Готови ли сте да изпитате силата на Colgate Max White Ultra?

• 12 475
  • 484
  •   1
Отговори
# 450
Ходя редовно на зъболекар и ползвам избелващи пасти

# 451
Не прибягвам до зъболекари за избелване, но използвам такива пасти.

# 452
Използвам периодично избелващи пасти за зъби. Напоследък се опитвам да огранича кафето, но никак не ми е лесно... С червеното вино го постигнах сравнително бързо и безболезнено, но към вкуса и аромата на кафето май съм по-пристрастена. Определено ще се изпробва новата паста за зъби. 😊

# 453
Как се грижите за белотата на зъбите си? - Използвам избелваща паста за зъби и редовно си почиствам зъбния камък+полиране на зъбите.
Смятате ли, че имате нужда от допълнително избелване поради някои ваши ежедневни навици? - Сякаш имам нужда, защото пия кафе.

# 454
  • Sliven, Bulgaria
Имам нужда от допълнителни грижи за белотата на зъбите ми, защото сим пушаш и пия много кафе. Използвам избелващи пасти за зъби.

# 455
Мия си зъбите поне 2 пъти дневно. Избягвам храни и напитки, които ги оцветяват. Ходя профилактично на зъболекар.

# 456
Използвам паста за зъби на "Colgate" с активен въглен за избелване на зъбите, тъй като съм пушач и пия кафе по време на работа и това оказва влияние разбира се плюс, че не съм първа младост хаха. Бих искал да пробвам от серията на Colgate Max White Ultra, тъй като досега никога не съм си купувал от нея!

# 457
Използвам избелваща паста за зъби, защото имам петна от кафе

# 458
Използвам избелващи пасти за зъби,посещавам зъболекар веднъж годишно за почистване на зъбите.

# 459
Грижа се за зъбите си, като ги мия два пъти дневно и използвам вода за уста, за да поддържам добра устна хигиена. Избягвам консумацията на кафе, червено вино и не пуша, за да минимизирам оцветяването на зъбите. Въпреки това, смятам, че имам нужда от леко избелване за по-ярка и свежа усмивка.

# 460
Използвам избелващи пасти за зъби, мия ги сутрин и вечер и редовно посещавам зъболекар

# 461
Използвам избелващи пасти, тъй като съм пушач и пия и кафе.

# 462
Грижата ми за това зъбите ми да са бели се дължи основно на използването на избелващи пасти! Мия зъбите си по два пъти на ден, с електрическа четка за зъби и резултатите са повече от страхотни.
Пия вино и обожавам кафе, но благодарение на добрата устна хигиена, това не се отразява на външния ми вид.

# 463
  • Варна
Ползвам избелваща паста за зъби. Пия кафе, вино и много оцветянащи храни.

# 464
Освен паста, използвам зъбен душ, конец и вода за уста. Редовно почиствам и избелвам зъбите си при стоматолог.

Общи условия

Активация на акаунт