Готови ли сте да изпитате силата на Colgate Max White Ultra?

• 12 462
  • 484
  •   1
Отговори
# 435
Мия зъбите си сутрин и вечер. Ползвам зъбен душ често , но не всеки ден. Сменям пастите за зъби по препоръка на зъболекаря.

# 436
  • Ruse, Bulgaria
Използвам избелващи пасти за зъби и редовно правя почистване на зъбен камък

# 437
Редовно почиствам зъбите си, според насоките на зъболекар. Да, имам нужда, защото пия кафе и пуша, а това оказва влияние на белотата на зъбите ми.

# 438
Използвам избелваща паста за зъби сутрин и вечер, водАа за уста и почиствам с конец. Нищо по специфично, зъбите ми са с естествен цвят.

# 439
Използвам избелваща паста за зъби, почиствам с дентални четки и изплаквам с вода за уста.

# 440
Да, имам нужда, защото пуша и пия кафе, а това оказва влияние на зъбния емайл. Мия си зъбите сутрин и вечер.

# 441
Ползвам избелващи продукти, каквито има на пазара.

# 442
  • Варна
Използвам избелване пасти за зъби.

# 443
За белотата на зъбите ми се грижа ,като си купувам пасти за зъби  които избелват ( но досега няма особен ефект) и мия зъбите си след сутрешното ми кафе и вечер преди лягане !

# 444
Как се грижите за белотата на зъбите си? Смятате ли, че имате нужда от допълнително избелване поради някои ваши ежедневни навици?

Наскоро бях на дерматолог ,и по негова препоръка трябваше да сменя пастата,за да видим дали ще има подобрение кожата ми.
Обаче не съм доволна. Зъбите ми се нуждаят от нова паста за да са по -бели.
Редовно ги мия. Редовно посещавам стоматолог. Носих брекети и сега де радвам на прави зъбки.

# 445
Пия кафе от което зъбите ми губят белотата си, затова се налага да използвам избелващи пасти за зъби. Хода веднъж годишно на зъболекар за почистване на зъбния камък.

# 446
  • София
Грижа се за зъбите си, но пиенето на кафе и вино се отразяват върху белотата йм.

# 447
  • София
Използвам качествена козметика за уста, избелващи пасти и шини. Периодично правя процедури при професионалист. Пожълтяването идва от прием на кафе, червено вино !

# 448
"Как се грижите за белотата на зъбите си?"- ползвам избелващи пасти и се старая да мия зъбите по- често.

"Смятате ли, че имате нужда от допълнително избелване поради някои ваши ежедневни навици?"- да, за жалост имам нужда от допълнително избелване, пия мнооого кафета

# 449
Използвам избелващи пасти за зъби и сода за хляб - веднъж седмично.Не пуша,но пия кафе.
Зъбите ми жълтеят и ми трябва ефикасен продукт за този проблем.

Общи условия

Активация на акаунт