Защо мъжете са по - студени?

• 3 119
  • 43
  •   1
Отговори
Здравейте! Имаме 3 годишна връзка,  живеем заедно, всичко е прекрасно, редовен секс,  подрепа,  разбирателство,  но като жена имам нужда от повече гушкане и целуване и извън завивките , но той казва че не се сеща и това явно не е толкова важно за него. Влюбен ли е достатъчно въпреки това,  че не го прави често? Или просто мъжете са си по студени в това отношение?

# 1
Някои са, а други - не. Твоят явно е от първия тип. При жените положението е подобно, съответно не виждам основания да се дълбае повече.

# 2
Няма как да знаем дали е влюбен.
За поведението, не е до пол, а до човек. За удовлетворяваща вързка - търсиш и се събираш с човек, който отговаря на твоя характер. Иначе е мъчение и за двамата.

# 3
Не всички са. Да знаеш, че при отношения с прекалено емоционални и любвеобилни мъже, това също може да дойде в повече в един момент. Хубаво е да има баланс.

# 4
Любовта не се мери с количество, та да питаш достатъчно ли те обича. От написаното излиза, че държи на теб, но дали е твой тип характер - сама си отговори.

# 5
Всеки си е различен. И на двата типа съм попадала - и твърде дръпнати, и твърде любвеобилни за мен.
Пробвала ли си да го научиш, може пък и да му хареса и свикне? Не с приказки, а действия - едва ли чак се дърпа и бяга, ако тръгнеш да го гушкаш и целуваш?

# 6
Всеки си е различен. И на двата типа съм попадала - и твърде дръпнати, и твърде любвеобилни за мен.
Пробвала ли си да го научиш, може пък и да му хареса и свикне? Не с приказки, а действия - едва ли чак се дърпа и бяга, ако тръгнеш да го гушкаш и целуваш?
Много е готино когато си намериш някого, когото да обичаш, да започнеш да го учиш на разни неща. Не защото не го обичаш такъв, какъвто е. Просто ще ти е по-гот ако го промениш... Rolling Eyes

# 7
Няма как да стане това с милувките ако не ти идва отвътре.

# 8
След тригодишна връзка би трябвало да си знаете и кътните зъби, а не да питаш непознати хора, дали партньорът ти е достатъчно влюбен. Ти би трябвало да знаеш най-добре. Винаги ли е бил студен, или в началото е бил по-гушлив и после се е променил? И ако винаги е бил такъв, защо чак сега това започва да ти пречи и да не ти достига?
Това са въпроси на напасване, които се задават в началото на връзката, а не след толкова време.
Иначе и нагоре са казали - до човек е, а не до това дали е влюбен или не.

# 9
Erebus, и аз не гледам с добро око на опитите да превъзпиташ другия, но това може да се окаже въпрос на дребно напасване. С моят мъж например аз станах донякъде по-любвеобилна, отколкото бях преди - но трябваше той да ми покаже, че и така може. Grinning Не казвам да го натиска, ако му е неприятно, само да знае, че е опитала.

# 10
Обикновено мъжете са по-студени. Жените искаме да бъдем прегръщани и целувани по-често. Но при мъжете не е така. Но това не означава, че един мъж не обича една жена, ако не я прегръща, целува често и да й казва, че я обича.

# 11
  • София
Не може да се обобщава. Някои мъже са по-емоционални, други не са. Жените също не са еднакви. До човек е.
Дали те обича не се мери по милувките, а по цялостното отношение.

# 12
Аз по принцип не обичам гушкания, целувки и подобни лигавщини. Мъжът ми е по- любвеобилен. Въпрос на темперамент е

# 13
  • Paris, France
Аз по принцип не обичам гушкания, целувки и подобни лигавщини. Мъжът ми е по- любвеобилен. Въпрос на темперамент е

И при нас е така. Мене лигавщините ме дразнят. Хванати за ръка мога да понеса ако не е непрекъснато, но мляскане и мачкане не.

# 14
Не е до пол, а до човек. Има и доста любвеобилни мъже, но за сметка на това ще имат някой друг дефект.... трябва да си избереш по-малкото зло. Все пак сте от 3 години заедно, не 3 месеца, нормално е да няма нонстоп прегръдки и целувки. Щом сексът е редовен, добре. Но ако е студенокръвен и не се трогва, ако на теб ти е зле, примерно, това вече е нещо друго.

Общи условия

Активация на акаунт