Защо мъжете са по - студени?

• 3 121
  • 43
  •   1
Отговори
# 30
  • Out of the Mix
Като той не се сеща, ти го гушкай, целувай и каквото там ти се прави. Гледай да не му е досадно, така че не прекалявай. Мисля, че би трябвало да оцени вниманието ти.
Това не се разбира от много хора.
Искат нещо, и чакат, или тропат с краче, "аз искам".
Именно, направи го, пък може да се изненадаш от реакцията.
Кофти ще е, ако го направиш и другият се отдръпне, "ама не сега", "по-късно".

# 31
RoninBG, личи си, че си от нежните мъже. Имаш и регистрация в бг мама. Редовен си в сълзливите теми: изневериха ми, не ме гушкат, как да го преодолея, тинтири-минтири...
Да от нежните съм. Тук ме хвана. Не че съм се крил!

Bowerick Wowbagger,
Ей сега нападаме и ви превземаме форума.

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 16:50 от RoninBG

# 32

Bowerick Wowbagger,

А-а, заблудил си се нещо. Не е мой, даже малко персона нон-грата съм в него.

# 33

Bowerick Wowbagger,

А-а, заблудил си се нещо. Не е мой, даже малко персона нон-грата съм в него.
Няма вече женски / мъжки. Всичко е унисекс.
Еманципация и Европейско модерно законодателство Simple Smile

Всички в една съблекалня. Сега то това е форум ноооо реципрочно си е същото
Ахахахахахах

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 10:32 от RoninBG

# 34
  • Швейцария
Авторке, и ММ е малко ръб (всъщност много). Голяма работа, по-добре да е по-затворен, отколкото да се чудиш с колко фусти още е мил и любвеобилен. Такива мъже обикновено са много стабилни, просто не могат да си изразяват чувствата добре. Това да му е кусурът. Аз на моя му казвам конкретно какво трябва да направи, като не се сеща сам. Искам от време на време да получавам едно сърчице, казвам си. Не всички мъже са врачки да се сещат сами какво иска жената. Те обичат ясни инструкции и указания за ползване.

# 35
  • SF
Това е до начин на мислене. Не всяка целувана и ухажвана жена е подозрителна, че има и други. Освен това личи, когато има и трети/четвърти/пети в отношенията, било то жена, бивша жена, бъдеща жена, майка, сестра, брат, приятел от детството, който много знае.

# 36
  • София
Мъжете така ги възпитават от малки. Не прави това, защото е женско. Не реви като жена, не бъди емоционален като жена...И всъщност това е ужасно според мен, защото нормални човешки емоции им ги затъпяват и забраняват като нещо лошо. Спомням си баща ми, дето не го бях виждала никога през живота да плаче. На погребението на неговата майка го видях със сълзи в очите и когато усети, че го наблюдавам, веднага се стегна. Тъпо е, защото да страдаш, да си емоционален и да показваш емоции и чувства са неща, присъщи на човеците, без значение от пола. Но по някакво неписано правило, мъжете трябва да ги потискат. Разбира се, има хора, които имат нужда да показват по-голяма близост, други не. До човек си е и до потребности.

# 37
Мъжете така ги възпитават от малки. Не прави това, защото е женско. Не реви като жена, не бъди емоционален като жена...И всъщност това е ужасно според мен, защото нормални човешки емоции им ги затъпяват и забраняват като нещо лошо. Спомням си баща ми, дето не го бях виждала никога през живота да плаче. На погребението на неговата майка го видях със сълзи в очите и когато усети, че го наблюдавам, веднага се стегна. Тъпо е, защото да страдаш, да си емоционален и да показваш емоции и чувства са неща, присъщи на човеците, без значение от пола. Но по някакво неписано правило, мъжете трябва да ги потискат. Разбира се, има хора, които имат нужда да показват по-голяма близост, други не. До човек си е и до потребности.
Въпроса е пак до какво се очаква.
Ако баща ти плаче всеки ден как ще го чувстваш като неразрушим стълб на смейството или като лигльо?

# 38
  • София
Между плакане всеки ден и сдържане дори в най-ужасния момент, има хиляди варианта. И жените не плачат всеки ден. Това мъжът да се сдържа на погребението на майка му не виждам какво опора ще ми е на мен.

# 39
  • София
Въпроса е пак до какво се очаква.
Ако баща ти плаче всеки ден как ще го чувстваш като неразрушим стълб на смейството или като лигльо?

Защо прибягвате до крайности? Кой говори да плаче всеки ден? Но да се сдържаш дори когато губиш родител кому е нужно? Един човек, който не става за нищо, дори една сълза да не видим от него, това какъв стълб го прави повече от човек с емоции? Говоря за нормални човешки проявления, чувства и емоции, които всеки има право да изпитва и няма нищо лошо в това да ги показва. Значи жена ревла става и става за "стълб", но мъжа няма право да е емоционален? Доста крайно мислене

# 40
Между плакане всеки ден и сдържане дори в най-ужасния момент, има хиляди варианта. И жените не плачат всеки ден. Това мъжът да се сдържа на погребението на майка му не виждам какво опора ще ми е на мен.
Ти не виждаш а аз виждам.
Виждам един баща, който въпреки болката се опитва да се владее.
Заради своите деца. На мен това, което е направил ми вдъхва уважение.

Явно ти избирателно не четеш аз какво пипша, но ми отговаряш.
Къде пиша да не плаче ?
Казах че това е което се очаква от мъжете. Или по-скоро си мислят че се очаква.

НЕ говорим за новото поколение.

Не коментирам дали е правилно или неправилно.
 Лично аз, като стане злобна работата, си плача скритичко на тъмно, свит на леглото. Общо взето 5-6 пъти за моя кратък и безмислен живот. 
Не намирам за нужно да демострирам колко съм чувствителен.
Пиша АЗ не за всички мъже и не че е правилно.

Поясних, че пак ще почнат едини измислицииииии.

Та това са моите разбирания.
Ти си имай твои. Напиши си ги и не ми казвай аз как да се чувствам.

П.С.
Аз съм човек, който не показвам чувствата си. Външно.
И да всички край мен са по-спокойни.
Всеки ми казва, че като ме гледа , колко съм спокоен му действам добре.
Особно в много критични моменти.
Може да е изключение и  ти и твоите приятели да се напрягате от спокойни хора.
Всеки си е различен.

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 23:21 от RoninBG

# 41
  • SF
Ти пък само забележки ни правиш. Коя как чете, коя колко време е тук, какво прави през свободното си време, колко свободно време се е уредила да има... Аман!

# 42
  • София
Ронин, чакай малко, какво се възпаляваш, отговарям ти на въпроса за плакането всеки ден. Честно казано, това че някой си плаче тайно някъде не знам колко ще ми е от полза, ако иначе реагира така на някакъв пост, който дори не е бил насочен лично към него. Ето това вече беше отнесено към теб.

Иначе се радвам, че някакви хора ти се кефят. Аз се кефя на хора, които са достатъчно силни да покажат "слабост", защото за тях това не е слабост, и защото "слабостта" не им отнема силата. За мен това е сила и опора. Пък и аз не съм някакъв храст, скатал се от бурите под удобната сянка на някое дърво (да цитирам една прекрасна песен). Приемам, че мъжът ми също има право на своите слабости и искам да съм там за него, така както е той за мен в моите слаби моменти. И не само не ме спира това да го чувствам като стълб и опора, а напротив, обичам го още повече.

# 43
Ронин, чакай малко, какво се възпаляваш, отговарям ти на въпроса за плакането всеки ден. Честно казано, това че някой си плаче тайно някъде не знам колко ще ми е от полза, ако иначе реагира така на някакъв пост, който дори не е бил насочен лично към него. Ето това вече беше отнесено към теб.

Иначе се радвам, че някакви хора ти се кефят. Аз се кефя на хора, които са достатъчно силни да покажат "слабост", защото за тях това не е слабост, и защото "слабостта" не им отнема силата. За мен това е сила и опора. Пък и аз не съм някакъв храст, скатал се от бурите под удобната сянка на някое дърво (да цитирам една прекрасна песен). Приемам, че мъжът ми също има право на своите слабости и искам да съм там за него, така както е той за мен в моите слаби моменти. И не само не ме спира това да го чувствам като стълб и опора, а напротив, обичам го още повече.
Тук имаме единомислие.
Хубаво си го казала.
Всеки човек страда.

Всеки си има начин да го превъзмогне.
Аз си имам някакви представи, може и да са грешни.
Разбирам защо човека си е изтрил сълзите. Аз също бих направил така.
Може и да е слабост да не показваш слабост.
Но така съм си аз.
Според мен, до голяма степен възпитанието е основно в този случай.

Esmee,
Не ми се иска, но си права.

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 22:21 от RoninBG

Общи условия

Активация на акаунт