 424
Старая се да редувам паста за избелване с такава за здрави венци. Веднъж годишно почиствам зъбният камък. Не пия кафе, не пуша, но смятам че има какво да се желае по белотата на зъбите ми.

# 425
Разбира се мия зъбите си с паста, ползвам периодично и сода за хляб с лимон,тъй като пия кафе и вино.

# 426
Използвам избелваща паста за зъби, защото имам петна от кафе.

# 427
Мия ги поне 3 пъти на ден. Използвам електрическа четка за зъби и вода за уста. Не избелвам с препарати, защото ме е страх да не ги повредя. Ходя на прегледи редовно.

# 428
Зъбите си ги мия сутрин и вечер и ползвам конец за зъби Simple Smile

# 429
  • Стара Загора
Използвам избелващи пасти за зъби.

# 430
Мия си редовно зъбите, ползвам конци и вода за уста.

# 431
Използвам избелващи пасти за зъби, но зъбите ми винаги имат нужда от още малко  избелване.
Не пуша, но пия кафе. Все още търся най-ефикасен продукт за този проблем.

# 432
  • EU
Мия зъбите си сутрин и вечер. Ползвам конец за зъби вечер и вода за уста. Имам различна паста за зъби за всяка седмица.

# 433
Да, имам нужда, винаги избирам избелваща паста за зъби. Освен това прилагам и някои бабини деветини. 😀

# 434
Използвам натурални средства за избелване.
Пия доста кафе и чай, които оцветяват зъбите ми.

Общи условия

Активация на акаунт