Готови ли сте да изпитате силата на Colgate Max White Ultra?

• 12 473
  • 484
  •   1
Отговори
# 465
 Купувам избелващи пасти за зъби. Мия си зъбите два пъти на ден.

# 466
Как да почиствате правилно зъбите си?

Дръжте четката под наклон от 45 градуса и използвайте малки и нежни кръгови движения.
Започнете с най-труднодостъпните места - вътрешната страна на зъбите и зад кътниците, след това продължете от външната страна на зъбите.

Грижете се старателно за перфекната си усмивка с паста за зъби, която нежно почиства, предпазва от кариеси и поддържа усещане за чистота и свежест. Революционната формула на Colgate има кислородно действие и работи по различен начин. Тя освобождава милиони молекули активен кислород, които безопасно проникват отвъд повърхността на емайла, за да премахнат дълбоките петна, причинени от храна и напитки.

Осигурете на зъбите си оптималните нива на флуорид и ги предпазете от кариес с пастите за зъби Colgate Max White Ultra!

# 467
Използвам избелваща паста за зъби, от време на време слагам и малко сода.
Имам силиконова отливка, която също използвам в комплект с гелчета за избелване, но гледам да я слагам веднъж-два пъти в месеца, защото след това зъбите ми са чувствителни.

# 468
Грижа се, като използва  избелващи пасти за зъби защото пия кафе, което знаем, че оцветява зъбите.

# 469
Мия зъбите си два пъти на ден с паста следвано от жабурене с вода за уста. Пия по средно две кафета на ден, което определено се отразява върху зъбите. Като цяло може би един път в годината или по скоро на две години има нужда от избелване.  Въпреки кафето, мисля че пастата за зъби успява да държи ги държи сравнително бели.

# 470
 Разбира се, мия зъбите си сутрин и вечер, ползвам и вода за уста, конец, но имам нужда от избелване.

# 471
Мия два пъти на ден зъбите си, използвам конец за зъби и вода за уста. Имам нужда от избелването на зъбите, въпреки използването на избелващи пасти за зъби, тъй като пия кафе, чай и др.

# 472
  • София
Ползвам избелваща паста за зъби сутрин и вечер, защото пия кафе, което не помага.

# 473
Използвам избелващи продукти.
Посещение  поне два пъти годишно при зъболекар.
Пушач съм и пия кафе, имам допълнително нужда от избелване

# 474
  • София
Използвам избелващи пасти, пия си кафето със сламка, за да не оцветява зъбите.

# 475
Всяка сутрин мия зъбите с избелваща паста за беши зъби, всяка вечер с паста за здрави венци. При мен е достатъчно, за да са ми бели зъбите и здрави венците. Нямам нужда от допълително избелване.

# 476
Мия зъбите си поне два пъти дневно, ако не съм в движение , и на обяд. Редувам избелващи пасти, зъбите ми са избелвани и професионално от стоматолог.
Смятам, че имам нужда от допълнително избелване, тъй като пия поне три кафета дневно, а зимата чай.

# 477
Използвам избелваща паста за зъби и конци за почистване. Освен сутрин и вечер ги мия и след хапване на сладко по възможност

# 478
  • София
Използвам избелваща паста за зъби, но не знам дали е достатъчно. Пия доста кафе и ми се струва, че това оцветява зъбите ми.   

# 479
Използвам редовно избелващи пасти за зъби и веднъж годишно правя курс с избелващи ленти. Имам нужда от избелване, тъй като редовно пия кафе и чай.

Общи условия

Активация на акаунт