Защо мъжете са по - студени?

• 3 118
  • 43
  •   1
Отговори
# 15
Обърни внимание на родителите му. Явно не го е виждал като дете и това му е чуждо. Това не означава, че не те обича. Каквото сме виждали като деца това правим неволно за съжаление. Ако успееш да се осъзнаеш, ще промениш живота си към по добро, в противен случай продължаваш грешките на родителите си. Аз успях да видя неща които моите родители правеха които аз не ги толерирам и съответно не ги прилагам.

# 16
  • По света и у нас
Защото май е мъжки мъж. Не е мамин лигльо.

# 17
  • SF
Здравейте! Имаме 3 годишна връзка,  живеем заедно, всичко е прекрасно, редовен секс,  подрепа,  разбирателство,  но като жена имам нужда от повече гушкане и целуване и извън завивките , но той казва че не се сеща и това явно не е толкова важно за него. Влюбен ли е достатъчно въпреки това,  че не го прави често? Или просто мъжете са си по студени в това отношение?

Няма как да обобщим за всички мъже, нито за всички жени дали такова поведение им допада.
Ти се регистрира във форума, за да пуснеш темата?

Намери си мъж, който да ти допада и да те допълва, с когото да си щастлива и доволна и извън завивките.

# 18
Здравейте! Имаме 3 годишна връзка,  живеем заедно, всичко е прекрасно, редовен секс,  подрепа,  разбирателство,  но като жена имам нужда от повече гушкане и целуване и извън завивките , но той казва че не се сеща и това явно не е толкова важно за него. Влюбен ли е достатъчно въпреки това,  че не го прави често? Или просто мъжете са си по студени в това отношение?
Зависи,
От мъжа зависи.
Аз предпочитам гушкане и целуване. Гушкам преди повреме и след секс. През целия ден. Сутрин обед и вечер в големи количества.
То обикновенно едното води до другото.
Като се замисляяяяя то какъв секс без да се поцелувате ?

Мъжете са различни. Няма идеални
Ако само те гушка ще питаш пък защо не правите секс.
Така е в живота Wink няма 100%

Мадона,

За мене прегръдката е много по-важна от секса.
Много дълбок жест на близост.
Може и да съм мамино синче.

Има някакви теории че децата не се прегръщат за да не се разглезават.

Ще ти дам една история.

На гости сме при едни приятели. И ние и те с момиче
Спим в тях.
Ние си гушкаме дъщерята по 100 000 на ден. Тогава беше 1 клас.
Нашите приятели не гушкат техното дете. Момиче 2 клас.

През ноща се чува тропот на крачета и ние си мислим че е наща дъщеря.
Идва детето да се гушка  и опаааааа другото дете.
Погушкахме го детето и то милото поседя и си тръгна успокоено след 10-15 мин.

Та така.
Който не гушка губи.

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 13:07 от RoninBG

# 19
Моят внук не дава никой да го гушка. Бабин сладък, на мен прилича. Мен самата дума гушкане ми е неприятна.

# 20
Нах. Гушкам всички наред.
Приятели, приятелки. Мало и голямо Simple Smile
Дъщерята е на 18 и като ме види знае.
Гуши тате Simple Smile ахахахаа
Аз гушкам сладко. Всички се редят на опашка.

Фрау,
Явно не са те гушкали като дете.  Cry
ти какво чувстваш ако някой те гушка ?
навлизане в личното пространство ?

Опитай може да ти хареса.

За тебе имам друга случка.

Имам приятели набори с деца които са на 18 и на 23.
Те не са гушкани.
Не се бяхме виждали доста време.
Аз си гушках 18 годишната дъщеря.
И моите приятели, така изненадани, ме питат ама как, защо.

После почнах да гушкам и приятелските деца.
Както разправяха че не обичат Wink ахаха сега само като ме видят и идват да се гушкат.
А са големи хора.  Да не говорим че и моите приятели ги нагушках яко.
Сега като ме видят и малките и големите се смеят и тичат да се гушкат.
Явно ако имаш добри чувства и  усещат че си искрен ..... нямат против.

Говорим за леко гушкане 1-2 сек не да ги впримчиш и да не ги пускаш Simple Smile

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 18:26 от RoninBG

# 21
  • София
Защото май е мъжки мъж. Не е мамин лигльо.

Абе и аз не съм фен на гушкането, ама чак пък много мъжки мъж не се чувствам. Да, твърде ми е лигаво това с гушкането. Но има други неща, които пропускам често да правя ( като да разговарям с жена ми ), което е по-гадно и се опитвам да се коригирам, но уви ... пустата работа ми взима силите.

# 22
  • По света и у нас
Ох горкото дете, чак ми стана жал.
Аз си гушкам децата и не мога да стоя мирна ако има мъж наоколо 😉. Дали му досаждам - не ме интересува.

Обичам и мен да ме гушкат, но си има определени правила, време и лимит, които преминат ли се мъжа се превръща в мамин лигльо.

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 19:01 от PriMadonna

# 23
Ох горкото дете, чак ми стана жал.
Аз си гушкам децата и не мога да стоя мирна ако има мъж наоколо 😉. Дали му досаждам - не ме интересува.

Обичам и мен да ме гушкат, но си има определени правила, време и лимит, които преминат ли се мъжа се превръща в мамин лигльо.
Стана ми интересно какви са лимитите ?
Като брой или като продължителност ?

Моята дъщеря, като бебе спеше ми на гърдите. По 10-12 часа висеше по мене. Във всякакви форми
Като детето  ми заспиваше на ръката гушната.

# 24
  • По света и у нас
1. Не може навсякъде. Примерно на работа или пред работодатели или на някакви формални вечери не в Ок да сме залепени един за друг. Случвало се е навремето като бяхме малки да не знаем как да се държим на публични места, и да е имало оливане, сега тези на моите години не се демонстрират толкова.

2. Ако той само търчи след мен и мрънка да се залепя като някакво дете след майка си, той ми заприличва на дете а не на мъж, съответно ми убива тръпката към него.

3. Харесва ми да ме придърпва от време на време и да ме прегърне хубаво да ме усети защото много ме харесва,  това ми е готино. Да си открадне прегръдка.

4. Като се спи не обичам да съм залепена с него цяла нощ. Може от време на време през нощта да си се намирам прегърната с него. Не обичам такива дето спят съвсем отделени, това ми е много изолиращо. Ако ще ми спи отделен направо да отива в друга стая, няма смисъл да ми заема място в леглото.

Абе сложен стана живота 😂

# 25
  • SF
RoninBG, личи си, че си от нежните мъже. Имаш и регистрация в бг мама. Редовен си в сълзливите теми: изневериха ми, не ме гушкат, как да го преодолея, тинтири-минтири...

# 26
1. Не може навсякъде. Примерно на работа или пред работодатели или на някакви формални вечери не в Ок да сме залепени един за друг. Случвало се е навремето като бяхме малки да не знаем как да се държим на публични места, и да е имало оливане, сега тези на моите години не се демонстрират толкова.

2. Ако той само търчи след мен и мрънка да се залепя като някакво дете след майка си, той ми заприличва на дете а не на мъж, съответно ми убива тръпката към него.

3. Харесва ми да ме придърпва от време на време и да ме прегърне хубаво да ме усети защото много ме харесва,  това ми е готино. Да си открадне прегръдка.

4. Като се спи не обичам да съм залепена с него цяла нощ. Може от време на време през нощта да си се намирам прегърната с него. Не обичам такива дето спят съвсем отделени, това ми е много изолиращо. Ако ще ми спи отделен направо да отива в друга стая, няма смисъл да ми заема място в леглото.

Викаш Simple Smile не може да се разберем за едното гушкане. Какво остава за другото.

Но ..... не. не е така.
Съгласен съм на 110% тоз път.
Вижда ми се доста нормално, това което си написала.
Поне на мен.

# 27
Скрит текст:

Единственото вярно нещо в тази поредна тема за мъжеТЕ във форума на майките Wink

# 28
Не мисля, че не те обича или че има проблем. Просто мъжете сме си такива понякога - аз например се усещам понякога - прибирам се от работа, мина да се измия, да се преоблека и тн и чак тогава се усетя че не съм си цункал половинката. Ако е чак толкова важно за теб поговори с него за това, но не влагай толкова дълбоки мисли в тези му качества.

# 29
Като той не се сеща, ти го гушкай, целувай и каквото там ти се прави. Гледай да не му е досадно, така че не прекалявай. Мисля, че би трябвало да оцени вниманието ти.

Общи условия

Активация на акаунт